نشست فتح الله حقیقی، استاندار زنجان با احزاب و گروههای سیاسی در یک روز ولی در سه بازه زمانی جداگانه برنامه ریزی شده بود تا به گفته استاندار، احزاب بتوانند وقت مناسب و کافی برای ارائه نقطه نظرات و سخنان خود داشته باشند.
حقیقی از برگزاری نشست دیگری به صورت مشترک با احزاب و فعالان سیاسی از جریانهای مختلف در هفته آینده خبر داد و بر حمایت از همه جریانها و گروههای سیاسی در چارچوب قانون تاکید کرد.
در خصوص جلسههای برگزار شده سراغ سه تن از فعالان سیاسی حاضر در این نشستها رفتیم تا نظر و ارزیابی آنان را جویا شویم.
رسول بیات، عضو شورای هماهنگی اصلاح طلبان و دبیر حزب همبستگی ایران اسلامی استان زنجان، گفت: نشست استاندار با دبیران احزاب اصلاح طلب و گروههای حامی دولت همانند یک جلسه معمولی و عادی همچون سایر جلسات بود که در آن نقطه نظراتی از سوی حاضران پیرامون مسائل مختلف مطرح شد.
وی افزود: بخشی از اظهارات حاضران بر لزوم تعامل هر چه بیشتر مدیریت استان با احزاب و نقش دادن به احزاب در تصمیم سازی ها معطوف بود.
بیات اظهار داشت: همچنین در این جلسه بر عقبه اجتماعی و سازمان رأی دولت از سوی شماری از حاضران تاکید شد و اینکه در مقطع کنونی یکی از مشکلات مسأله انعکاس دستاوردها است به گونهای که این مساله این دغدغه را به وجود آورده است که حامیان و جریانهای همسوی دولت برای اقناع مردم به ویژه در انتخابات پیش رو از چه مکانیسمی باید استفاده کنند.
وی مدیریتهای اجرایی و لزوم همسویی مدیران با دولت را از دیگر مباحث طرح شده در جلسه عنوان کرد و افزود: روزه سکوت گرفتن برخی مدیران و نداشتن برنامه کاری تعدادی از آنان از جمله مباحث مطرح شده از سوی برخی حاضران در جلسه بود.
عضو شورای هماهنگی اصلاح طلبان استان زنجان گفت: ارزیابی از نشست استاندار با احزاب این است که هر ۲ طرف گفت و گو از استمرار چنین نشستهایی استقبال میکنند چرا این جلسات یک فضای صمیمی و رو به رشدی در مسیر تعامل هر چه بیشتر مدیریت استان با احزاب را فراهم میکند.
حجت الاسلام مهدی بیگ محمدی، دبیر جامعه روحانیت مبارز در استان زنجان نیز پیرامون نشست استاندار با احزاب اصولگرا در استان، گفت: گرچه جلسه آنچنان سیاسی و عمیق نبود ولی حاضران پیرامون مسائل و وضعیت موجود کشور و نحوه اداره امور دیدگاههایی را مطرح کردند.
وی افزود: استاندار زنجان در این جلسه بیشتر به ارائه گزارش عملکرد پرداخت.
حجت الاسلام بیگ محمدی اظهار داشت: مسائلی همچون کم کاری برخی از مسئولان و مدیران، گرانی، عدم کنترل مطلوب بازار از جمله محورهایی بود که شماری از حاضران نقدهایی پیرامون آنها مطرح کردند.
دبیر جامعه روحانیت مبارز در استان زنجان خاطرنشان کرد: همچنین حاضران در این نشست به اتفاق از استاندار زنجان به واسطه حضور فعال در تمامی صحنهها تقدیر کردند.
وی در خصوص ارزیابی جلسه برگزار شده، گفت: روی هم رفته چنین نشستهایی خوب است ولی نباید به همین حد اکتفا شود.
حجت الاسلام بیگ محمدی افزود: باید مسائل مختلف را به بحث گذاشت و نقطه نظرات گوناگون را شنید و جواب قانع کننده مناسبی برای آنها داد تا خروجی گفتگو انعکاس بیرونی قابل قبولی داشته باشد.
وی به لزوم پاسخگویی دولت تاکید و تصریح کرد: دولت باید به انتقادات گوش فرا دهد و به آنها جواب منطقی ارائه کند.
مسعود اطاعتی، دبیر حزب اعتدال و توسعه در استان زنجان نیز در خصوص جلسه استاندار با احزاب و گروههای اعتدال گرا، گفت: در این جلسه حاضران در اظهارنظرهای خود بر تقویت جایگاه احزاب، ایجاد و تقویت همدلی و هم افزایی برای حمایت از دولت تاکید کردند.
وی افزود: در این جلسه همچنین لزوم ارتباط هر چه بیشتر دولت با احزاب و جریانهای سیاسی مطرح شد، زیرا به زعم فعالان سیاسی، احزاب میتوانند کمک حال دولت باشند، البته این موضوع درباره احزاب نا همسو و منتقد هم صدق میکند؛ چرا که این جریانها با ارائه نقدهای سازنده میتوانند نقش مؤثری در بهبود امور ایفا کنند.
دبیر حزب اعتدال و توسعه در استان زنجان بحث و اظهار نظر پیرامون کارکرد احزاب و نقش آفرینی فعالان این حوزه در زمینه توسعه را از دیگر محورهای عمده جلسه استاندار با احزاب و فعالان جریان اعتدالگرا عنوان کرد.
به گزارش ایرنا در زمان حاضر حدود ۴۰ حزب و تشکل سیاسی در استان زنجان فعالیت دارند که از میان آنها ۲۵ حزب و تشکل دارای گرایش اصلاح طلبی و اعتدالی و ۱۵ حزب و تشکل نیز دارای گرایش اصولگرایی هستند.
۳۰۸۸