یکی از انواع تارت های خوشمزه که در مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو می شود تارت کشک بادمجان می باشد، کشک بادمجان یکی از غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه می باشد که اگر آن را با نان تارت ترکیب کنید بسیار عالی می شود، در ادامه مطلب طرز تهیه تارت کشک بادمجان کخ یک فینگر فود عالی نیز محسوب می شود را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه تارت کشک بادمجان
آرد : دو پیمانه کره : صد گرم تخم مرغ : یک عدد شیر : چهار قاشق غذا خوری روغن مایع : دو قاشق غذا خوری پودر سیر: یک قاشق چای خوری نمک و فلفل : به میزان لازمطرز تهیه تارت کشک بادمجان
در طرز تهیه تارت کشک بادمجان ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید و حالا آرد را به کره اضافه کنید و با دست این دو را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده های بیسکوییت در آید.
در این مرحله از طرز تهیه تارت کشک بادمجان ،حالا این مخلوط کره و آرد را داخل غذا ساز بریزید سپس تخم مرغ، شیر و روغن را به آن اضافه کنید و این مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید، در آخر نمک، فلفل و پودر سیر را به مواد اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا مواد به صورت یکدست شود، البته خمیر به دست آمده را زیاد ورز ندهید زیرا این کار باعث می شود خمیر سفت شود.
حالا روی ظرف که دارای خمیر می باشد را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید سپس قالب تارت را کمی چرب کنید و خمیر را از یخچال خارج کنید و داخل قالب تارت بریزید، سپس خمیر را باز کرده و با دست به آن فرم دهید.
در مرحله آخر از طرز تهیه تارت کشک بادمجان، حالا تارت ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید و زمانی که زیر تارت ها طلایی شد فر را خاموش کنید و تا زمانی که تارت ها خنک نشده اند آن ها را از قالب خارج نکنید.
مواد لازم جهت تهیه کشک بادمجان
بادمجان : چهار عدد
پیاز بزرگ : یک عدد
سیر : دو حبه
نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری
کشک :سه قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
دستور تهیه کشک بادمجان
در طرز تهیه کشک بادمجان، ابتدا بادمجان ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید و حالا روی بادمجان ها را مقدار کمی نمک بپاشید و به مدت نیم ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته شود، حالا آن ها را با آب سرد بشویید و صبر کنید تا خشک شوند.
در این مرحله از نحوه تهیه کشک بادمجان، سینی فر را کمی چرب کرده و بادمجان ها را داخل آن قرار دهید، حالا روی بادمجان ها را روغن اسپری کنید و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فری که حرارت آن ۱۶۰ درجه سانتی گراد می باشد قرار دهید تا بادمجان ها به رنگ طلایی شوند.
پیاز را خرد کنید و داخل مقداری روغن پیاز خرد شده را تفت دهید، حالا سیر را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و مقدار کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس بادمجان های سرخ شده را به آن اضافه نمایید.
در این مرحله از روش تهیه کشک بادمجان، حالا حدود یک فنجان آب جوش به مواد اضافه کنید تا بادمجان ها روی حرارت ملایم پخته و نرم شوند، بعد از اینکه آب آن کشیده شد حالا کشک به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود و در آخر نعنا داغ را به آن اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
در مرحله آخر از طرز تهیه تارت کشک بادمجان، کشک بادمجان را بکوبید و فرصت دهید تا خنک شود، حالا پس از خنک شدن تارت ها آن ها را از قالب بیرون آورید و با کشک بادمجان آن ها را پر کنید، می توانید روی تارت کشک بادمجان را بنا به سلیقه تان با محلول زعفران، گردوی خرد شده، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
نکات تکمیلی
۱. در دستور تهیه تارت کشک بادمجان به منظور سرخ شدن بادمجان ها از روغن کمی استفاده کنید زیرا چربی زیاد بادمجان ها باعث خیس شدن تارت می شود.
۲. تمام مواد مورد نیاز به منظور تهیه خمیر را می توانید همان زمان که نیاز دارید از یخچال خارج کنید و نیازی نیست که مواد به دمای محیط برسانید و بهتر است مواد سرد باشند.
منبع : آرگا