غلامحسین شیرازی رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه با بیان اینکه نرخ فروش دل، جگر و قلوه افزایش است گفت: هم اکنون نرخ هر سیخ جگر به ۵ هزار تومان رسیده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر وضع بازار مناسب نیست اظهار کرد: امیدواریم که وضع بازار تغییر کند و به تعادل برسد.
شیرازی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر قیمت خرید هر کیلو جگر گوساله ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان و گوسفندی ۱۱۵ تا ۱۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.
رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تصریح کرد: نرخ رسمی فروش هر سیخ دل، قلوه و جگر گوسفندی ۵ هزار تومان و گوساله، ۴ هزار تومان است.
به گفته شیرازی، یک هزار و ۵۰۰ واحد صنفی دل، جگر و قلوه در تهران مشغول به فعالیت اند.
شیرازی در پاسخ به این پرسش که تعیین تکلیف فروش خیابانی دل و جگر در معابر تهران به کجا رسیده است گفت: باتوجه به جلساتی که برگزار شده است و عدم نظارت بهداشتی بر آنها، قرار بر آن شده که دست فروشان در سطح معابر جمع آوری شوند.
به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه، امیدواریم که قیمتها و وضع بازار دل و جگر سر وسامان یابد چرا که این بازار نیاز به حمایت دارد.
۲۲۶۲۲۶