در این مقاله ۳ دستور تهیه غذای جدید با مرغ را به عنوان پیشنهاد ویژه برای شام امشب شما داریم که از غذاهای معروف دنیا هستند و علاوه بر خوشمزگی و تازگی که دارند بسیار مغذی هم هستند. با ما همراه باشید.
۱. مرغ ژاپنی
مواد لازم۸ عدد ران مرغ با پوست( نگه داشتن پوست مرغ برای طعمدار شدن این غذا بسیار مهم است و آن را بسیار لذیذ میکند)
۱ فنجان آب
۲/۱ فنجان سرکه بالزامیک
۳/۱ فنجان سس سویا
۲ و نیم قاشق غذاخوری شکر
۱ حبه سیر پوست کنده و خرد شده
۱ عدد فلفل تند کوچک خرد شده و بدون هسته
طرز تهیه غذای جدید با مرغ: مرغ ژاپنی
همه مواد را در تابه گودی بریزید و روی شعله زیاد قرار بدهید
اجازه دهید مواد به نقطه جوش برسد سپس شعله را کم کنید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه آرام بپزد.
کفهایی که به سطح مواد میآید را با یک قاشق بردارید.
شعله را زیاد کنید و رانهای مرغ را در مواد زیر و رو کنید. اجازه دهید آنقدر بپزد تا مایع درون قابلمه غلیظ و سفت شود.
مرغها را در ظرفی مسطح بکشید، فلفل و سیر باقی مانده در سس را از آن جدا کنید و سس را روی مرغ بریزید.
مطلب مرتبط: طرز تهیه لقمه گوشت و نان پیتا بسیار خوشمزه و آسان
۲. مرغ ترش و شیرین
مواد لازم۳ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ عدد تخممرغ
۴/۱ قاشق چایخوری فلفل
۴/۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۴/۱ فنجان نشاسته ذرت
۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان خرد شده
۲ فنجان روغن گیاهی
۱ قوطی کنسرو آناناس( میوه به همراه آب)
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲/۱ فنجان شکر
۴/۱ فنجان سس کچاپ
۴/۱ فنجان سرکه
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ عدد فلفل دلمهای متوسط و خرد شده
برنج پخته شده و داغ
طرز تهیه غذای جدید با مرغ: مرغ ترش و شیرین
۳ قاشق غذاخوری سس سویا، ۱ عدد تخممرغ، ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل، ۴/۱ قاشق چایخوری پودر سیر، ۴/۱ فنجان نشاسته ذرت و ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان خرد شده را با هم ترکیب کنید تا مرغها بطور کامل به مواد آغشته شوند.
روغن را در تابه کوچکی حرارت دهید.
مرغها را تا اندازهای سرخ کنید که به رنگ قهوهای روشن در بیاید.
مرغها را از روغن بیرون بیاورید و روغن اضافه آن را بگیرید.
تکههای آناناس داخل قوطی را از آب آن جدا کنید و آب آن را نگه دارید.
آب کافی به شربت آناناس اضافه کنید تا به اندازه ۱ فنجان برسد.
۲ قاشق نشاسته ذرت را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ترکیب آب آناناس و نشاسته ذرت را با سایر مواد در تابه جداگانهای مخلوط کنید.
اجازه دهید این مواد به جوش بیاید.
فلفل دلمهای و مرغ را داخل این سس بریزید و اجازه دهید خوب با هم بپزند.
خوراک مرغ ترش و شیرین شما آماده است. آن را به همراه برنج سرو کنید.
مطلب مرتبط: طرز تهیه پاستا: ۵ دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی
۳. مرغ سوخاری جنوبی
مواد لازم۱ عدد مرغ کامل که به ۱۰ تکه تقسیم شده است( ۲ پا، ۲ ران، ۲ کتف، ۴ سینه)
۴ فنجان آب
۳ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان آبکره
۲ عدد تخممرغ
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ فنجان آرد
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت
۲ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
روغن گیاهی مخصوص سرخ کردن
طرز تهیه غذای جدید با مرغ: مرغ سوخاری جنوبی
مرغ را حداقل به مدت ۲ ساعت در آب و نمک داخل یخچال قرار بدهید.
آبکره، تخممرغ و نمک را با هم ترکیب کنید و تکههای مرغ را در این ترکیب قرار بدهید.
۱ فنجان آرد، ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت، ۲ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک و ۲ قاشق نمک را با یکدیگر داخل کیسهای مخلوط کنید.
۲ تکه از مرغ را همزمان داخل ترکیب آرد بیندازید.
کیسه را خوب تکان بدهید تا مواد همه قسمتهای مرغ را بپوشاند.
مرغهای آغشته به آرد را روی یک توری فلزی قرار بدهید.
بهتر است زیر توری یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید تا آرد به اطراف پخش نشود. مقدار بسیار کمی روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار بدهید.
تکههای مرغ را داخل تابه قرار بدهید. یادتان باشد که همزمان حجم زیادی از مرغ را وارد تابه نکنید.
درب تابه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید.
نگاهی به مرغها بیندازید.
وقتی رنگ آنها طلایی مایل به قهوهای شد آنها را برعکس کنید.
دوباره درب ظرف را به مدت ۵ دقیقه ببندید.
درب را بردارید و قسمتهای باقیمانده را سرخ کنید. در مجموع هر تکه مرغ را به مدت ۲۰ دقیقه سرخ کنید.
مراقب باشید رنگ مرغ بیش از اندازه تیره نشود.
اگر مرغها سریع سرخ میشوند، حرارت شعله را کم کنید.
برای اینکه قسمت داخل مرغ خوب پخته شود باید ابتدا درب تابه را بگذارید تا داخل مرغ شروع به پختن کند. برداشتن درب تابه در انتهای طبخ مرغ موجب ترد شدن لایه بیرونی مرغ میشود و رنگی طلایی به آن میدهد.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیررضا مصطفایی
منبع:eatingwell