مساله شناسی واحدهای تولیدی کردستان در اولویت قرار گیرد


سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: مساله شناسی وضعیت واحدهای تولیدی استان به منظور برون رفت آنها از مشکلات و رفع موانع پیش روی تولید باید در اولویت متولیان امور قرار گیرد.

تولیدو تجارت | ایرنا | 59 دقیقه پیش |11/28/2019 3:14:30 PM 43 بازدید

مساله شناسی واحدهای تولیدی کردستان در اولویت قرار گیرد

حسین فیروزی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با تاکید بر اینکه وقت و انرژی دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها نباید صرف افرادی که اهلیت کار و تولید ندارند، شود، اظهار داشت: اگر مشکل واحد تولیدی درون بنگاهی است مدیر آن موظف به برطرف کردن است.

وی اضافه کرد: در صورتی که مشکل واحد تولیدی برون بنگاهی باشد مسوولان باید برای حل آن اقدام کنند بنابراین برای قضاوت منصفانه و رسیدن به نتیجه صحیح در راستای رفع مشکلات و موانع واحدهای تولیدی باید مساله شناسی را در اولویت قرار دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: یکی از محورهای پیشرفت کشاورزی کردستان، توسعه باغات است که باید پیگیر تامین اعتبار برای اجرای طرح‌های مربوطه از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه سال جاری باشیم.

فیروزی در ارتباط با مشکل یکی از واحدهای تولیدی که ۲۸۵ بشکه از محصولات آن توسط بهداشت توقیف شده است، گفت: بهداشت مواد غذایی یکی از اصول اساسی است و به هیچ وجه از رعایت موازین بهداشتی در کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی کوتاه نخواهیم آمد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تاکید کرد: این موضوع مستلزم کار کارشناسی است و دانشگاه علوم پزشکی با جدیت و قاطعیت لازم در این خصوص عمل کند.

وی در خصوص ادعای نماینده این واحد تولیدی که کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان از نیروهای این کارخانه بوده و با غرض شخصی در ضبط این محصولات عمل کرده است، گفت: اگر کسی نظر شخصی خود را در مباحث کارشناسی اعمال کند در سیستم اداری استان جایی برای بروز و ظهور ندارد.

فیروزی اظهار داشت: واحدهای تولیدی قبل از ورود دستگاه‌های نظارتی خود باید حقوق مصرف کنندگان را رعایت و سلامت مردم را در اولویت قرار دهند.

وی افزود: مردم براساس اعتمادی که به تولیدکنندگان و دستگاه‌های نظارتی دارند با خیال راحت اقدام به خرید کالاها و مواد غذایی می‌کنند لذا توقیف ۲۸۵ بشکه محصولات غذایی به صرف نداشتن برچسب تاریخ تولید و انقضاء که مدیر واحد مدعی آن است، قابل قبول نیست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با بیان اینکه ایجاد اشتغال، تولید و فعالیت واحدهای صنایع تبدیلی از مسائل مهم و ضروری در استان است ولی نه هر قیمتی، اضافه کرد: همه ما حاضریم از گرسنگی بمیریم ولی ماده غذایی مسموم به مردم عرضه نشود.

تشدید نظارت بر تولید مواد غذایی سیاست نظام و دولت است

مساله شناسی واحدهای تولیدی کردستان در اولویت قرار گیرد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این جلسه با اشاره به اینکه تشدید نظارت بر محصولات غذایی از سیاست‌های نظام و دولت در راستای کاهش هزینه‌ها و تبعات اجتماعی ناشی از مسمومیت‌های غذایی است، گفت: فردی که در مجموعه غذا و دارو کار می‌کند روی آن به عنوان سرمایه ملی نه شخصی سرمایه گذاری کرده‌ایم.

عطاالله حیدری با اشاره به اینکه هر واحد صنایع تبدیلی باید حداقل‌هایی را برای حفظ سلامت مردم مدنظر داشته باشد، افزود: نمی‌توانیم برای ایجاد و حفظ ۲۰۰ شغل در واحد تولیدی، سلامت مردم کشور و استان را به خطر بیندازیم.

وی اضافه کرد: مستنداتی نسبت به یکی از واحدهای صنایع تبدیلی مواد غذایی استان وجود دارد که نسبت به مسائل بهداشتی غفلت کرده و اقدامی هم در راستای رفع آن بعد از اخطارهای کارشناسان غذا و دارو نکرده است.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این جلسه گفت: چندین مورد بازرسی از این واحد سال گذشته تاکنون انجام شده و طی این بازرسی ها چندین بشکه از تولیدات آنها توقیف شده است.

شهاب قصری با اعلام اینکه ۲۸۵ بشکه از تولیدات این واحد توقیف شده است، تاکید کرد: این تعداد بشکه از این واحد خارج شده و براساس قانون اگر دخل و تصرفی در جنس توقیفی داده شود باید به مراجع قضایی اعلام کنیم.

برچسب ها:


راستگویی کندلج کیست و چرا اعدام شد؟ + عکس و جزئیات