طرز تهیه بستنی یخی گوجه فرنگی و هلو
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا به غلظت مناسب برسد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. هلو گوجهها را بشویید و به تکههای ریز خرد کنید و در یخچال قرار دهید.
مواد لازم
شکر – 130 گرم
آب – 130 میلی لیتر
هلوهای رسیده – 3 تا 4 عدد
گوجه فرنگی رسیده و طعم دار – 2 عدد
طرز تهیه
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا به غلظت مناسب برسد . سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
هلو و گوجه ها را بشویید و به تکه های ریز خرد کنید و در یخچال قرار دهید .
میوه ها را داخل شربت سرد بریزید و برای چهار ساعت در جای خنک قرار دهید تا طعم آن به خورد شربت برود .
شربت میوه ها را از یخچال بیرون بیاورید و در مخلوط کن بریزید تا کاملا له شود سپس از صافی عبور دهید .
بستنی را در فریزر بگذارید و هر25 دقیقه یک بار آن را در بیاورید و هم بزنید تا بلورهای یخ بشکند و بافت بستنی یک دست شود.
این کار را برای چند بار تکرار سپس در ظرف دلخواه سرو کنید یا در ظرف دربسته و داخل فریزر قرار دهید .
منبع:خراسان