میت بال که ما بیشتر با اسم کوفته قلقلی می شناسیمش یکی از آن غذاهای فرنگی خوشمزه و سرشار از پروتئین است که با ترکیب گوشت چرخ کرده(گوشت قرمز، مرغ، بوقلمون) و برخی مواد اولیه دیگر تهیه می شود و روش های طبخ متفاوتی دارد. در این نوشتار با ما همراه باشید تا طرز تهیه میت بال بوقلمون با سس لیمو و رزماری را که واقعا لذیذ و خوشمزه است بدانید.
میت بال بوقلمون با سس لیمو و رزماری
مواد لازم:
– ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
– ۲ حبهی بزرگ سیر، له و پوره شده
– ۲ قاشق چایخوری گوشت لیموی تازه رنده شده
– ۲ قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده
– ۴۵۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ شدهی ۹۳٪
– سه چهارم پیمانه پودر سوخاری ترجیحا گندم کامل
– یک سوم پیمانه پنیر پارمزان تازه رنده شده
– سه چهارم قاشق چایخوری نمک کوشر
– یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده برای طعم دهی بیشتر
– یک چهارم فنجان آرد همه منظوره
– ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون فرا بکر
– یک دوم پیمانه سرکه سفید
– آبگوشت مرغ
– ۴ قاشق چایخوری آب لیمو
– ۱ قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه میت بال بوقلمون
۱. سیر، پیاز، و گوشت لیمو را در یک زودپز بریزید. ۱ قاشق غذاخوری رزماری تازه (یا یک قاشق چایخوری خشک شدهی آن) اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط نرم و یکدست شود هم بزنید.
۲. مخلوط را داخل یک پیاله متوسط منتقل و به آرامی با بوقلمون، پودر سوخاری، پارمزان، یک دوم قاشق چایخوری نمک و فلفل تا ترکیب شدن کامل قاطی کنید. مخلوط را به شکل گلولههای کوفته در آورید.
۳. روغن را در یک تابهی نچسب بزرگ روی حرارت متوسط-به بالا گرم کنید. گرما را به متوسط کاهش دهید، کوفتهّها را اضافه کنید و بپزید، یک بار بچرخانید تا قهوهای شود، در کل ۳ تا ۵ دقیقه. آن را به بشقاب انتقال دهید.
۴. سرکه را به تابه اضافه کنید، حرارت را به متوسط-به بالا افزایش دهید و بپزید، به مدت ۱ تا ۳ دقیقه کوفته ها را تا آنجا بپزید که آبشان تبخیر شود. آب گوشت را اضافه کنید و بجوشانید. گرما را کم کنید تا بخار حفظ شود و کوفته ها را به همراه ۱ قاشق غذاخوری رزماری باقیمانده به ظرف بر گردانید. روی آن را بپوشانید و ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که کوفته ها پخته شوند بپزید. کوفته ها را بردارید و داخل بشقاب بکشید.
۵. سس را روی حرارت متوسط به بالا بجوشانید و تا زمانی که به یک فنجان کاهش مییابد – ۴ تا ۸ دقیقه بپزید. آب لیمو و ۱ قاشق غذاخوری آردی را که نگه داشته بودید در یک پیاله کوچک هم بزنید؛ پیوسته بزنید و مخلوط آرد را به سس همراه با کره و باقی یک چهارم چایخوری نمک اضافه کنید. بجوشانید و هم بزنید تا زمانی که کمی غلیظ شود. یعنی ۱ تا ۲ دقیقه. سس را درون یک الک آبکشی کنید. سس را روی کوفته ها بریزید و میل کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی
منبع:eatingwell
طرز تهیه میت بال بوقلمون با سس لیمو و رزماری
مطالب مرتبط:
طرز تهیه تاکو ماهی با آووکادو که خیلی خوشمزه است طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری فوق العاده خوشمزه طرز تهیه مرغ بریان و سبزیجات مخصوص خوشمزه طرز تهیه رول بادمجان و پنیر موزارلا مخصوص فصل پاییز طرز تهیه همبرگر خانگی بسیار خوشمزه و لذیذ طرز تهیه کاسرول سیب زمینی و سوسیس و پنیر بسیار لذیذ