روش جدید سرو پاستا و ماکارونی در ایتالیا
پنیر پارمزان معمولاً یکی از موادی است که باید روی ماکارونیها قرار داده شود، اما آیا تا به حال تصور کرده اید که آن ظرفی باشد که در آن دستور العملها و شکلهای مختلف ماکارونی ارائه میشود؟
پنیر پارمزان معمولاً یکی از موادی است که باید روی ماکارونیها قرار داده شود، اما آیا تا به حال تصور کرده اید که آن ظرفی باشد که در آن دستور العملها و شکلهای مختلف ماکارونی ارائه میشود؟ با ریتم موسیقی ایتالیایی به رستورانی به نام "Frank Anthony's" میرویم که ماکارونیهای خوشمزهای را در ظروف ساخته شده از پنیر پارمزان ایتالیایی سرو میکند.
ماکارونی با ریحان یا سس قرمز یا خامه سفید، همه غذاهای معروف ایتالیایی، در ظرفهای پنیر تازهای که به طور ویژه از شهر پارما در شمال ایتالیا تهیه میشود، سرو میشوند.
برای تهیه ظروف، پنیر را رنده کرده، بعد از قرار دادن روی سینی مستطیلی فر بگذارید تا نرم شود. پنیر پخته شده با قرار داده شدن بین دو لایه از سفال شبیه یک کاسه عمیق میشود.
نیکلاس رایت، آشپز و صاحب رستوران توضیح داد که این ایده پس از بازگشت از سفر به اروپا بوجود آمده است و میگوید: من آن را در یک رستوران در پایتخت ایتالیا رم دیدم، و از بازگشت به شهر خود، و از اینکه قرار بود در رستوران خود چنین چیزی را تجربه کنم و این تجربه را با مشتریان خود به اشتراک بگذارم بسیار هیجان زده بودم.
او میافزاید: دریافتم که ظرفهای پنیر پارمزان مطمئناً بهترین روش سرو غذا است که هم خوشمزه و هم تُرد میباشد و چه چیزی لذیذتر از این؟
این رستوران روزانه حدود ۲۵ غذای پارمزان آماده میکند که نه فقط با ماکارونیهای خوشمزه پر میشوند، بلکه تمام غذاهای موجود در منوی رستوران مانند سالاد و دسرهای اشتها آور و ... را نیز شامل میشوند.
ماکارونی با ریحان یا سس قرمز یا خامه سفید، همه غذاهای معروف ایتالیایی، در ظرفهای پنیر تازهای که به طور ویژه از شهر پارما در شمال ایتالیا تهیه میشود، سرو میشوند.
برای تهیه ظروف، پنیر را رنده کرده، بعد از قرار دادن روی سینی مستطیلی فر بگذارید تا نرم شود. پنیر پخته شده با قرار داده شدن بین دو لایه از سفال شبیه یک کاسه عمیق میشود.
نیکلاس رایت، آشپز و صاحب رستوران توضیح داد که این ایده پس از بازگشت از سفر به اروپا بوجود آمده است و میگوید: من آن را در یک رستوران در پایتخت ایتالیا رم دیدم، و از بازگشت به شهر خود، و از اینکه قرار بود در رستوران خود چنین چیزی را تجربه کنم و این تجربه را با مشتریان خود به اشتراک بگذارم بسیار هیجان زده بودم.
او میافزاید: دریافتم که ظرفهای پنیر پارمزان مطمئناً بهترین روش سرو غذا است که هم خوشمزه و هم تُرد میباشد و چه چیزی لذیذتر از این؟
این رستوران روزانه حدود ۲۵ غذای پارمزان آماده میکند که نه فقط با ماکارونیهای خوشمزه پر میشوند، بلکه تمام غذاهای موجود در منوی رستوران مانند سالاد و دسرهای اشتها آور و ... را نیز شامل میشوند.