همه ما عاشق خوردن میان وعده های سبک و خوشمزه هستیم و چه بهتر که بتوانیم خودمان این میان وعده ها را درست کنیم و از طعم و رنگ و سلامت آنها لذت ببریم. در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا طرز تهیه اسنک فوری را یاد بگیرد و با ۷ دستور پخت اسنک های آسان و خوشمزه اشنا شوید.
۱. اسنک جو دوسر و کره بادام زمینی
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه / زمان کل: ۱۰ دقیقه
مواد لازم:
– یک فنجان کرهی بادام زمینی صاف
– سه چهارم فنجان عسل
– سه و نیم فنجان غلهی برنج ترد
– ۲ فنجان جو دو سر سریع-پز
– یک دوم فنجان هسته آفتابگردان
– یک دوم فنجان کشمش
طرز تهیه:
۱. یک لایه فویل کف ماهیتابهای ۳۰ در ۲۲ سانتی متری بکشید به نحوی که گوشههای دو طرف فویل از ظرف بیرون بزند. کرهی بادام زمینی و عسل را در یک کاسهی مایکروفر بزرگ در دمای بالا ۱ تا ۱/۲ دقیقه حرارت بدهید یا تا زمانی که در اطراف ظرف حباب تشکیل شود؛ خوب هم بزنید.
۲. باقیماندهی مواد را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
۲. آن را ته ظرف از قبل آماده شده بچپانید. کاملا خنک کنید. از دستههای فویل برای برداشتن دسر از ماهیتابه استفاده کنید و بعد آن را به شکل قالب قالب ببرید.
۲. کوفتهی کره بادام زمینی
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه / زمان کل: ۱۰ دقیقه
مواد لازم:
– یک و نیم فنجان خرمای بدون هسته، خرد شده
– ۱ فنجان کرهی بادام زمینی طبیعی
– دو سوم فنجان بلغور جو پرک درشت
– ۱ قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
– از غذاپز برای پردازش خرما و کرهی بادام زمینی تا زمانی که مخلوط میشوند استفاده کنید.
– جو را در آن مخلوط کنید و هم بزنید.
– حاصل کار را به ۱۸ گلولهی کوفتهی ۲.۵ سانتی متری با استفاده از حدودا ۲ قاشق غذاخوری برای هر کوفته تبدیل کنید.
۳. سس تاکو
مواد لازم:
– ۲۵۰ گرم سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی
– یک سوم پیمانه آب
– یک چهارم قاشق چای خوری پودر چیلی
– یک و نیم قاشق چای خوری زیره سبز
– یک و نیم قاشق چای خوری پیاز ریز رنده گردیده یا پودر پیاز
– نصف قاشق چای خوری پودر سیر
– نصف قاشق چای خوری نمک
– یک چهارم قاشق چای خوری فلفل پاپریکا
– یک چهارم قاشق چای خوری شکر
– یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این سس قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید سپس سس کچاپ، آب، زیره سبز، پودر چیلی، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، شکر، فلفل قرمز و پاپریکا را درون آن بریزید و آن ها را با هم، هم بزنید.
۲. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که حرارت را کم نگه دارید و مواد را مدام به مدت 20 دقیقه هم بزنید تا آب آن بجوشد.
۳. ابتدا ضروری است این سس سرد گردد سپس آن را داخل یخچال قرار دهید.
۴. پیتزا (کسیدیا) لوبیای تند
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه / زمان کل: ۵ دقیقه
مواد لازم:
– ۲۴ بیسکوییت (کراکر) دارای چربی کمتر از ۴۰٪
– یک چهارم فنجان لوبیای پخته شده
– یک دوم فنجان پنیر خرد شده
– یک چهارم فنجان سالسا
طرز تهیه:
۱. روی هریک از ۱۲ کراکر یک قاشق چایخوری لوبیا، ۲ قاشق چایخوری پنیر و ۱ قاشق چایخوری سالسا قرار دهید. باقی کراکرها را روی آنها بگذارید.
۲. ۶ عدد از کراکرهای سر پوشیده را روی بشقاب مایکروفر بگذارید. و روی درجهی بالا ۱۰ تا ۱۵ ثانیه تا زمانی که پنیر ذوب میشود قرار دهید. با باقی کراکرها نیز همین کار را بکنید.
۵. لقمههای موزارلا
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه / زمان کل: ۱ ساعت و ۲۵ دقیقه
مواد لازم:
– خمیر هزار لا: 1 ورق حدود 560 گرم
– تخم مرغ: 1 عدد
– آب: ۱ قاشق غذاخوری
– پنیر پارمزان رنده شده: یک چهارم فنجان
– پنیر موزارلا لوله ای: 12 عدد
– سس مارینارا: 1 فنجان
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . تخم مرغ و آب را با چنگال هم بزنید یکدست شود .
۲. یک ورق خمیر را روی سطحی آردپاشی شده باز کنید و به اندازه ی 6 مستطیل 12 × 7 سانتی متری برش بزنید و همین کار را با خمیر بعدی انجام دهید تا در نهایت 12 مستطیل خمیری داشته باشید .
۳. یک تکه پنیر را به موازات قسمت بلند تر در وسط خمیر قرار دهید و سپس خمیر را دورش رول کنید؛ لبه ها و بالا پایین خمیر را محکم به هم بچسبانید و روی هر کدام از رول ها تخم مرغ بکشید و در پنیر پارمزان بزنید و و روی سینی فر بچینید و چند قسمت روی رول را با چنگال سوراخ کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید بپزد و طلایی شود سپس 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و به همراه سس سرو نمایید.
۶. کرفس کرنبری-پُر خامهای
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه / زمان کل: ۱۰ دقیقه
مواد لازم:
– یک چهارم فنجان پنیر خامهای
– یک سوم فنجان کرنبری خشک
– ۴ عدد ساقهی کرفس
طرز تهیه:
۱. پنیر خامهای و کرنبری را مخلوط کنید تا قاطی شوند
۲. مخلوط حاصل را داخل مرکز خالی کرفس فشار بدهید.
۳. هر ساقه را به صورت ۴ حلقهی گرد ببرید.
۷. سس پودینگ سیب و شکلات
زمان آماده سازی: 5 دقیقه / زمان کل: ۵ دقیقه
مواد لازم:
– ۱ عدد سیب قطعه قطعه شده
– ۱ عدد اسنک پودینگ شکلات یخچالی بدون قند افزودنی
دستورالعمل: از سیبها به عنوان سس و چاشنی برای پودینگ استفاده کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی
منبع: kraftcanada
طرز تهیه اسنک فوری: ۷ دستور پخت اسنک های آسان و خوشمزه
مطالب مرتبط:
طرز تهیه اسنک کم کالری: ۲۵ اسنک با ۱۰۰ کالری یا کمترطرز تهیه میگو کبابی با چاشنی سیر مخصوص۱۵ ایده عالی برای پخت شام سریع و آسان و خوشمزهطرز تهیه لازانیا گیاهی با کدو و اسفناج که عطر و طعم بی نظیری داردطرز تهیه آنتی پاستو پیش غذا ایتالیایی بسیار خوشمزهطرز تهیه سوپ مینسترون خوشمزه مخصوص گیاهخواران