سازمان محیطزیست باید دیه قطع دست حوا را بپردازد
تهران (پانا) - به دلیل حمله گاندو به کودک و قطع دست وی در منطقه کشاری از توابع ایرانشهر سازمان محیطزیست باید دیه به خانواده کودک بپردازد. این را نماینده مردم ایرانشهر تاکید کرده است.
تهران (پانا) - به دلیل حمله گاندو به کودک و قطع دست وی در منطقه کشاری از توابع ایرانشهر سازمان محیطزیست باید دیه به خانواده کودک بپردازد. این را نماینده مردم ایرانشهر تاکید کرده است.
به گزارش ایلنا، محمد نعیم امینیفرد، نماینده مردم ایرانشهر درباره قطع دست دختر بچه ۹ ساله در روستای کشاری به دلیل حمله گاندو گفت: این منطقه زیستگاه تمساح پوزه کوتاه به اسم گاندو است. در حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ گاندو در این منطقه حضور دارند. مردم محلی نیز در یک همزیستی مسالمتآمیز با این جانور هستند.
او با بیان اینکه گاندو در فصل تخمریزی بسیار مهاجم است، ادامه داد: در حال حاضر نیز زمان تخمریزی گاندو است و از همینرو این حیوان به این دختر بچه حمله کرده است. ما از همان روز اول پیگیر این ماجرا بودیم. اما متاسفانه شدت ضایعه به حدی بود که باید مریض به یک مرکز جراحی عروق منتقل میشد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز امکانات اورژانس هوایی دارد اما متاسفانه وقتی مریض به اورژانس بیمارستان امام علی(ع) رسیده بود زمان زیادی نداشتیم و به دلیل اینکه شب بود امکان پرواز بالگرد نیز وجود نداشت از همینرو زمان طلایی برای پیوند دست کودک از بین رفت.
امینیفرد با بیان اینکه طبق قانون سازمان محیطزیست باید دیه این کودک را بپردازد، تصریح کرد: با توجه به اینکه تمساح به کودک حمله کرده است وظیفه سازمان محیطزیست است که دیه کودک را بپردازد. همچنین دانشگاه علومپزشکی ایرانشهر سعی کرده است تا حد امکان مراقبتهای بیشتری از این کودک شود و تلاش میکنیم امکانات توانبخشی نیز در آینده برای این کودک فراهم شود.
او همچنین با بیان اینکه بخش اعظم روستاها در پاییندست سد پیشین تا چابهار با مشکل آب آشامیدنی مواجه هستند، یادآور شد: از حدود یکسال و نیم پیش با توجه به پیگیریهایی که انجام شده منابعی نیز از صندوق توسعه ملی در اختیار شرکت مهندسی آب و فاضلاب قرار داده شده است طرحهای متعددی در این منطقه در دست اجرا است. اما ما نیز قبول داریم که نسبت به شاخص کشوری فوقالعاده این منطقه پایینتر است، چرا که در شاخص کشوری دسترسی به آب آشامیدنی سالم در روستاها با نرمهای جهانی برابری میکند اما در این مناطق بسیار پایینتر است از نرم کشوری است.
به گفته این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی باید تلاش کنیم تا با اختصاص منابع بیشتر آب آشامیدنی سالم که حق مردم است در اختیارشان قرار دهیم.
امینیفرد در پاسخ به این سوال که برخی افراد محلی از قطع آب در این روستا به دلیل بدهی میگویند آیا این موضوع صحت دارد، خاطرنشان کرد: به گفته مدیر آب استان چنین موضوعی صحت ندارد، اما به برای اینکه بدانیم موضوع دقیق چه بوده است از فرماندار خواستهام تا بررسی کنند و به ما اطلاع دهند.