انواع دسر ایرانی ساده و جدید با میوه


انواع دسر ایرانی ساده و جدید با میوه

انواع دسر ایرانی : برای شما عزیزان طرز تهیه 4 دسر خوشمزه و ساده و شیک مجلسی را قرار داده ایم امیدواریم که لذت ببرید ژله میوه ای طالبی: طرز تهیه ژله ژله آلوئه ورا رو با بستنی یا شیر قاطی کنید و میوه های مختلف رو خرد کنید و با ژله قاطی کنید تخم … نوشته انواع دسر ایرانی ساده و جدید با میوه اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

انواع دسر ایرانی : برای شما عزیزان طرز تهیه ۴ دسر خوشمزه و ساده و شیک مجلسی را قرار داده ایم امیدواریم که لذت ببرید

ژله میوه ای طالبی:

انواع دسرهای مجلسی

طرز تهیه ژله

ژله آلوئه ورا رو با بستنی یا شیر قاطی کنید و میوه های مختلف رو خرد کنید و با ژله قاطی کنید تخم های طالبی رو خارج کنید و ژله رو داخلش بریزید و بذارید یخچال تا ببنده بعد به شکل دلخواه برش بزنید .

دسر هلو :

انواع دسر ایرانی

مواد لازم:

شیر………. ۱ پیمانه
شکر……….۱/۲پیمانه
پودر ژلاتین….۲ ق غ
هلوی پوست گرفته و پوره شده. ۲۵۰ گرم
بستنی وانیلی یا خامه‌ی‌صبحانه…..۱ پیمانه

طرز تهیه:

پودر ژلاتین را در ۲/۳ لیوان آب ریخته روی گاز با دمای کم گذاشته و هم بزنید تا در آب حل شود.
همه‌ی مواد بالا را درون مخلوط‌کن ریخته و هم زده تا یکدست شود.
ژلاتین خنک شده را به مواد افزوده و باز هم بزنید.
مایه‌ی دسر را در قالب ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا به خوبی بسته و سفت شود.

ژله تکنفره کیوی :

دسرهای مجلسی

مواد لازم

تخم شربتی خیس خورده
ژله آلورا
میوه دلخواه (تکه شده)
۱.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. ۲. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه ۳.تکه های میوه را در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
۴. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید.نکته. کیوی نمی ذاره ژله ببنده حتما قبلش به مقر کم بخارپز یا جوشانده بشه

تابستون فقط میوه هاش

پودینگ انبه و نارگیل با دانه های چیا

دسر شیک

اول بگم بهتون دانه چیا سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب ضروری، آهن، فیبر، کلسیم….هس و برای شادابی و طراوت پوست ، لاغری و….خیلی مفیده .
حالا برای درست کردن این پودینگ نیاز داریم به شیر نارگیل۲۰۰ میلی لیتر
عسل ۲ ق س
دانه چیا ۲/۵ ق س
انبه خرد شده دو عدد

شیرنارگیل، دانه چیا و عسل رو باهم ترکیب کنید ، در صورت تمایل کمی دارچین بریزید. بزارید یه شب تا صب تو یخچال بمونه . موقع سرو اگه دیدید خیلی غلیظه کمی شیر بریزید تا رقیق شه
برای سرو هم لایه لایه پودینگ و انبه خرد شده بریزید .

انواع دسر ایرانی ساده مجلسی و شیک

در بخش آشپزی ایران بانو حتما طرز تهیه کاچی و چیدمان سفره افطار و طرز تهیه ترشی لبو و را بخوانید و همینطور با تزیین سالاد فصل آشنا شوید و و کیک تولد دخترانه و کیک شب یلدا را حتما ببینید


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آموزش ساخت میوه های سه بعدی با نخ خیاطی