طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی و شکلاتی
تزیین ژله و دسر مواد لازم برای تهیه پودینگ : تخم مرغ 2 عدد شکر یا(پودر قند) 1 لیوان سرخالی نشاسته 1 لیوان شیر 4 لیوان زعفران دم شده 2 قاشق چایخوری شکلات مقداری خامه 100 گرم نمک 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه : نشاسته را در شیر سرد حل کنید و به همراه پودر … نوشته طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی و شکلاتی اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
تزیین ژله و دسر
مواد لازم برای تهیه پودینگ :
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یا(پودر قند) ۱ لیوان سرخالی
نشاسته ۱ لیوان
شیر ۴ لیوان
زعفران دم شده ۲ قاشق چایخوری
شکلات مقداری
خامه ۱۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
نشاسته را در شیر سرد حل کنید و به همراه پودر قند و نمک درون قابلمه روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید سفیده ها و زرده های تخم مرغ را جدا کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید و بهمراه زعفران به مخلوط نشاسته اضافه و مخلوط نمائید. سفیده ها را در کاسه ای جداگانه انقدر با همزن برقی بزنید تا سفید شود سپس خامه را به سفیده ها اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط خامه و سفیده را به مواد نشاسته ای اضافه نمائید و به صورت دورانی و بسیار ارام مخلوط کنید تا پودینگ غلیظ شود. درون ظرف دسر را چرب کنید. مقداری شکلات ته ظرف بریزید. سپس مایه دسر را داخل ان بریزید و در یخچال به مدت ۲ – ۳ ساعت قرار دهید تا بسته و سرد شود ، پس از مدت زمان لازم پودینگ را با خامه ، تکه های میوه ، شکلات رنده شده و … تزئین و سرو کنید.
پودینگ نشاسته زعفرانی و شکلاتی
فرستنده : ناهید خدیوی