انواع دسر با هلو؛ 7 دسر محشر و حرفهای!
هلو میوهای لذیذ و خوشعطر بوده که در انواع دسرها میتوان از آن استفاده کرد و از طعم بینظیر آن لذت برد. در این مطلب طرز تهیه انواع دسر با هلو آورده شدهاست.
ستاره | سرویس آشپزی - هلو از میوههای تابستانی با طبعی خنک بوده که عطر و طعم دلپذیر آن بسیار وسوسه انگیز است. این میوه محبوب در تهیه دسرهای زیادی مانند کیک هلو، کمپوت هلو و مارمالاد هلو مورد استفاده قرار میگیرد. این میوه خوشمزه در ترکیب با سایر مواد غذایی، طعمی منحصر به فرد ایجاد میکند. بنابراین انواع دسر با هلو را میتوان درست کرد با یک تزئین زیبا، در مهمانیها به میز خود جلوهای دیگر بخشید. در این مطلب طرز تهیه ۷ مدل از بهترین دسرها با هلو آورده شدهاست.برای دسترسی سریع به دسر مدنظرتان، میتوانید از فهرست موضوعی زیر استفاده کنید.
انواع دسر با هلو
۱. دسر ساده هلو
مواد لازم | |
هلوی درشت رسیده | 4 عدد |
پودر قند | 2 قاشق غذاخوری |
پرتقال | 1 عدد |
آب انگور شیرین یا هر نوع میوه شیرین دیگر | 200 میلی لیتر |
دستور تهیه
۲. دسر هلو و بستنی
مواد لازم | |
هلو پوستکنده و ورقهشده | 4 فنجان |
شکر | 1/3 فنجان |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
جو دوسر پرکشده | 1/2 فنجان |
شکر قهوهای | 1/2 فنجان |
آرد چند منظوره | 1/4 فنجان |
کره | 6 قاشق غذاخوری |
بستنی وانیلی | 3 فنجان |
مراحل تهیه تکههای هلو، شکر و عصاره وانیل را در کاسه بزرگی ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس آن را کف یک قالب نچسب مربعی به ابعاد ۱۶ سانتیمتر پهن کنید. جو دوسر، شکر قهوهای و آرد را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید؛ کره را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند، سپس آن را روی هلوها بریزید. روی قالب را با فویل بپوشانید و قالب را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید و گریل را روشن کنید. پس از این مدت، گریل را خاموش کرده و اجازه دهید دسر هلو کاملا خنک شود. دسر هلو را در کاسه وافل بریزید و روی آن بستنی قرار دهید. نوش جان ... بیشتر بدانید: طرز تهیه برگ هلو به ۳ روش آسان
۳. دسر هلو و نشاسته
مواد لازم | |
هلو | 1 عدد |
شیر | 1 لیتر |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
آرد برنج | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته | 3 قاشق غذاخوری |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل، خلال بادام یا پسته برای تزیین | به مقدار لازم |
دستور تهیه هسته و پوست هلو را بگیرید و گوشت آن را به صورت ورقههای نازک برش بزنید. شیر، نشاسته، آرد برنج، پودر نارگیل، زرده تخم مرغ و شکر را در قابلمهای ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. به هم زدن مواد روی حرارت ملایم ادامه داده تا غلیظ شود. در انتها وانیل و کره را اضافه کرده، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید. صبر کنید تا مخلوط ولرم شود؛ در این فاصله گاهی آن را هم بزنید. ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری از مخلوط را پس از ولرم شدن در ظروف سرو بریزید، روی آن را با تکههای هلو بپوشانید و روی هلو را دوباره با مخلوط پر کنید. دسر هلو را در دمای محیط قرار داده تا کاملا سرد شود؛ سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود. پس از سرد شدن دسر، روی آن را با پودر نارگیل، خلال پسته یا بادام تزئین کرده و به صورت سرد سرو کنید.
۴. دسر هلو با کیک و کمپوت
مواد لازم | |
کمپوت هلو | 2 قوطی (معادل 450 گرم) |
شکر قهوهای | 2 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
کیک زعفرانی یا ساده | 500 گرم |
بادام پرک | 3/4 فنجان |
کره سرد | 1/2 فنجان |
مراحل تهیه
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. (۱۸۰ درجه سانتیگراد)
قالبی به ابعاد ۲۶*۱۸ سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید.
یک قوطی کمپوت هلو را همراه با شربت در داخل قالب بریزید.
کمپوت هلوی دیگر را صاف کرده تا شربت آن گرفته شود؛ سپس فقط تکههای هلو را به قالب اضافه کنید.
شکر قهوهای و پودر دارچین را روی هلوها بپاشید.
کیک زعفرانی را خرد کرده و به صورت یکنواخت در قالب پهن کنید.
پرک بادام را به عنوان آخرین لایه ریخته، سپس کره را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و با فاصله روی دسر قرار دهید.
قالب را ۴۰-۳۵ دقیقه در فر قرار داده تا روی دسر به رنگ طلایی مایل به قهوهای درآید.
دسر هلو را از فر خارج کرده و به صورت گرم میل کنید.
۵. دسر هلو کبابی و پنیر
مواد لازم | |
پنیر ماسکارپونه | 175 گرم |
هلو | 4 عدد |
مغز گردوی خردشده | 40 گرم |
روغن مایع | 1 قاشق چایخوری |
شیره افرا یا خرما | 2 قاشق غذاخوری |
روش تهیه هلوها را پس از شستن از وسط نصف کرده و هسته آنها را خارج کنید. پنیر ماسکارپونه و گردو را در کاسه کوچکی ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند؛ سپس آن را در یخچال قرار داده تا سرد شود. روی هلوها را با کمی روغن چرب کرده، سپس آنها را به مدت ۱۰-۵ دقیقه روی زغال، کباب کنید. هلوهای کباب شده را در ظرف سرو بچینید و درون آنها را با مخلوط پنیر ماسکارپونه و گردو پر کنید. مقداری شیره افرا یا خرما روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید. نوش جان ...
۶. دسر لایه ای هلو با خامه
مواد لازم | |
شکر | 1 فنجان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
شیر کم چرب | 3 فنجان |
زرده تخم مرغ | 6 عدد |
عصاره وانیل | 2 قاشق چایخوری |
کیک اسفنجی ساده | 500 گرم |
شربت پرتقال | 1/4 فنجان |
هلوی پوست کنده و ورقه شده | 4-6 فنجان |
بلوبری یا تمشک یا هر میوه دیگری | 2-4 فنجان |
بادام پرک بوداده | 1/2 فنجان |
خامه فرم گرفته | به میزان لازم |
دستور تهیه شکر، نشاسته ذرت و نمک را در شیرجوش یا قابلمه بزرگی مخلوط کنید شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا مرتب هم زده تا به جوش آید و غلیظ شود. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۲ دقیقه دیگر بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. زردههای تخم مرغ را در کاسهای ریخته و مقدار کمی از مخلوط فوق را به صورت داغ به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زردهها باز شوند. سپس مخلوط را به قابلمه برگردانید و مرتب هم بزنید. اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه بجوشد، سپس فورا آن را از روی حرارت برداشته و در کاسهای بریزید. حال وانیل را به آن اضافه کرده، هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود. روی مواد را با سلفون بپوشانید و حدود ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. کیک ساده اسفنجی را به قطعات مکعبی کوچکی به ابعاد ۱ سانتیمتر برش زده، سپس نیمی از برشهای کیک را کف ظرف سرو بریزید. ۲ قاشق غذاخوری از شربت پرتقال را روی کیک بریزید و روی آن را با نیمی از تکههای هلو و بلوبری بپوشانید. ۱/۴ فنجان از بادام پرک و نیمی از مخلوط آماده شده را به ترتیب در لایههای جداگانه به ظرف سرو اضافه کنید. لایهها را تکرار کنید تا همه مواد تمام شود. روی ظرف سرو را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. در آخر روی دسر هلو را با خامه فرمگرفته و تکههای هلو و بلوبری تزئین کرده و به صورت سرد سرو کنید.
۷. دسر هلو با کیک بادام
مواد لازم | |
آرد چند منظوره | 3 فنجان |
شکر | 1.5 فنجان |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1/4 قاشق چایخوری |
روغن قنادی | 1 فنجان |
تخم مرغ بزرگ | 1 عدد |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
هلوی متوسط پوست کنده و خرد شده | 9 عدد |
اسانس بادام | 1 قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | 4 قاشق چایخوری |
دستور تهیه فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد، ۱ فنجان شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کرده و سپس کره را به آن اضافه کنید. مخلوط فوق را هم بزنید تا کره ذوب شده و مواد خشک به کره آغشته شوند. تخم مرغ و وانیل را در ظرف دیگری هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس آن را به مخلوط آردی فوق اضافه کنید؛ مواد را با چنگال هم بزنید تا مخلوط خمیری یکدستی حاصل شود. ۲ فنجان از مخلوط خمیری فوق را برای روی دسر کنار گذاشته و بقیه را در قالب چرب شدهای به ابعاد ۱۸*۲۶ سانتیمتر بریزید. (سایز قالب خیلی مهم نبوده و میتوانید از سایزهای دیگر استفاده کنید.) تکههای هلو و اسانس بادام را در کاسهای ریخته و با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری نشاسته ذرت و باقیمانده شکر را مخلوط کرده، سپس به مخلوط هلو بیافزایید و هم بزنید تا تکههای هلو کاملا به آن آغشته شوند. هلوها را در قالب پهن کنید؛ بهطوری که یک لایه هلو روی مخلوط خمیری را بپوشاند. روی لایه هلو را با مخلوط خمیری که قبلا کنار گذاشته بودید، بپوشانید. قالب را در فری که قبلا گرم کردهاید به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی دسر طلایی مایل به قهوهای شود. اجازه دهید دسر هلو در قالب کاملا خنک شود، سپس آن را برش بزنید. نوش جان ...
سخن آخر
همانطور که ملاحظه کردید دسرهای زیادی را میتوان با هلو درست کرد و با افزودن طعم دهندههای مختلفی میتوان به آن تنوع بخشید. امیدواریم از این مطلب استفاده کرده و این دسرهای خوش آب و رنگ را در منزل درست کنید. همچنین در این روزهای گرم تابستان، تهیه اسموتی هلو را به شما پیشنهاد میکنیم.
اگر شما نیز دسرهای دیگری با این میوه درست میکنید، آن را از طریق بخش ارسال نظر با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.