عصرانه برای مهمانی؛ 12 میان وعده سالم، پرطرفدار و خوشمزه
خوراکیهای مورد استفاده در عصرانه برای مهمانی و دورهمیهای خانوادگی، از اهمیت ویژهای برخوردار است. شما میتوانید با بکار بردن ایدههای خلاقانه و جالب، یک عصرانه به یادماندنی تهیه کنید.
عصرانه برای مهمانی با ۱۲ ایده مناسب
۱. انواع کیک و شیرینی
کیک موزاییکی با پتی بور از جمله این دسرهاست که تهیه آن راحت بوده و بدون استفاده از فر درست میشود. برای تهیه این کیک تکههای بیسکوئیت به سس شکلاتی مخصوصی از شیر، شکر، کره و پودر کاکائو آغشته میشود.
کیک تابهای از جمله دسرهایی است که میتوان به عنوان عصرانه درست کرد. طبخ این کیک بدون استفاده از فر نیز امکانپذیر بوده و در مواقعی که به فر دسترسی ندارید میتوانید آن را روی اجاق گاز و در تابه یا قابلمه درست کنید.
تارت سیب به دلیل طعم و عطر مطبوعی که دارد در سراسر دنیا از محبوبیت زیادی برخوردار است. این عصرانه از خمیر و مایه میانی تشکیل شده و طرز تهیه خمیر آن مشابه سایر تارت هاست.
خاگینه مغزدار از دسرهای مشهور ایرانی است که در مناطق مختلف کشور به سبکهای متفاوت و با مواد متنوعی تهیه میشود. ماده اصلی خاگینه، تخم مرغ بوده و برای تهیه آن نیازی به فر نیست. این دسر خوشمزه را می توانید به عنوان عصرانه درست کرده و همراه با یک نوشیدنی داغ سرو کنید.
پنکیک یک عصرانه یا یک میان وعده خوشمزه و مقوی است که بچهها به خوردن علاقه زیادی دارند و در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده میشود. بعد از پختن پنکیک اجازه دهید از داغی بیفتد، سپس آنها را روی هم چیده و با تکههایی از میوه و خامه آنها را تزیین کنید. اگر به خوردن شیرینی علاقه زیادی دارید، بین لایه های پنکیک را با مربا یاعسل بپوشانید و همراه با چای به عنوان یک عصرانه سالم و مقوی مورد استفاده قرار دهید.
کرپ نوتلا نوعی عصرانه برای مهمانی است که علاوه بر نوتلا، حلقه های موز و توت فرنگی نیز در طعم و ظاهر آن تاثیر به سزایی دارد. این کرپ را می توان با آرد گندم، شیر، کره و تخم مرغ درست کرد و همراه با چای به عنوان عصرانه ای مغذی مورد استفاده قرار داد.
تیرامیسو با موز از دسرهای پرطرفدار ایتالیایی است که همراه با یک فنجان نوشیدنی میتواند به عنوان عصرانه در مهمانی سرو شود. این عصرانه خوشمزه با کیکهای اسفنجی کوچک، زرده تخم مرغ، شکر، قهوه، پنیر ماسکارپونه و پودر کاکائو درست میشود و لایه ای از ورقههای موز در لابه لای آن قرار میگیرد.
دسر هلو نوعی عصرانه مناسب برای مهمانی است که تنوع بالایی دارد و با میوه هلو یا کمپوت هلو درست میشود. در تهیه این دسر مواد مختلفی نظیر شیر، پنیر، خامه، بستنی، تخم مرغ، ژلاتین و نشاسته به کار میرود. این دسرهای خوشمزه، بدون پخت یا به صورت پخته تهیه میشوند و اغلب به عنوان دسر یا میانوعده ای مغذی مورد استفاده قرار میگیرند.
دسر انار از جمله دسرهای شیک و مجلسی است که جزء انواع دسر برای شب یلدا بوده و تنوع زیادی دارد. شکلات انار، شیک انار و تارت شکلاتی با انار از جمله این دسرها هستند که در فصل پاییز و زمستان میتوانید آنها را درست کرده و به عنوان یک عصرانه خوشمزه مورد استفاده قرار دهید.
۲. انواع تارت غذایی
۳. انواع کرپ غذایی
کرپ گوشت، کرپ مرغ و کرپ ژامبون غذاهایی هستند که خیلی سریع آماده میشوند و تا چند روز در یخچال قابل نگهداری هستند. در مواد میانی کرپ میتوانید خلاقیت به خرج دهید و از انواع سبزجات، پنیر و گوشت استفاده کنید. این کرپها را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و به عنوان عصرانه مورد استفاده قرار دهید.
۴. انواع آش
آش رشته از آشهای معروف و پرطرفدار در میان ایرانیان است که در تهیه آن سبزی، حبوبات و رشته آشی به کار میرود و با پیاز داغ کریسپی، نعنا داغ مجلسی و سیر داغ تزیین میشود. چاشنی آش رشته کشک، سرکه و قاراست و معمولا به عنوان پیش غذا یا عصرانه برای مهمانی سرو میشود.
شله قلمکار علاوه بر اینکه همراه با تکهای نان به عنوان صبحانهای کامل مصرف میشود، میتواند یک عصرانه مناسب مهمانی نیز باشد که خوردن آن در روزهای سرد پاییز و زمستان بسیار لذت بخش است.
آش جو با کشک یک عصرانه دیگر است که با حبوبات، غلات، سبزی و کشک درست میشود. هرچند تهیه این آش کمی زمان بر بوده و طبخ آن نیاز به صبر و حوصله زیادی دارد، ولی با تهیه آن میتوانید یک عصرانه متنوع و لذیذ را تجربه کنید.
آش کدو حلوایی، از آشهای خوشمزه و پرخاصیتی است که در فصل سرما تهیه میشود و تهیه آن میتواند بهانهای برای دورهمی باشد و به عنوان یک عصرانه در مهمانی مصرف شود.
۵. انواع اسنک و پیراشکی
اسنک میان وعدهای بوده که از موادی که به طور معمول در خانه یافت میشود، تهیه میشود. در تهیه این میان وعدهها میتوان انواع گوشت قرمز و سفید، سوسیس، کالباس، نان تست و انواع سبزیجات را به کار برد و به عنوان عصرانه برای مهمانی مورد استفاده قرار داد.
پیراشکی مرغ از فست فودهای لذیذ و سالمی بوده که از دو قسمت خمیر پیراشکی و مواد میانی تشکیل شده و مواد میانی ترکیبی از مرغ، قارچ، فلفل دلمهای و پنیر پیتزاست. پیراشکی مرغ را میتوانید به عنوان یک عصرانه برای مهمانی درست کرده و همراه با یک نوع سالاد سبزیجات سرو کنید.
پیراشکی گوشت نوعی پیراشکی تهیه شده با گوشت ریش ریش شده گوشت گوسفندی است که در صورت تمایل به جای آن میتوانید از سوسیس یا کالباس نیز استفاده کنید. این پیراشکی نیز از دو لایه خمیر و مواد درونی تشکیل شده و میتواند گزینه مناسبی به عنوان عصرانه برای مهمانی باشد.
بیشتر بدانید: طرز تهیه سوسیس خانگی
۶. فینگر فودها
فینگر فود سرد یک نوع پیش غذای خوشمزه برای جشنهایی نظیر جشن تولد است که میتواند گزینه ایده آلی به عنوان عصرانه باشد.
فینگر فود برای تولد از دیگر غذاهای انگشتی با طعم متنوع است که میتواند شور یا شیرین باشد و با تهیه آنها میتوانید مهمانهای خود را بر سر ذوق آورید.
۷. پفیلا
پفیلا، دانه ذرت یکی از غلات سرشار از ریزمغذیهاست که در تهیه تنقلات خوشمزهای همچون پفیلا کاربرد دارد. پفیلا به عنوان عصرانه برای مهمانی گزینه مناسبی است و در کمترین زمان ممکن آماده میشود. این دانههای خوشمزه و وسوسه کننده اغلب در میان کودکان پرطرفدار هستند و برای اطمینان از سلامتی و تازه بودن آنها بهتر است در منزل درست شوند.
پفیلا پنیری یکی از انواع پفیلای خانگی است که از حرارت دادن مستقیم دانههای ذرت و شکفتن آنها درست میشود؛ سپس این دانههای شکفته ذرت را با ادویهها و چاشنیهایی همچون نمک، فلفل، سرکه و آبلیمو طعمدار میکنند.
۸. انواع شیک و اسموتی
شیک و اسموتی، نوشیدنیهایی با طعمها و رنگهای مختلفی هستند که البته کمی با هم متفاوتند، اما بیس اصلی هر دوی آنها میوههای رنگارنگ فصلهای مختلف است. از ترکیب این میوهها با موادی دیگر میتوانید یک نوشیدنی دلچسب تهیه کرده و به عنوان عصرانه مورد استفاده قرار دهید.
اسموتی موز و توت فرنگی، از نوشیدنیهای خوشمزه و مناسب برای عصرانه است که از ترکیب میوههای تازه یا یخ زده موز و توت فرنگی با شیر، ماست، بستنی، غلات و دانههای مغذی میتوانید به آن تنوع ببخشید.
۹. انواع ژله
ژلهها دسرهای پرطرفداری هستند که با انواع میوه یا پودرهای ژله آماده در بازار تهیه میشوند و میتوانند به عنوان عصرانه برای مهمانی و یا به عنوان تکمیل کننده عصرانه به کار روند. تزیین ژله با طعمها و شکلهای متنوع میتواند در زیبایی میز عصرانه تاثیر چشمگیری داشته باشد و حس خوبی به مهمانها منتقل کند.
ژله فالودهای، از دسرهای پرطرفداریست که با نشاسته یخی خوش طعمی درست میشود و گزینه مناسبی برای عصرانههای تابستانی است. این عصرانه شیک و مجلسی را میتوانید به راحتی در منزل درست کنید و از خوردن آن در کنار دوستان خود لذت ببرید.
ژله نارنگی، یکی از ژلههای میوهای خوش عطر است که تکههای نارنگی در آن به چشم میخورد و میتوان آن را به دو روش با پودر ژله یا پودر ژلاتین درست کرد. این دسر خوشمزه را میتوانید به عنوان عصرانه در دورهمیهای دوستانه استفاده کنید.
ژله خرمالو را نیز میتوان با میوههای شیرین و پرخاصیت خرمالو درست کرد و در روزهای پاییزی به عنوان عصرانه برای مهمانی به کار برد. این ژله کالری مورد نیاز بدن را تا حدودی تامین میکند و رنگ زیبای آن هر بینندهای را به وجد میآورد.
۱۰. انواع سالاد
سالاد فارفاله با ماکارونی پروانهای درست میشود و به آن ظاهر زیبایی میبخشد. علاوه بر ماکارونی، فلفل دلمه، گوجه فرنگی و چاشنیهای خاصی در تهیه این عصرانه برای مهمانی به کار میرود و به آن طعم و مزهای منحصر به فرد میبخشد.
سالاد الویه، از سالادهای پرطرفدار در میان ایرانیان است که تزیین آن به شکلهای زیبا میتواند اشتها را باز کرده و بیشتر مورد توجه کودکان قرار گیرد. در تهیه این سالاد میتوانید بسته به ذائقه خود از انواع سبزیجات استفاده کنید و به عنوان یک عصرانه برای مهمانی سرو کنید.
سالاد یونانی، از سالادهای مدیترانهای است که زیتون سیاه و گوجه فرنگی در تهیه آن حرف اول میزند. افزودن سایر ترکیبات نظیر پنیر فتا، خیار، پیاز و سیب زمینی به آن سلیقهای بوده و اغلب با سس مخصوصی مزهدار میشود.
سالاد ماکارونی با مرغ، غذایی کامل است که علاوه بر عصرانه برای مهمانی به عنوان یک وعده غذایی نیز مصرف میشود. این سالاد که از ترکیب مواد پروتئینی و سبزیجات تهیه شده و با سس مخصوصی مزه دار میشود، مورد توجه کودکان و بزرگسالان بوده و از محبوبیت زیادی برخوردار است.
۱۱. میوه های خشک
خشک کردن میوه، یکی از روشهای نگهداری میوه است که اغلب در مورد میوههایی مانند زردآلو، هلو، آلبالو، آلو، انجیر، خرما، گلابی، کیوی، انگور، موز و انبه کاربرد دارد و میتواند به عنوان تنقلات سالم و مغذی و یا عصرانهای برای مهمانی مناسب باشد. برای مثال برگ هلو یکی از انواع عصرانه برای مهمانی محسوب شده که حاوی ویتامینها و املاح مورد نیاز بدن است. شما نیز اگر به خشک کردن میوهها در خانه علاقه دارید، میتوانید انواع میوه را خشک کنید و به عنوان میان وعده و عصرانه استفاده کنید.
۱۲. انواع کرم کارامل و پودینگ
کرم کارامل از دسرهای محبوب و پرطرفدار است که با افزودن موادی نظیر خامه، ژلاتین و نشاسته میتوان به آن تنوع بخشید و یک عصرانه برای مهمانی درست کرد.
پودینگ ساده، بیسکویتی و میوهای نیز از دسرهای فرنگی است که امروزه دستخوش تغییرات زیادی شده و میتواند میان وعدهای مناسب باشد. پودینگها مانند دسرهای سنتی ایرانی از قبیل شله زرد و رنگینک طرفداران خاص خود را دارند و میتوانند به عنوان عصرانه برای مهمانی مورد استفاده قرار گیرند.