ویژگی انواع میز مدیریتی
میز مدیریتی دارای انواعی است که هر نوع از این میز دارای ویژگیی هایی است که شما می توانید با توجه سبک با کارتان میز را خریداری کنید، مدیر یک اداره یا شرکت کار اپرتوری انجام نمی دهد و همچنین مدیر با توجه به وظیفه ای که دارد حجم کار زیادی دارد میز مدیریتی دارای فضا کافی بر سطح میز است که به خوبی تمامی وسایل مورد نیاز بر روی میز قرار می گیرید همچنین دارای کمد و کشو با اندازه مناسب برای نظم دادن به وسایل وجود دارد همچنین میز مدیریتی از مقاومت و کیفیت بیشتری نسبت به بقیه مدل ها برخوردار است.
از انواع میزهای مدیریتی میتوان به میز ام دی اف ، میز چوبی، میز مدیریت سلطنتی و ... نام برد که شما بر اساس نوع کارتان می توانید از هر نوعی از میزها استفاده کنید. می توانید براساس طراحی شرکت از میز مدرن یا میز کلاسیک استفاده کنید، میزهای مدیریتی نباید به شکل سنتی ساخته شود از بهترین ویژگی میزهای مدیریتی می توان به ارگونومیک بودن میز اشاره کرد ( ارگونومیک علمی است که از آسیب های جسمی جلوگیری می کند) میزهای مدیریتی از خاصیت ارگونومیک برخوردار است که از سلامتی افراد جلوگیری می کند.در مبلمان اداری ارگونومیک این نوع طراحی میز باعث می شود که فرد مورد نظر در ساعات طولانی پشت میز مدیریت می نشیند احساس خستگی نمی کند و می تواند ساعاتی را کار کند.
کاربردهای میز مدیریت
میز مدیریت برای کاربرهای خاصی ساخته شده است و همچنین نمونه هایی برای کارهای متفاوت وجود دارد میزL، این میز برای برای کسانی است که کار سیستمی انجام می دهند و نیاز به وجود سیستم کامل بر روی میز کارشان است. میز U مناسب برای مدیرانی است که پرونده پوشه و مدارک زیادی را بر روی میز و در داخل کمدهای میز قرار می دهند این میز فضای کافی برای قرار دادن پرونده و اسناد و مدارک زیادی دارد که می توانید همه این ها را با نظم درون کمد قرار دهید همچنین میز مدیریت کنفرانسی نیز در طرح های مختلف طراحی می شود که طرفداران زیادی به تازگی پیدا کرده.
اگر نیاز دارید که بر روی میز کارتان همزمان از سیستم و همچنین از پوشه و اسناد استفاده کنید مدل میزی که برای شما نیاز است میز دو تکه است که فضای کافی برای قرار دادن سیستم کامپیوتر و برای قرار دادن پوشه اسناد مدارک و... را دارد.
کاربرد پارتیشن اداری
کاربرد اصلی پارتیشن جداکنندگی است؛ استفاده گسترده از پارتیشن ها برای جدا کردن فضاهای داخلی بعد از گسترش فعالیت های حرفه ای در محیط های کوچک و فضاهای محدود گسترش بیشتری پیدا کرد. در محیط های کاری بعد از رواج تکنولوژی و انجام کارها به شکل اینترنتی به سوی استفاده از پارتیشن اداری که از انواع مبلمان اداری است به منظور حفظ حریم خصوصی کارمندان در عین ارتباط فعال با همکاران به شکل فراگیر استفاده شد. پارتیشن اداری با اشغال فضای کمتر، زیبایی بصری، هزینه کمتر و راحتی نصب به سرعت جای خود را در سازمان ها و گاهی اوقات خانه ها پیدا کرد که این پارتیشن ها با ایجاد فضای مناسب برای قرار گیری میر کنفرانس، میز مدیریت و... باعث استفده بهینه از فضای اداری می شوند.
در گذشته تنها عامل تفکیک کننده در فضاهای داخلی دیوارها بودند و ساخت دیوارها مشکلاتی اعم از: هزینه بالا، زمان بر بودن، مشکلات ناشی از ساخت، عدم امکان ساخت دیوارها در تمامی محیط ها مثل خانه های استیجاری را دارا بودند. همین مشکلات عاملی شد تا فرایند شناخت و محبوب شدن پارتیشن اداری با سرعت بیشتری طی شود. با استفاده از پارتیشن اداری می توانید در کمترین زمان ممکن فضا را مطابق با سلیقه و نیاز خود تقسیم کنید و با ایجاد حس مسئولیت در کارمندان در جهت افزایش کارایی شرکت گام بردارید.
چگونه دیوارپوش مناسب انتخاب کنیم ؟
دیوارپوش های تیره آرامش بخش هستند ، اما از طرفی اتاق های بزرگ با دیوارپوش های پی وی سی تیره رنگ را کوچک نشان می دهند ، طرح های سفید دیوارپوش پی وی سی و یا تکراری می توانند فضا را روشن تر و فضاهای کوچک را بزرگ تر جلوه دهند و فضا را منحصر به فرد کنند. ترکیب دیوارپوش های پی وی سی تیره و روشن در صورت هماهنگی در رنگ با میز کارشناسی هم زیبایی تمام را به همراه می آورد.
دیوارپوش های پی وی سی بارنگ های روشن و خنثی اتاق را روشن تر و بزرگ تر جلوه می دهند و مثل همیشه سفید جزء اولین گزینه ها است. از کاربردهای این تکنیک در دکوراسیون می توان به دیوارپوش های فضاهای تجاری و مغازه ها اشاره کرد ، که با ایجاد پس زمینه ای خنثی، محصولات بیشتر و بهتر به نظر می رسند و در عین حال زیبایی بصری دیوارپوش ها حفظ می شود. همچنین استفاده از هارمونی رنگ ها میان دیوار پوش و سقف کاذب باعث زیبایی دو چندان اتاق می گردد.
دیوارپوش های نارنجی و قرمز خصوصیاتی شبیه نزدیک به هم دارد، دیوارپوش پی وی سی به رنگ قرمز باعث هیجان می شود و همچنین اشتها را زیاد می کند، نارنجی هم خصوصیات رنگ قرمز را داراست اما در عین حال حس گرما و صمیمت ایجاد می کند. از رنگ قرمز و نارنجی برای فست فود ها و همچنین از رنگ نارنجی در اتاق نشیمن و جایی که افراد خانواده دور هم جمع می شوند ، استفاده کنید.