از اکوسیستم کارآفرینی تا هوش مصنوعی


بنیاد ملی توسعه فناوری با حضور مسئولانی از وزارت کار، جهاد دانشگاهی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد.

از اکوسیستم کارآفرینی تا هوش مصنوعیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ این بنیاد با هدف توسعه کسب و کار‌های مبتنی بر فناوری به ویژه در سه حوزه اصلی بلاک‌چین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء و همچنین ایجاد اشتغال پایدار از طریق توسعه اکوسیستم کارآفرینی و توانمندسازی افراد فعالیت خود را آغاز کرد که در نهایت به ایجاد و پیشبرد کسب و کار‌های نوپا فناورانه منجر خواهد شد.
این نهاد ملی پشتیبان کسب و کار با عنوان بنیاد ملی توسعه فناوری ایجاد شده است تا در قالب مدل عمومی – خصوصی و با حمایت سایر سازمان‌های دولتی، به توسعه اشتغال در حوزه تخصصی در کشور کمک کند.
بخشی از ماموریت این بنیاد از طریق یک اکوسیستم کارآفرینی به نام کارنینه انجام خواهد شد که به تامین زیرساخت‌ها و منابع مورد نیاز آموزشی و غیرآموزشی و طراحی فرآیند‌های کارا برای ایجاد و رشد شرکت‌های دانش بنیان می‌پردازد.
این اکوسیستم با مدل استارتاپ استودیو به فعالیت خواهد پرداخت.
در مدل استارتاپ استودیو با توجه به وجود پروژه‌ها و ایده‌های حاضر، به پرورش نیروی انسانی و تیم‌های لازم در جهت پیاده سازی ایده‌ها و انجام پروژه‌ها پرداخته می‌شود.
بلاک‌چین نوع جدیدی از شبکه اینترنتی است که در آن اطلاعات مختلف به صورت بلوک‌های هم شکل طبقه بندی می‌شود و تفاوت اصلی و عمده این نوع خاص از شبکه بهم پیوسته با شبکه اینترنت عادی به نحوه ذخیره سازی اطلاعات بر می‌گردد.
فناوری هوش مصنوعی نیز در زندگی روزمره ما استفاده بسیاری دارد و این موضوع را می‌توان در گوشی‌های هوشمند، ماشین‌های خودران، مدیریت و کنترل شبکه‌های اجتماعی و بسیاری از رشته‌ها مانند پزشکی مشاهده کرد.
هدف هوش مصنوعی عموما تقلید رفتار و استنتاج عملکرد انسان است.
اینترنت اشیاء نیز مفهوم جدیدی در دنیای فناوری و ارتباطات است و فناوری مدرنی محسوب می‌شود که در آن برای هر موجودی (انسان، حیوان یا اشیاء) قابلیت ارسال داده از طریق شبکه‌های ارتباطی اعم از اینترنت یا اینترانت فراهم می‌شود.
شناسایی فرصت‌ها و ظرفیت‌های فناوری‌های نوظهور، پژوهش‌های بنیادی و تطبیقی برای پیاده سازی آن در کشور، آینده پژوهی و امکان سنجی برای بهره برداری از این فناوری‌ها در کشور، تعیین استاندارد و آیین نامه‌های اجرایی برای ارائه به سازمان‌ها، برنامه ریزی برای شناسایی ظرفیت‌ها و استعداد‌های داخلی متناسب با بازار جهانی فناوری و تلاش برای برخورداری از سهم مناسبی از این بازار؛ از اهداف و فعالیت‌های کلیدی بنیاد ملی توسعه فناوری محسوب می‌شود.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صندوق کارآفرینی امید، سازمان صنعتی ملل متحد (یونیدو)، منطقه ویژه اقتصادی پیام، جهاد دانشگاهی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از نهاد‌های همکار در بنیاد ملی توسعه فناوری هستند.
همچنین با منطقه ویژه اقتصادی پیام، جهاد دانشگاهی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، جهاد دانشگاهی و... به عنوان سازمان‌های همکار، در توسعه مولفه‌های زیست بوم فناوری‌های نوین به ارائه خدمات ویژه‌ای در این عرصه، اقدام خواهد شد.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟