طرز تهیه دسر لایهای لیوانی
شیر را با شکر و آرد ذرت و یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل و زعفران مخلوط کرده و با همزن دستی خوب بزنید.
مواد لازم برای لایه زعفرانی دسر لیوانی :
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱۰۰ گرم
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
زعفران ۱ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه لایه زعفرانی دسر لیوانی :
شیر را با شکر و آرد ذرت و یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل و زعفران مخلوط کرده و با همزن دستی خوب بزنید (توجه داشته باشید که با همون همزن دستی روی حرارت مداوم هم بزنید با قاشق گلوله می شود) تا مواد مخلوط شوند و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کرده و همزده تا کره داخل مواد ذوب شود و بعد داخل لیوان بریزید سریع این کار را بکنید چون این دسر زود می بندد.
حالا لایه دوم
مواد لازم برای لایه دوم دسر لیوانی :
شیر ۲ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱۷۰ گرم
آرد ذرت ۴ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه لایه دوم دسر لیوانی :
شیر و دو عدد زرده و وانیل و شکر و آرد ذرت را خوب مخلوط کنید و مقداری رنگ خوراکی ژله ای بنفش به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام همزده تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید و کره بریزید و بعد روی لایه زعفرانی ریخته و تزیین کنید. من مقداری از همان مایه زعفرانی را با رنگ بنفش داخل قیف بریزید و با ماسوره تزیین کردم.
پ.ن می توانید از هر رنگ دلخواه دیگری استفاده کنید.
منبع: بیتوته
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱۰۰ گرم
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
زعفران ۱ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه لایه زعفرانی دسر لیوانی :
شیر را با شکر و آرد ذرت و یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل و زعفران مخلوط کرده و با همزن دستی خوب بزنید (توجه داشته باشید که با همون همزن دستی روی حرارت مداوم هم بزنید با قاشق گلوله می شود) تا مواد مخلوط شوند و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کرده و همزده تا کره داخل مواد ذوب شود و بعد داخل لیوان بریزید سریع این کار را بکنید چون این دسر زود می بندد.
حالا لایه دوم
مواد لازم برای لایه دوم دسر لیوانی :
شیر ۲ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱۷۰ گرم
آرد ذرت ۴ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه لایه دوم دسر لیوانی :
شیر و دو عدد زرده و وانیل و شکر و آرد ذرت را خوب مخلوط کنید و مقداری رنگ خوراکی ژله ای بنفش به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام همزده تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید و کره بریزید و بعد روی لایه زعفرانی ریخته و تزیین کنید. من مقداری از همان مایه زعفرانی را با رنگ بنفش داخل قیف بریزید و با ماسوره تزیین کردم.
پ.ن می توانید از هر رنگ دلخواه دیگری استفاده کنید.
منبع: بیتوته