اتهام:باارز دولتی ۴۲۰۰تومانی واردات تجهیزات پزشکی « گوشی موبایل» آورده بود.
درادامه ماجرای «تکذیب خبر بازداشت معاون سازمان تأمین اجتماعی» راخواهیدخواند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی «محمدرضا جعفریان»دستگیرشد.
رییس ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی(جهانگیری):اگرشرکتی ارز دولتی ۴۲۰۰تومانی کالاهای ضروری گرفته ولی کالای دیگر(موبایل)واردکرده خیانتکاراست.
«محمدرضا جعفریان » معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی، به اتهام دریافت ارز دولتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای واردات تجهیزات پزشکی که به واردات گوشی موبایل اختصاص داده، دستگیر شد.
(قائم موهبتی)معاون امور استان ها+مصطفی سالاری(مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی)
جعفریان پس از بازداشت، از سمت خود برکنار شد همچنین از سوی مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی؛ قائم موهبتی، معاون امور استانهای سازمان تأمین اجتماعی با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی منصوب شده است
محمدرضا جعفریان،معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی
باارز دولتی ۴۲۰۰تومانی واردات تجهیزات پزشکی « گوشی موبایل» آورده بود
محمدرضا جعفریان(نفردوم ازسمت چپ)
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:این تصویر،حضورآقای جعفریان (معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی) در آیین تجلیل از بنیانگذار هلدینگ زر(مرتضی سلطانی،رییس هیات مدیره هلدینگ زر) شهریور ۱۳۹۷ می باشد.
***
رییس ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی(جهانگیری):اگرشرکتی ارز دولتی ۴۲۰۰تومانی کالاهای ضروری گرفته ولی کالای دیگر(موبایل)واردکرده خیانتکاراست.
رییس ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی (اسحاق جهانگیری، معاوناول رییسجمهور) : اگر شرکتی ارز به نرخ رسمی برای واردات دریافت کرده اما محصول خود را در بازار به قیمت آزاد بهفروش رسانده باشند یا کمتر از میزان ارز دریافت شده کالا به کشور وارد کرده و مابقی ارز را در بازار سیاه به فروش رسانده مرتکب خیانت شده و دولت به کمک قوهقضاییه با آنها برخورد خواهد کرد.
معاوناول رییسجمهور در این جلسه که با موضوع آسیبشناسی و یافتن راهکارهای مبارزه با فساد در شرایط تحریم برگزار شد، افزود: تاکید این ستاد به حداقل رسیدن دغدغه دستگاههای نظارتی و همکاری آنها با دستگاههای اجرایی برای اتخاذ تصمیمات لازم و جلوگیری از تکرار تجارب تلخ بروز مفاسد در شرایط تحریم است.
جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی عصر (دوشنبه۱۱ تیر ۱۳۹۷) به ریاست معاون اول رییسجمهور برگزار شد.
در این جلسه که وزرای نفت، دادگستری، امور اقتصادی و دارایی،رییس سازمان برنامه و بودجه، رییس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، رییس سازمان بازرسی کل کشور، رییس کل بانک مرکزی، رییس کل دیوان محاسبات کشور و دادستان تهران نیز حضور داشتند،
***
سخنگوی قوه قضائیه خبر بازداشت معاون سازمان تأمین اجتماعی را تکذیب کرد.
غلامحسین اسماعیلی در گفتوگو با صداوسیما گفت: موضوع درباره یکی از شرکتهای تجاری زیرمجموعه شستا بود که از ابواب جمعی این سازمان است. اعضای هیأت مدیره این شرکت به لحاظ تخلفاتی که در قراردادهایشان داشتند و سوءاستفادههایی که انجام شده و موضوعات مالی است، تحت تعقیب قرار گرفتند و در حال حاضر جمعی از آنها بازداشت هستند.
اسماعیلی افزود: اینکه موضوع را به حوزه مدیریتی سازمان تأمین اجتماعی نسبت دادند، صحت ندارد و با حوزههای مدیریتی کلان این سازمان مرتبط نیست./۵ مهر ۱۳۹۸ / ایسنا
مدیریت سایت-پیراسته فر:توضیحی درباره تکذیبه سخنگوی قوه قضائیه
اتهام م.ج مربوط به حوزه ماموریتی او در معاونت تامین اجتماعی نبوده است.
چون آقای (م.ج=محمدرضا جعفریان) در روز ۲۷شهریور۱۳۹۸توسط مصطفی سالاری(مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی)از معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی عزل شده بود، در حالی که بازداشت وی ۵مهر اعلام شده است. در واقع ۹روزپیش از بازداشت از سمت معاونت سازمان تامین اجتماعی برکنار شده است و بازداشت او ارتباطی به این سازمان ندارد.
خبرگزاری فارس نیزدرتوضیح این دستگیری اینچنین می نویسد:
شرکت بازرگانی بینالمللی تأمین، ۳۶۶ هزار یورو واردات یکی از گوشیهای برند در کشور را داشته و حتی در داخل بازار این گوشیها را با ارز ۴۲۰۰ تومانی به فروش نرسانند بلکه با قیمت ارز آزاد به فروش رفته است.
شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) دارای ۳۰ شرکت زیرمجموعه و ۷ شرکت هلدینگ است که در صنایع مختلف فعالیت میکند.
در حال حاضر شستا ۴۰ درصد توزیع دارو، ۴۰ درصد بازار سیمان، ۳۰ درصد بازار قیر،۱۷ درصد بازار تایر، ۷۰ درصد ترابری ریلی و برخی فعالیتهای اقتصادی دیگر را بر عهده دارد.
پس از گذشت یکسال از این خبر، اخیراً معاون سابق سازمان تأمین اجتماعی که در شرکت بازرگانی بینالمللی تأمین اجتماعی نیز سمت داشته است، بازداشت شده و این پرونده مجدداً توسط قوه قضائیه مورد بررسی قرار گرفته است.
یک منبع آگاه، گفت:شرکت بازرگانی بینالمللی تأمین متعلق به سازمان تأمین اجتماعی است و هیأت مدیره و مدیرعامل آن را این سازمان تعیین میکند البته در یک برههای به زیر نظر شستا آمد.
در حال حاضر هم زیر نظر شستا است ولی مدیریت آن با شستا نیست و شرکت سرمایهگذاری تأمین بارها اعلام کرده است که این شرکت زیرنظر خود تأمین اجتماعی باشد چرا که سهامدار اصلی آن نیز این سازمان است.
این منبع آگاه درباره دستگیری معاون سابق تأمین اجتماعی نیز گفت: با توجه به نوسانات ارزی این شرکت ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی برای ورود تجهیزات پزشکی دریافت کرده بود ولی متأسفانه نسبت به واردات گوشی تلفن اقدام کرده است.
در حال حاضر هم شرکت بازرگانی بینالمللی تأمین زیر نظر هلدینگ دارویی تیپیکو شستا قرار دارد و کمتر از یک ماه است که این شرکت به زیرمجموعه هلدینگ ما رفته است.