بدهکار شدن حرفه روزنامه نگاری به استادی که بازنشستگی برایش معنایی ندارد
شفقنا رسانه- روز گذشته یونس شکرخواه سردبیر همشهری آنلاین و استاد علوم ارتباطات بازنشسته شد. این خبر با واکنش های متفاوتی از سوی روزنامه نگاران پیشکسوت و نسل جوان روبرو شد. خبرنگاران در توییت های خود از کتاب های این استاد تا نوآوری های او در زمینه خبر و رسانه نوشتند. به گزارش شفقنا رسانه، جواد دلیری سردبیر روزنامه ایران […]
شفقنا رسانه- روز گذشته یونس شکرخواه سردبیر همشهری آنلاین و استاد علوم ارتباطات بازنشسته شد. این خبر با واکنش های متفاوتی از سوی روزنامه نگاران پیشکسوت و نسل جوان روبرو شد. خبرنگاران در توییت های خود از کتاب های این استاد تا نوآوری های او در زمینه خبر و رسانه نوشتند.
به گزارش شفقنا رسانه، جواد دلیری سردبیر روزنامه ایران در توییتر خود با اشاره به غنی بودن اطلاعات دکتر شکرخواه در زمینه علم ارتباطات و روزنامه نگاری نوشت: «شنیدم دکتر یونس شکرخواه بازنشسته شده است. ورود به اینترنت و استفاده از آن را در اواخر دهه ۷۰ از دکتر آموختم، او حق بزرگی برگردن روزنامه نگاری، ارتباطات و دانش رسانه در ایران دارد. خدا پشت وپناه اش و دانش اش گسترده باد.»
محمد رضا احمدی، خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان هم با توضیح درباره یکی از کتاب های این استاد که موجب علاقه او به کار خبر شده، نوشت: «دکتر شکرخواه بدون اینکه خود بدانند حق بسیاری به گردن بنده دارند. خیلی خوب به خاطر دارم اولین روزی که وارد کار خبر شدم، کتاب خبر ایشان را خریداری کردم. با خواندن آن کتاب بود که من عاشق کار خبر شدم.»
حسام الدین آشنا، مشاور رسانه ای رئیس جمهور به محروم شدن رسانه ها از وجود چنین اساتیدی اشاره کرد و نوشت: «رسانهگران توانمند بازنشسته نمیشوند. بلکه رسانههای کارمند پسند را از نوآوریهای خود محروم میکنند.»
پدرام الوندی، معاون خبر ایرنا هم با تاکید بر رابطه شاگردی و استادی خود با دکتر شکرخواه توییت کرد:«دکتر یونس شکرخواه دیروز از کار روزنامه بازنشسته شد. حرفه روزنامهنگاری چیزهای زیادی به ایشان بدهکار است. خودم را شاگرد کوچکی میدانم که از دکتر شکرخواه بسیار آموختم و در کلاس درس ایشان هم با مبانی و هم با مفاهیم مدرن روزنامهنگاری آشنا شدم. خداقوت و دست مریزاد به استاد.»
هیوا یوسفی، سردبیر ورزشی روزنامه همشهری هم از تجربه خود با این استاد پیشکسوت روزنامه نگاری نوشت:«یونس شکرخواه را بار اول در دفتر یک هفتهنامه، نزدیکی میدان ولیعصر دیدم؛ ۲۲ سال پیش. اولین تجربه روزنامهنگاریام با او و فریدون صدیقی بود. همان سالها در دانشگاه علامه هم شاگردش بودم. خداحافظی با او به دشواری پذیرش این حقیقت بود که چقدر زود پیر شدیم!».
حسن نمک دوست تهرانی، مدرس روزنامه نگاری با تاکید بر اینکه روزنامهنگاری تعطیلی و «بازنشستگی» ندارد. نوشت: « این اولین تفاوت شغل ما با بسیاری از شغلهای دیگر است. استاد یونس شکرخواه، استاد فریدون صدیقی و استاد علیاکبر قاضیزاده تازه کارشان شروع شده است. خواهیم دید و حظ خواهیم کرد.»