طرز تهیه لازانیا ایتالیایی مخصوص و خوشمزه


... نوشته طرز تهیه لازانیا ایتالیایی مخصوص و خوشمزه اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

شاید باورتان نشود اما این لازانیا ایتالیایی خوشمزه ترین لازانیای تمام عمرتان خواهد بود. این شما و این دستور اعجاب انگیز طرز تهیه لازانیا ایتالیایی مخصوص و خوشمزه!

طرز تهیه لازانیا ایتالیایی مخصوص و خوشمزه

لازانیا ایتالیایی

مواد لازم:

یک کیلوگرم گوشت گاو چرخ شده

۲۵۰ گرم سوسیس ایتالیایی یا گوشت گوساله چرخ‌ شده

۱ عدد پیاز درشت خرد شده

۲ تا ۳ حبه سیر له شده

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

۱ قاشق غذاخوری پودر جعفری خشک

۱ قاشق غذاخوری پودر پونه کوهی

۱ قاشق غذاخوری پودر ریحان خشک

نیم کیلوگرم گوجه فرنگی خرد شده

۷۰۰ گرم پنیر ریکوتا

۲ عدد تخم‌مرغ

۲/۱ قاشق چایخوری فلفل

۲ قاشق چایخوری جعفری

۲/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

۵۰۰ گرم پنیر موتزارلا

۱۲ تا ۲۵ ورق لازانیا

طرز تهیه لازانیا ایتالیایی مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه:

گوشت چرخ‌شده را به همراه پیاز و سیر تفت بدهید تا رنگ آن قهوه‌ای شود.

نمک، فلفل، جعفری، پونه کوهی، ریحان و گوجه خرد شده به همراه آب آن را به ترکیب بالا اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند.

درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزند. مراقب باشید که آب مواد بیش از اندازه کشیده نشود.

ورقه‌های لازانیا را طبق دستور پخت درج شده روی پاکت آن بپزید؛ آنها را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

ظرف مورد نظر را با روغن مخصوص آشپزی اسپری کنید.

پنیر ریکوتا، تخم‌مرغ، فلفل و ۲ قاشق غذاخوری جعفری، پنیر پارمزان و نیمی از پنیر موتزارلا را با یکدیگر ترکیب کنید. در تابه مخصوص لازانیا، ورقه‌های لازانیا را پهن کنید، سس گوشت و سپس ترکیب پنیر را روی آن قرار دهید و این کار را تکرار کنید.

در آخر باقی مانده پنیر موتزارلا را روی ورقه‌های لازانیا بریزید. همه لازانیا باید با پنیر پوشانده شود.

ظرف را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید غذای شما به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزد. اجازه دهید ترکیب پنیر قرار گرفته روی لازانیا به خوبی ذوب شود. می‌توانید روی ظرف خود را با فویل بپوشانید، آن را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار بدهید، سپس فویل را بردارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را بدون فویل داخل فر بگذارید.

لازانیا را از فر بیرون بیاورید. اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خنک شود. سپس آن را برش دهید و سرو کنید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – فاطمه یحیی

منبع:food

طرز تهیه لازانیا ایتالیایی مخصوص و خوشمزه

مطالب مرتبط:

طرز تهیه سالاد یونانی اصل و خوشمزه با سس مخصوص۷ بهترین خواص سالاد سزار برای سلامتی که بی‌نظیر استسالاد والدورف: طرز تهیه سالاد سیب و کرفس و گردو بسیار خوشمزهطرز تهیه سالاد پاستا لاتین که بسیار خوش عطر و طعم استطرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل شده که خوشمزه‌ترین سالاد دنیاستخواص سالاد سبزیجات: ۲۰ خاصیت سالاد سبزیجات برای سلامتی

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین و شادترین عکس نوشته های شب یلدا