مقایسه کیا سراتو با هوندا سیویک در مدل 2019(+تصاویر)


هم اکنون سراتو، هوندا سیویک را در برابر خود دارد که تا قبل از این در تمام بررسی ها به عنوان یک گزینه برتر برای خرید اقتصادی در سال 2019 سربلند بوده است.

عصرایران- اخیرا به معرفی سراتو 2019 در چهارمین نسل این خودرو از کمپانی کیاموتورز پرداختیم که از این لینک برای مطالعه قابل دسترسی است. این محصول به عنوان یک گزینه در بازار خودروهای اقتصادی مطرح است که سازند آن امید زیادی به فروش بالا در بازار جهانی دارد. اما در این میان سراتو یک رقیب جدی از کشور ژاپن دارد؛ رقیبی که در رقابتی نزدیک موفق شده مزدا 3، سوبارو ایمپرزا و تویوتا کرولا را با در نظر گرفتن ویژگی ها و برچسب قیمت شکست دهد و خود را به عنوان یک گزینه برتر برای خرید مطرح کند!

هم اکنون سراتو، هوندا سیویک را در برابر خود دارد که تا قبل از این در تمام بررسی ها به عنوان یک گزینه برتر برای خرید اقتصادی در سال 2019 سربلند بوده است.

مقایسه کیا سراتو با هوندا سیویک در مدل 2019(+تصاویر)

نسل چهارم سراتو در مدل 2019 به عنوان محصولی که کاملا اورهال شده با قیمت پایه 18585 دلار در جلب نظر کارشناسان عملکرد موفقی داشته زیرا شاخص میان امکانات و ویژگی های آن با هزینه ای که برای خریدش پرداخت می شود، نمرات بالایی را به ثبت رسانده است. از آن طرف نیز هوندا سیویک با سابقه ای درخشان از صنعت خودروی قابل اعتماد کشور آفتاب پا به میدان گذاشته و همانطور که اشاره شد قبل از رویارویی با سراتو رقیبان سرسختی را پیش روی خود داشته است.

برچسب قیمت برای مدل پایه سیویک 2019 عدد 20345 دلار را نشان می دهد پس در این بخش یک اختلاف قیمت حدود 2 هزار دلاری وجود دارد که طبیعتا می تواند نشانگر ویژگی های بیشتر و بهتر در سیویک باشد.

در بیان خلاصه امتیازات مثبت سراتو، کارشناسان به فضای بزرگ و راحت کابین، طراحی خوب(البته به لطف کیا استینگر)، امکانات ایمنی و قابلیت های هوشمند با کاربری آسان اشاره داشته اند. منتقدان این محصول نیز استفاده از موتورهای مختلف(بستگی به بازار هدف دارد) و عدم دسترسی به نمونه قدرتمندتر در برخی بازارها را یکی از نکات منفی مهم در رابطه با این محصول می دانند. همانطور که در مطلب قبلی معرفی سراتو 2019 عنوان شد؛ تا کنون 3مدل تپنده برای این خودرو معرفی شده است که عبارتند از: تپنده 4 سیلندر 1.6 لیتری با 128 اسب بخار خروجی و گشتاور 154 نیوتن متر، نمونه 2 لیتری 4 سیلندر با خروجی 147 اسب بخار و گشتاور 179 نیوتن متر.

مقایسه کیا سراتو با هوندا سیویک در مدل 2019(+تصاویر)

در آن طرف میدان، سیویک نیز جلب نظر مخاطبان خود عملکرد بسیار موفقی داشته است. در ابتدا یک امتیاز بومی را همراه خود دارد و به عنوان محصولی از صنعت خودروی ژاپن شانس بیشتری برای انتخاب شدن را دارد. در ادامه نیز یک سدان جا دار با ارزش خرید بالا است که در بخش موتور دارای گزینه های: 2 لیتری 4 سیلندر با خروجی 157 اسب بخار و گشتاور 187 نیوتن و همچنین نمونه 1.5 لیتری 4 سیلندر توربو با خروجی 174 اسب بخار و گشتاور 219 نیوتن متر، است.

همانطور که مشاهده می شود در بخش موتور سیویک در تمام نمونه ها نسبت به سراتو برتری دارد. البته کیا سراتو جی تی با مشخصات موتور 1.6 لیتری توربوشارژ با خروجی 204 اسب بخار و گشتاور 265 نیوتن متر در این مقایسه میان محصولات استاندارد جایی ندارد.

تست های انجام شده در رابطه با سیستم تعلیق دو خودرو بازهم برتری را به سیویک می رساند هر چند سراتو نیز به رغم مقداری خشکی در جاده های پرپیچ و خم بازهم یک خودروی راحت محسوب می شود اما در مجموع سیویک در این بخش یک سدان بهتر به شمار می رود.

مقایسه کیا سراتو با هوندا سیویک در مدل 2019(+تصاویر)

مقایسه کیا سراتو با هوندا سیویک در مدل 2019(+تصاویر)

در بخش نمای ظاهری نمی توان امتیازات دقیقی را بین دو خودرو تقسیم کرد زیرا این امری وابسته به سلیقه مشتری است. از طرفی هر دو خودرو ایراد تکنیکی خاصی در طراحی بدنه ندارند. از طرفی فضای صندوق عقب سراتو بیشتر از سیویک است. جزئیات مربوط به اندازه ها در کابین هر دو خودرو را در تصویر زیر مشاهده می کنید:

مقایسه کیا سراتو با هوندا سیویک در مدل 2019(+تصاویر)

فضای کابین در هوندا سیویک به مراتب شلوغ تر اما زیبا و مورد پسند مشتری است. اینجا اگر حضور پلاستیک سخت در برخی(نه همه نقاط) از نقاط تزئینات داخل کابین برای سراتو را یک امتیاز منفی در نظر بگیریم، در مقابل سیویک با کیفیت برتر قطعات به کار رفته داخل کابین خودنمایی می کند.

مقایسه کیا سراتو با هوندا سیویک در مدل 2019(+تصاویر)

مقایسه کیا سراتو با هوندا سیویک در مدل 2019(+تصاویر)

با تمام جذابیت هایی که طراحی سیویک در بخش کابین دارد اما سیستم سرگرمی هوندا به اندازه کیا سیر تکاملی را نشان نمی دهد و در این زمینه سراتو بالاتر نشسته است. اینجا سراتو هم سیستم پیشرفته تری را عرضه می کند و هم به مراتب کاربرپسندتر است.

البته سراتو نیز در زمینه طراحی کابین رویکرد بسیار خوبی داشته است. اینجا همه چیز ساده و زیبا طراحی شده و در مقایسه با سیویک فقط می توان نمره منفی را به کیفیت مواد مورد استفاده در ساخت قطعات داد. هر چند در مقایسه با سیویک ضعیف تر است اما اختلاف قیمت 2 هزار دلاری خودروهای مذکور را نیز فراموش نکنید.

هنگام خرید سیویک با توجه به بازار هدف و نوع آپشن های انتخابی؛ امکانات متنوعی مانند شارژر بی سیم، سیستم هشدار پارک، سیستم هشدار خروج از لاین رانندگی، ترمز اضطراری خودکار و کروز کنترل تطبیقی(با امکان استفاده در سرعت پایین) در اختیار شما قرار می گیرد.

کیا سراتو نیز امکانات متعدد و مشابهی دارد اما در زمینه کروز کنترل تطبیقی فقط در بزرگراه و سرعت بالا مفید خواهد بود و در وضعیت ترافیک میدان را به سیویک واگذار می کند.

سراتو جز خودروهای موفق سال 2019 در زمینه دریافت استاندارد موسسه آی آی اچ اس(موسسه بیمه ایمنی بزرگراهی آمریکا) بخش سدان های کوچک است و در این زمینه نسبت به سیویک برتری دارد. در تصویر زیر رده بندی ایمنی موسسه مذکور برای سال 2019 را مشاهده می کنید که سراتو(Forte) با رنگ زرد مشخص شده است:

مقایسه کیا سراتو با هوندا سیویک در مدل 2019(+تصاویر)

البته این به مفهوم چالش در زمینه ایمنی برای سیویک نیست زیرا این خودرو 5 ستاره ایمنی آژانس ان اچ تی اس اِی( اداره‌ی ملی ایمنی ترافیک بزرگراهی آمریکا) را به دست آورده است.

در زمینه کیفیت رانندگی سیویک همانند مدل های قبلی عملکردی مطلبوب دارد. فرمان پذیری آن نیز آنقدر خوب است که حس رانندگی با یک سدان لوکس را خواهید داشت تا یک نمونه جمع و جور! موتور و جعبه دنده سی وی تی هماهنگی بسیار بالایی دارند تا جایی که بازهم باید بگوییم همه چیز در رابطه با کیفیت رانندگی این خودروی ژاپنی مطلوب ارزیابی می شود. در این زمینه قطعا کیفیت رانندگی با سیویک بهتر از سراتو است اما این به مفهوم امتیاز منفی برای محصول 2019 کیا موتورز نیست.

سراتو کیفیت رانندگی بسیار خوبی را در اختیار راننده قرار می دهد و به واقع حس رانندگی با یک محصول به مراتب گرانتر را انتقال می دهد. همانند سیویک از جعبه دنده سی وی تی استفاده می کند و در تمامی شرایط رانندگی خود را به عنوان یک خودروی مطمئن معرفی می کند اما به هر ترتیب معماری ژاپنی ها در تنظیم و هماهنگی قوای محرکه و سیستم تعلیق تکامل یافته تر به نظر می رسد.

هر دو محصول در زمینه صدای اضافی کابین و انتقال صدای موتور به اتاق خودروهای آرام و ساکتی به حساب می آیند!

همانطور که در مقایسه دو محصول مشاهده شد؛ هر دو خودروهایی قابل به نسبت برچسب قیمتی خود هستند که تجربه ای دلچسب از رانندگی را در اختیار کاربرانشان قرار می دهند. در بررسی های هر دو مورد تاکید شده که این خودروها امکانات و کیفیتی فراتر از قیمت خود در اختیار مشتری قرار می دهند که این نشانگر اهمیت مشتری مداری در راهبردهای هر دو کمپانی است.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم