طرز تهیه دسر کادایف ساده و خوشمزه
دسر کادایف یک دسر ترکی خوشمزه و راحت است که طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این دسر خوشطعم کافی است رشته کادایف، شکر و کره تهیه کرده و پخت آن را آغاز کنید.
طرز تهیه دسر کادایف
همانطور که گفته شد درست کردن این دسر خیلی آسان است؛ در واقع شما چند ساعت قبل یک شربت ساده درست میکنید؛ بعد با تنها ۳ ماده دسر را میپزید. در آخر شربت را به دسر اضافه میکنید. به همین راحتی!
مواد لازم برای دسر | |
کادایف تازه و خام |
۵۰۰ گرم
|
کره |
۲۵۰ گرم
|
فندق خرد شده |
۴۰۰ گرم
|
مواد لازم برای شربت
|
|
آب | یک لیتر یا چهار فنجان |
شکر سفید دانه ریز |
۸۵۰ گرم
|
آبلیمو |
۶-۷ قطره
|
مواد لازم برای تزئین دسر | |
پسته و گردو خرد شده |
به مقدار لازم
|
روش تهیه شربت
آب و شکر را در ظرفی بریزید؛ ظرف را روی حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شکر حل شود.
وقتی آب و شکر شروع به جوش آمد، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
چند بار هم زده و اجازه بدهید تا حدود ۵ دقیقه روی گاز بماند؛ سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شربت سرد شود.
نکته: شربت را دو ساعت قبل از آماده کردن دسر آماده کنید. چون قبل از ریختن روی دسر باید به دمای اتاق برسد و سرد شود.
طرز پخت دسر
دسر کادایف شما آماده است؛ نوش جان ...
بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقلوا رشتهای به ۲ روش (در فر و بدون فر)
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه دسر خوشمزه کادایف آورده شد. شما میتوانید این دسر را در خانه درست کرده و خانواده را با یک دسر خوشطعم و جدید سورپرایز کنید. اما حتما برایتان سوال شده که رشته کادایف باید از کجا تهیه کنیم؟ رشته کادایف در فروشگاههای لوازم قنادی موجود است. همچنین در برخی فروشگاهها بستههای کادایف پخته وجود دارد؛ در این صورت فقط کافی است شربت را گرم کرده و آن را به کادایف اضافه کنید. لطفا نظرات و نکات پختی که به نظرتان به بهتر شدن این دسر کمک میکند را از قسمت ارسال نظرات با ما و کاربران دیگر در میان بگذارید.
برگرفته از : mydearkitcheninhelsinki.com