ژله هندوانه در شب یلدا
پودر ژله هندوانه : 1 بسته پودر ژله آلوئه ورا : 1 بسته شیر : یک فنجان پودر ژله لیمو : 1 بسته شکلات چیپسی: به میزان لازم طرز تهیه: پودر ژله هندوانه را با یک لیوان آب جوش حل میکنیم. روی بخار آب یا توی ماکروویو میگذاریم تا ذرات شکر … نوشته ژله هندوانه در شب یلدا اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
- پودر ژله هندوانه : ۱ بسته
- پودر ژله آلوئه ورا : ۱ بسته
- شیر : یک فنجان
- پودر ژله لیمو : ۱ بسته
- شکلات چیپسی: به میزان لازم
طرز تهیه:
پودر ژله هندوانه را با یک لیوان آب جوش حل میکنیم. روی بخار آب یا توی ماکروویو میگذاریم تا ذرات شکر کاملا حل شود و ژله شفاف گردد.ژله ها را در لیوانها (یکبار مصرف کاغذی) میریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.
ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل می کنیم و صبر میکنیم تا در دمای محیط خنک شود(نبندد). پس از خنک شدن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه میکنیم تا سفید شود.۳ تا ۴ قاشق غذاخوری ژله آلوئه ورا را را روی لیوان های حاوی ژله هندوانه می ریزیم و در یخچال می گذاریم.
ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش حل می کنیم و ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا در هوای محیط خنک شود و سپس در هر لیوان ۴ قاشق اضافه میکنیم و در یخچال میگذاریم تا ببندد. بعد از یک ساعت ژله ها را از یخچال در می آوریم دور تا دور لیوان را با چاقو آزاد میکنیم و در آب ولرم می گذاریم تا راحت از ظرف جدا شود. برای این کار میتوان از قیچی آشپزخانه برای برش زدن لیوان ها استفاده کرد. ژله ها را در ظرف بریزید و روی آن را شکلات چیپسی بچسبانید.
نکته: وقتی شیر را به ژله اضافه میکنید حتما ژله باید سرد باشد در غیراینصورت شیر در ژله میبرد و لخته لخته می شود!
تزیینات بیشتری را ببینید :
گرد آوری مطالب : iranbanou.com