دلار زیان‌ده‌ترین و بورس سودده‌ترین بازار / چه کسانی ضرر کردند؟


دلار زیان‌ده‌ترین و بورس سودده‌ترین بازار / چه کسانی ضرر کردند؟

شش ماه از سال جاری  گذشته و در میان بازارهای مالی، عملکرد بازار سهام نسبت به دیگر بازارها بهتر بوده، به طوری که طلا، سکه و دلار با افت قیمت مواجه شده‌اند اما بازار سهام رشد چشمگیری را به ثبت رسانده است. نوشته دلار زیان‌ده‌ترین و بورس سودده‌ترین بازار / چه کسانی ضرر کردند؟ اولین بار در تجارت‌نیوز پدیدار شد.

بورس تنها برنده مکان سرمایه‌گذاری بوده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، با گذشت نیمی از سال ۱۳۹۸، آمارها نشان می‌دهد تنها جایی که برای سرمایه‌گذاران می‌توانسته سودده باشد بازار سهام است.

شش ماه از سال جاری گذشته و در میان بازارهای مالی، عملکرد بازار سهام نسبت به دیگر بازارها بهتر بوده، به طوری که طلا، سکه و دلار با افت قیمت مواجه شده‌اند اما بازار سهام رشد چشمگیری را به ثبت رسانده است.

بازار سهام

بازار سهام طی شش ماهه نخست سال جاری با رشد ۶۹ درصدی همراه بوده است. شاخص کل بورس در ابتدای سال جاری در سطح ۱۷۸ هزار واحد قرار داشت که با رشد ۶۹ درصدی بیش از ۱۲۳ هزار واحد افزایش یافت و در سطح ۳۰۲ هزار واحد قرار گرفت.

میزان رشد شاخص کل بورس در بهار امسال ۳۱ درصد و در تابستان نیز ۲۸٫۶ درصد بوده است.

همچنین در شش ماهه نخست سال جاری، میزان رشد شاخص بورس در فروردین و شهریور ماه بیشتر از دیگر ماه‌ها بوده است.

دلار زیان‌ده‌ترین و بورس سودده‌ترین بازار / چه کسانی ضرر کردند؟

دلار زیان‌ده‌ترین و بورس سودده‌ترین بازار / چه کسانی ضرر کردند؟

طلا

قیمت طلا طی نیمه نخست سال جاری با نوسان‌های زیادی همراه بوده که در نهایت بازدهی منفی را طی این دوره به ثبت رسانده است.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در بازار آزاد، با افت ۴٫۸ درصدی از ۴۲۹ هزار تومان در ابتدای سال جاری به ۴۰۸ هزار تومان در پایان شهریور ماه رسید.

قیمت طلا در بهار امسال توانست روند صعودی را طی کند، به طوری که قیمت آن در اردیبهشت ماه سال توانست در سطح ۴۷۲ هزار تومان قرار بگیرد، اما در تیر ماه با افت شدید قیمت همراه شد و در نهایت کاهش ۱۳ درصدی قیمت را در تابستان امسال به ثبت رساند.

کمترین میزان قیمت طلا طی شش ماهه نخست سال جاری مربوط به ۲۷ تیر ماه و معادل ۳۹۳ هزار تومان بوده است.

سکه

در نیمه نخست سال جاری، افت قیمت سکه بیش از طلا بود.

قیمت هر سکه بهار آزادی که در ابتدای سال جاری چهار میلیون و ۳۹۴ هزار تومان بود که با افت بیش از ۹ درصد در پایان شهریور ماه امسال به چهار میلیون تومان رسید.

قیمت سکه همانند قیمت طلا در بهار امسال توانست روند صعودی را طی کند، به طوری که قیمت آن در اردیبهشت ماه در بالاترین سطح خود معادل پنج میلیون و ۳۵ هزار تومان قرار گرفت، اما در تیر ماه با افت شدید قیمت همراه شد و در نهایت کاهش ۱۰ درصدی قیمت را در تابستان امسال به ثبت رساند.

کمترین میزان قیمت سکه بهار آزادی طی شش ماهه نخست سال جاری مربوط به ۲۶ تیر ماه و معادل سه میلیون و ۸۹۴ هزار تومان بوده است.

دلار

روند قیمتی دلار نیز طی نیمه نخست سال جاری نزولی بوده است.

قیمت دلار (در صرافی ملی) که در ابتدای سال جاری حدود ۱۲ هزار ۹۰۰ تومان بود با افت ۱۱٫۵ درصدی در پایان شهریور ماه امسال به ۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

دلار نسبت به دیگر بازارهای مالی بیشترین افت قیمتی را طی شش ماهه نخست سال ۱۳۹۸ به ثبت رسانده است.

قیمت دلار در بهار امسال توانست روند صعودی را طی کند، به طوری که قیمت آن در اردیبهشت ماه در بالاترین سطح خود معادل ۱۵ هزار و ۳۵۰ تومان قرار گرفت، اما در تیر ماه با افت شدید قیمت همراه شد و در نهایت کاهش ۱۳٫۶ درصدی قیمت را در تابستان امسال به ثبت رساند.

کمترین میزان قیمت دلار طی شش ماهه نخست سال جاری مربوط به پنجم شهریور ماه و معادل ۱۱ هزار و ۱۰۰ تومان بوده است.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

60 درصد مردم خارج از الگو، انرژی مصرف می‌کنند