اگر دلتان میخواهد مدل متفاوتی از ماکارونی را تجربه کنید که اتفاقا خیلی هم لذیذ و خوشمزه است در این نوشتار با طرز تهیه ماکارونی پنیری آشنا می شوید که حتی اگر از عاشقان ماکارونی هم نیستید باز به شما پیشنهاد میکنیم یک بار یکی از این ۳ دستور پخت را امتحان کنید و میل کنید!
طرز تهیه ماکارونی پنیری
روش ۱ پخت ماکارونی پنیری
مواد لازم۴۵۰ گرم ماکارونی حلزونی
۴/۱ فنجان کره
۴/۱ فنجان آرد چند منظوره
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
کمی فلفل سیاه
۲ فنجان شیر گرم
۲ فنجان پنیر چدار خرد شده
طرز تهیهماکارونی را طبق دستور پخت مندرج روی بسته آن بپزید. کره را در تابه سایز متوسط روی شعله متوسط ذوب کنید، آرد را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس شیر را بهتدریج اضافه کنید. با هر بار اضافه کردن شیر مواد را خوب هم بزنید. مواد را آنقدر بپزید که حبابهایی در آن تشکیل شود. پنیر را کم کم اضافه کنید تا بطور کامل ذوب شود. ماکارونی را آبکش کنید، سس پنیر را به آن اضافه کنید و مواد خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مطلب مرتبط: ۱۶ دستور پخت غذاهای پاییزی که لذیذ و هیجانانگیزند
روش ۲ پخت ماکارونی پنیری
مواد لازم۵۰۰ گرم ماکارونی رشته ای
۳ عدد تخم مرغ
نمک و ادویه به میزان لازم
۲ عدد گوجه فرنگی
۳۰۰ گرم قارچ
۱ عدد فلفل دلمه ای
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱عدد پیاز نگینی
پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیهابتدا ماکارونی را کاملا می پزیم و سپس آبکش می کنیم. سپس در یک ظرف ریخته و تخم مرغ و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم. حالا زمان پختن گوشت چرخ کرده به همراه پیاز و ادویه است. پس از اینکه کاملا گوشت پخته شده ماهیتابه نچسب را با روغن داغ حسابی چرب کنید. سپس یک لایه از ماکارونی(مخلوط شده با تخم مرغ) ریخته، یک لایه پنیر پیتزا و سپس گوشت و پیاز را اضافه میکنم. روی گوشت و پیاز هم با برش های گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای پر میکنیم و این کار را تا موقع تمام شدن مواد ادامه می دهیم. سپس ماهیتابه را یا درون فر یا روی اجاق با حرارت ملایم میگذاریم تا پنیر آب شود و آماده سرو شود.
روش ۳ پخت ماکارونی پنیری
مواد لازم۳۰۰ گرم ماکارونی فرمی
۲۰۰ گرم پنیر چدار خرد شده
۲۰۰ گرم خامه ترش
۵۰ گرم پنیر پارمسان خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
۱۰۰ گرم پودر سوخاری
۴ قاشق غذاخوری کره
طرز تهیهابتدا ماکارونی را در قابلمه در آب و کمی نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید. سپس فر را روشن کنید و روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. در ظرفی که قرار است ماکارونی را بپزید پنیر چدار،خامه ترش، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید و هم بزنید. در کاسهای کوچک پودر سوخاری و کره را مخلوط کنید و روی مخلوط ماکارونی بریزید. این غذا را به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح ماکارونی طلایی رنگ شود و سپس در ظرف دلخواه سرو کنید
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – فاطمه یحیی
منبع:food