کوکوی اسفناج با گوشت برای کم خونها
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط و در تابه کمی روغن را گرم و گوشت را سرخ کنید تا رنگ قهوهای بگیرد، اسفناج را برای 5 دقیقه آبپز سپس سیب زمینیها را آبپز کنید.
مواد لازم
اسفناج – ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده – ۲۰۰ گرم
پیاز درشت – یک عدد
سیب زمینی – ۴ عدد
تخم مرغ – ۷ عدد
گردوی خرد شده – ۳ قاشق غذاخوری
زرشک– ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه – به میزان لازم
نمک و فلفل - به میزان نیاز
روغن زیتون – کمی
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط و در تابه کمی روغن را گرم و گوشت را سرخ کنید تا رنگ قهوهای بگیرد، اسفناج را برای ۵ دقیقه آبپز سپس سیب زمینیها را آبپز کنید، همه مواد شامل گوشت سرخ شده، اسفناج و سیب زمینیها را با هم چرخ کنید؛ در یک کاسه بزرگ تخم مرغها، ادویهها، زرشک و گردو را خوب مخلوط کنید، سپس مواد چرخ شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه و مواد کوکو را با هم مخلوط کنید.
داخل تابه روغن بریزید و وقتی خوب داغ شد مایه کوکو را بیفزایید، در تابه را بگذارید واجازه دهید سرخ و سپس طرف دیگر کوکو را برگردانید تا برشته شود.
خواص
مواد مغذی در اسفناج به ایجاد گلبولهای قرمز خون کمک میکند و در کل یک تولید کننده مهم خون است؛ بنابراین با مصرف منظم آن، هرگز مستعد ابتلا به کم خونی نمیشوید.
آب اسفناج دارای آهن زیادی است که مخلوط آن با آب هویج میتواند به رفع مشکل کم خونی در زنان کمک کند.