شکلات مغزدار یکی از تنقلات و دسرهایی است که به راحتی می توانید در منزل آن را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید
آموزش درست کردن شکلات مغزدار خانگی
درست است که الان دیگر انواع و اقسام شکلاتها را کارخانجات داخلی هم تولید میکنند ولی این دلیل نمی شود اگر اهل درست کردن شیرینی و شکلات هستید خودتان دست به کار نشوید
بیشتر بدانید : طرز تهیه شکلات برگی، یک تزئین زیبا برای کیک و دسر خانگی
مواد لازم برای درست کردن شکلات مغزدار خانگی
کره : 200 گرم
پودر کاکائو : 2 /1 پیمانه
تخممرغ درشت : 1 عدد
شکر : 150 گرم
پسته : 1 پیمانه
گردوی خردشده : 1 پیمانه
بیسکویت ساده : 200 گرم
پودر پسته یا ترافل رنگی برای تزیین : به مقدار لازم
طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی
کره را در ظرفی مثل شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود. کاکائو را هم اضافه کرده و با کره آبشده خوب مخلوط کنید.
تخممرغ را در کاسهای مناسب شکسته، شکر را به آن اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم بزنید و مخلوط کنید؛ تا جایی که شکر حل شده و تخممرغ پف کند.
تخممرغ و شکر را به مخلوط کره و کاکائو اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا مخلوط را از روی حرارت بردارید.
بیسکویت را خرد کرده و همراه با پسته و گردوی خردشده به مواد دیگر اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
جعبهای مثل جعبه باقلوا آماده کرده و در آن کیسه فریزری پهن کنید طوری که کف و دیواره ظرف با آن پوشانده شود. مواد شکلات را در ظرف روی نایلون ریخته و پهن کنید تا به صورت یکدست در همه سطح ظرف قرار گیرد.
روی شکلات را با پشت قاشق خوب صاف کنید، سپس روی آن را با پودر پسته یا ترافل رنگی تزیین کنید. بعد روی ظرف را پوشانده و آن را در فریزر بگذارید. بعد از سفت شدن شکلات آن را برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید.
نکته :
وقتی کره را روی حرارت میگذارید باید حواستان باشد که نسوزد، حرارت ملایم کره را آب میکند.
کاکائو را هم که اضافه میکنید زمانی که با کره مخلوط شد، سریع از روی حرارت بردارید که نسوزد.
بیشتر بدانید : شکلات عسلی، یک شکلات خانگی خوشمزه برای نوروز
بیشتر بدانید : طرز تهیه کاسه های شکلاتی
بیشتر بدانید : راهنمای مصرف شکلات تلخ
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : مجله سیب سبز