دایرة‌المعارف جام بین قاره‌ای فوتبال‌ساحلی؛ پیش به سوی هت‌تریک و جاودانگی


دایرة‌المعارف جام بین قاره‌ای فوتبال‌ساحلی؛ پیش به سوی هت‌تریک و جاودانگی

تهران- ایرنا- تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در صورت قهرمانی در مسابقات جام بین قاره‌ای به سومین مدال طلای خود می‌رسد و از این حیث در کنار برزیل و روسیه، به عنوان پرافتخارترین تیم تاریخ این رقابت‌ها جاودانه می‌شود.

نهمین دوره مسابقات جام بین قاره‌ای فوتبال ساحلی طی پنج روز و از تاریخ ۱۴ تا ۱۸ آبان‌ماه با حضور هشت تیم به انجام خواهد رسید که یکی از تیم‌ها، تیم ملی فوتبال ساحلی ایران است. تیمی که برای دفاع از عنوان قهرمانی خود پا به این مسابقات میگذارد و هم اکنون در امارات به سر میبرد.

از سال ۲۰۱۱ کشور امارات شروع به برگزاری مسابقات جام بین قاره‌ای کرد. این رقابت‌ها هر ساله با حضور بهترین‌های هر قاره برگزار می‌شود و بعد از مسابقات جام‌جهانی، پراهمیت‌ترین تورنمنت به حساب میآید. در هشت دوره قبلی برگزار شده تنها سه تیم برزیل، روسیه و ایران موفق به کسب عنوان قهرمانی شده‌اند و ۱۹ تیم تا به اینجا در این ۹ دوره جواز حضور در این مسابقات را به دست آورده‌اند. در این دوره‌هیچ یک از تیم‌ها، تازه‌وارد نیستند و حداقل یک دوره حضور را به نام خود ثبت کرده‌اند.

ایران، روسیه و برزیل تنها قهرمان‌های جام بین‌قاره‌ای

بی‌تردید برزیل مهمترین غایب این دوره از مسابقات به حساب می‌آید. آنها به همراه روسیه با سه قهرمانی، بیشترین مدال طلا را در این رقابتها از آن خود کردهاند ولی در این دوره حاضر نخواهند بود. روسیه اما مانند هشت دوره قبلی، یکی از حاضرین است. آنها تنها تیمی هستند که در همه ادوار خودشان را به امارات رساندهاند و حالا در غیاب برزیل می‌توانند به تنهایی با چهار قهرمانی پرافتخارترین تیم جام بین قاره‌ای نام بگیرند. در مجموع تا به حال هفت تیم از ۱۹ تیم حاضر شده در کل مسابقات بین قارهای توانسته اند روی سکو بروند.

شاگردان هاشم‌پور به دنبال دفاع و هت‌تریک

تیم ملی فوتبال ساحلی ایران از سال ۲۰۱۳ پا به این مسابقات گذاشت و از آن سال به بعد در همه ادوار حاضر بوده است. ساحلی‌بازان ایرانی در تمام این سال‌ها موفق شده‌اند به مرحله نیمه‌نهایی برسند و به غیر از سال ۲۰۱۴ که چهارم شدند در الباقی دوره‌ها، روی سکو رفته‌اند. ایران در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۸ به عنوان قهرمانی رسید و به نوعی در حال حاضر مدافع عنوان قهرمانی محسوب می‌شود. ملی‌پوشان در سال ۲۰۱۶ عنوان دومی را مال خود کردند و در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ به مقام سومی رسیدند. ۱۷ پیروزی در وقت‌های معمول، پنج برد در پنالتی و هشت باخت حاصل کار ملی‌پوشان در این مسابقات بوده است. ۱۱۱ گل به ثمر رسانده‌ایم و ۸۵ گل نیز وارد دروازه‌مان شده است. در غیاب برزیل، شاگردان عباس هاشم‌پور می‌توانند با قهرمانی، تعداد طلاهای خود را مثل روسیه و برزیل به عدد سه برسانند و پرافتخارترین تیم این مسابقات شوند.

دایرة‌المعارف جام بین قاره‌ای فوتبال‌ساحلی؛ پیش به سوی هت‌تریک و جاودانگی

فینال زودهنگام مقابل روسیه

ایران در این دوره از رقابت‌ها در گروه دوم با تیم‌های روسیه، مکزیک و مصر هم‌گروه است. در دیگر گروه نیز امارات میزبان در کنار ژاپن، ایتالیا و اسپانیا حضور دارند. از هر گروه ۲ تیم به مرحله نیمه‌نهایی صعود خواهد کرد و بعد از آن به صورت ضربدری شاهد مشخص شدن فینالیست‌ها و تیم‌های حاضر در رده‌بندی خواهیم بود. مراسم قرعه‌کشی در حضور میشل سالگادو، ستاره اسبق تیم فوتبال رئال‌مادرید و تیم ملی اسپانیا برگزار شد.

برنامه بازی ملی‌پوشان به قرار زیر است:

سه شنبه ۱۴ آبان: ایران – مکزیک ساعت ۱۹:۳۰

چهارشنبه ۱۵ آبان: ایران – مصر ساعت ۱۹:۳۰

پنجشنبه ۱۶ آبان: ایران – روسیه ساعت ۱۹:۳۰

جمعه ۱۷ آبان مسابقه نیمه نهایی

شنبه ۱۸ آبان مسابقه فینال و رده بندی

۱۲ ملی‌پوش ساحلی ایران در امارات

تیم ملی فوتبال ساحلی ایران بعد از سومی در بازی‌های ساحلی جهان در قطر پا به این رقابت‌ها می‌گذارند. در آن رقابت‌ها تیم‌های اوکراین، پاراگوئه و سنگال را شکست دادند اما در نیمه‌نهایی به روسیه باختند و پا به دیدار رده‌بندی گذاشتند و در آن دیدار با شکست ایتالیا عنوان سومی را به خود اختصاص دادند. در این رقابت‌ها برزیل با از پیش‌روبرداشتن روسیه به مقام قهرمانی دست پیدا کرد.

عباس هاشم‌پور برای این مسابقات مسلم مسیگر، مصطفی کیانی، حسن عبدالهی، محمد معصومی زاده، علی میرشکاری، حمید بهزادپور، محمدعلی مختاری، مهدی شیرمحمدی، سعید پیرامون، امیرحسین اکبری، محمد احمدزاده و پیمان حسینی را دعوت کرده است. تیمی باتجربه که چند بازیکن جوان هم در کنارش قرار گرفته است.

دایرة‌المعارف جام بین قاره‌ای فوتبال‌ساحلی؛ پیش به سوی هت‌تریک و جاودانگی

ایران چگونه قهرمان دوره قبلی شد؟

ایران در دوره قبلی مسابقات در مرحله گروهی آمریکا را با نتیجه هشت بر یک، تاهیتی را حساب چهار بر ۲ و روسیه را با نتیجه سه بر ۲ شکست داد و به عنوان سرگروه راهی مرحله نیمه‌نهایی شد. شاگردان مارکو اوکتاویو در این مرحله با نتیجه سه بر یک از سد مصر گذشتند و در مسابقه فینال بازهم روسیه را با نتیجه چهار بر ۲ از پیش رو برداشتند و دومین قهرمانی خود را به دست آوردند. در آن رقابت‌ها حمید بهزادپور بهترین دروازه‌بان شد و محمد معصومی‌زاده با ۶ گل بهترین گلزن ایران نام گرفت.

دایرة‌المعارف جام بین قاره‌ای فوتبال‌ساحلی؛ پیش به سوی هت‌تریک و جاودانگی



متن زیبا برای شب یلدا با جملات بسیار زیبا و دلنشین