این روزها بازار علاقمندی به فینگر فودها یا همان خوراکی بندانگشتی داغ و بسیار پرطرفدار است. در این مقاله با ما همراه باشید تا طرز تهیه ۹ مدل فینگر فود تولد که خیلی برای مراسم ها و جشن ها عالی است را بدانید.
فینگر فود تولد
۱. مینی کورن داگ و سس خردل
مواد لازم:
– ۱ فنجان آرد
– سه چهارم فنجان آرد ذرت زرد
– ۳ قاشق غذاخوری شکر
– ۲ قاشق چایخوری نمک کوشر
– سه چهارم قاشق چایخوری بکین پودر
– یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
– یک و نیم فنجان آب دوغ
– ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
– ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
– روغن سبزیجات
– ۳۴۰ گرم هات داگ نازک، که هریک به قطعاتی با طول ۱.۲ سانتیمتر بریده شده است.
– نشاستهی ذرت
– خلال دندان
– خردل زغال اخته
طرز تهیه فینگر فود تولدمرحلهی ۱: آرد، آرد ذرت، شکر، بکین پودر، و جوش شیرین را مخلوط کنید. آب دوغ، کرهی آب شده و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و تا زمانی که خوب ترکیب میشوند هم بزنید.
مرحلهی ۲: کف یک ماهیتابه روغن بریزید و تا حدود ۱۷۵ درجهی سانتیگراد حرارت دهید. روی قطعات هات داگ نشاسته بریزید. با استفاده از یک چنگال، هر قطعه را درون خمیر بزنید تا تحت پوشش روغن قرار بگیرد. نانها را سرخ، و هر جا لازم بود زیر و رو کنید، تا تمام آن به رنگ قهوهای طلایی در بیاید، ۳ تا ۵ دقیقه برای هر نان. با یک قاشق، آن را به ماهیتابهای که کف آن حولهی کاغذی انداختهاید منتقل کنید و تا زمانی که خوب پخته شود حرارت فر را روی ۹۳ درجهی سانتیگراد نگه دارید.
مرحلهی ۳: یک خلال دندان را در انتهای هر مینی کورن داگ فرو و با سس خردل زغال اخته سرو نمایید.
مطلب مرتبط: طرز تهیه ۱۵ پیش غذا و دسر محشر برای سینی مزه شب یلدا
۲. شیرینی پستو
مواد لازم:
– ۲ قاشق غذاخوری دانهی کاج بو داده
– ۱ حبه سیر ریز شده
– ۳ قاشق غذاخوریی پنیر پارمیگیانو-رگیگانو
– ۲ بسته ریحان تازه
– ۱ برگه خمیر شیرینی یخ زده
– ۸/۳ قاشق چایخوری نمک کوشر
طرز تهیه فینگر فود تولدمرحلهی ۱: فر را روی ۲۰۴ درجهی سانتیگراد قرار دهید.
مرحلهی ۲: دانهها و سیر را در یک غذاساز کوچک قرار دهید؛ تا زمانی که به خوبی خرد شوند بزنید. پنیر اضافه کنید؛ و برای ترکیب شدن باز هم بزنید. ساقههای درشت ریحان را بردارید. برگها را پاره کنید، و داخل غذاساز بریزید؛ تا زمانی که حسابی خرد و خمیر مانند شود بپزید.
مرحلهی ۳: خمیر را باز کنید، و به شکل یک مستطیل در بیاورید. پستو را روی خمیر پخش کنید تا لبهها. روی آن نمک بپاشید. هر دو طرف خمیر را به بالا جمع کنید تا در میانه به هم برسند. به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید.
مرحلهی ۴: خمیر را به ۲۰ قطعه ببرید. قطعات را در یک لایهی تکی روی سینی فری که کاغذ پوستی دارد قرار دهید. به مدت ۱۶ دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوهای میشود بپزید.
۳. بروسکتای توت فرنگی
مواد لازم:
– یک و نیم فنجان توت فرنگی تازهی خرد شده
– ۱ عدد شلیل خرد شده
– ۱ فنجان گوجه انگوری خرد شده
– ۳ قاشق غذاخوری ریحان تازهی حسابی ریز شده
– ۱ عدد پیازچهی ریز شده
– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۱ قاشق غذاخوری سرکهی بالزامیک
– ۱ قاشق چایخوری شکر
– ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
– یک چهارم قاشق چایخوری نمک
– ۱ عدد نان باگت فرانسوی
– ۱ قالب پنیر بز نرم شده
طرز تهیه فینگر فود تولدمرحلهی ۱: دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. توتفرنگی، شلیل، گوجه انگوری، ریحان، پیازچهی ریز شده، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر، فلفل تازه آسیاب شده و نمک را خوب با هم قاطی کنید.
مرحلهی ۲: نان باگت را نصف کنید؛ هر نصفه را از پهنا به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. طرفهای بریده شدهی نان را پنیر بمالید. قطعهّای نان را روی یک سینی فر بگذارید و ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بپزید. آن را از درون فر بردارید و مخلوط توت فرنگی را روی آن بریزید. به قطعههای 5 سانتی تقسیم کنید.
۴. مینی کاپ کیک با هلو و خامه
مواد لازم:
– یک دوم فنجان آرد برنج سفید
– یک دوم فنجان نشاستهی ذرت
– یک دوم فنجان آرد سورگوم سفید شیرین
– یک و نیم قاشق چایخوری جوش شیرین
– سه چهارم قاشق چایخوری صمغ زانتان
– یک چهارم قاشق چایخوری نمک
– یک دوم فنجان شکر
– ۶ قاشق غذاخوری مالیدنی کرهآی غیر لبنی نرم شده
– ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
– ۱ عدد سفیدهی تخم مرغ بزرگ
– یک دوم قاشق چایخوری عصارهی وانیا
– یک دوم فنجان شیر سویا وانیلی
– اسپری آشپزی
– ۶ قاشق غذاخوری مربای هلو
– ۲ فنجان چاشنی زده شدهی کم کالری یخ زده
– ۶ تکهی هلو که به سه قست تقسیم شده اند
طرز تهیه فینگر فود تولدمرحلهی ۱: درجه ی حرارت گاز را روی ۳۷۵ سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحلهی ۲: آرد برنج سفید، نشاستهی ذرت، و آرد سورگوم سفید شیرین را درون پیمانههای خشک بریزید؛ با یک چاقو صافش کنید. با آرد برنج سفید، آرد سورگوم سفید شیرین، بکین پودر، صمغ زانتان، و نمک در یک کاسهی متوسط ترکیب کنید و با یک همزن خوب هم بزنید.
مرحلهی ۳: شکر و مالیدنی کره را در یک کاسهی بزرگ بریزید؛ در مخلوط کن با سرعت متوسط هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. تخممرغها و سفیدهی تخم مرغ را اضافه کنید – هر بار یکی – بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. وانیل را قاطی کنید و هم بزنید. مخلوط آرد و شیر سویا را یک به یک به مخلوط شکر اضافه کنید، با مخلوط آرد شروع کنید و به پایان ببرید.
مرحلهی ۴: تمام کاپهای (ظرفهای) شیرینی را آسترگذاری کنید؛ روی آسترها اسپری آشپزی بزنید. دو سوم از کره را درون کاپهای آماده شده بریزید، و هر کاپ را تا نیمه پر کنید. یک دوم قاشق چایخوری مربای هلو را روی کرهی درون کاپها بمالید؛ باقی کره را روی آن بمالید. به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بگذارید دو دقیقه در سینی خنک شود. از روی سینی بردارید. به طور کامل روی قفسهی سیمی آن را خنک کنید.
مرحلهی ۵: چاشنی زده شده را با قاشق درون یک کیسهی خمیر متناسب که گوشهّهای ستاره مانند کوچکی دارد بریزید. بعد چاشنی زده شده را درون کاپکیکها خالی کنید. روی آنها هلو بگذارید.
۵. کرفس شکم پر
مواد لازم:
– سه چهارم پیمانه پنیر گودای دودی
– ۵۵ گرم پنیر خامهای به دمای اتاق
– دو قاشق غذاخوری مایونز
– یک و نیم قاشق چایخوری خردل دیژون
– ۵۵ گرم همبرگر ریز شده
– یک چهارم فنجان زیتون سبز بدون هستهی خرد شده
– یک دوم قاشق چایخوری پودر پیاز
– یک دوم قاشق چایخوری سس ووسترشر
– فلفل
– ۸ عدد ساقهی کرفس بزرگ بریده شده به تکههای ۴ سانتی
– دو قاشق غذاخوری پیازچهی خرد شده.
طرز تهیه:
مرحلهی ۱: در یک غذاپز، پورهی گودا، پنیر خامهای، مایونز، خردل، همبرگر، زیتون، پودر بیاز و سس ووسترشر را تا زمان نرم شدن بپزید. با افزودن فلفل به آن طعم بدهید.
مرحلهی ۲: با استفاده از یک چاقوی کوچک، به دقت مخلفات را توی قطعههای کرفس پر کنید. روی آن پیازچه بپاشید و سرو کنید.
۶. مینی پای کیش
مواد لازم:
– ۶ عدد تخم مرغ آب پز سفت
– ۶ عدد پوستهی شیرینی از قبل پخته شده
– یک و نیم قاشق غذاخوری برگ مریم گلی تازهی خرد شده
– یک سوم فنجان پنیر فونتینای رنده شده
– بیکن خرد شده
طرز تهیه فینگر فود تولدتخم مرغها را از عرض ببرید و هر یک را در پوستههای شیرینی از پیش آماده قرار دهید. روی آن مریم گلی تازه و پنیر فونتینای رنده شده بپاشید. در دمای ۴۰۰ درجهی فارنهایت تا زمانی که پنیر آب شود (حدودا ۵ دقیقه) بپزید. در صورت تمایل هر پای کیش را با بیکن خرد شده تزئین کنید.
مطلب مرتبط: فینگر فود شب یلدا: طرز تهیه ۸ خوراکی محشر برای مهمانی ها
۷. چیز کیک و قارچ
مواد لازم:
– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر
– یک دوم فنجان پیازچهی ریز شده
– ۲ قاشق غذاخوری مریم گلی تازهی ریز شده
– ۸/۳ قاشق چایخوری نمک کوشر
– ۵۰۰ گرم قارچ خرد شده
– یک و نیم قاشق غذاخوری سیر خرد شده
– یک سوم فنجان نوشیدنی …
– ۱ قاشق چایخوری سس سویا کم سدیم
– ۳ قاشق غذاخوری خامه ترش رقیق
– ۳ قاشق غذاخوری شیرخامه یا هاف اند هاف
– ۵۵ گرم پنیر بز
– ۲ بسته پوستهی مینی فیلو یخ زده
– ۲ قاشق غذاخوری پیازچهی تازه خرد شده
طرز تهیه فینگر فود تولدیک عدد ماهیتابه (دسته دار) را روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن به ماهیتابه بمالید؛ بچرخانید تا همهی کف ماهیتابه به روغن آغشته شود. پیازچهها را اضافه کنید و ۱ دقیقه سرخ کنید. مریم گلی، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، فلفل، و قارچها را اضافه کنید و ۴ دقیقه سرخ کنید. سیر را اضافه کنید و تا زمانی که قارچها کمی قهوهای میشوند و آب آنها تقریبا تبخیر میشود به سرخ کردن ادامه دهید (حدودا ۵ دقیقه). نوشیدنی را اضافه کنید و هم بزنید و سس سویا را اضافه کنید؛ به مدت ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که مایع آن تقریبا تبخیر میشود به پختن ادامه دهید. مخلوط قارچ را در یک کاسهی متوسط بریزید. باقی یک هشتم قاشق چایخوری نمک ، خامه ترش، هاف اند هاف، و پنیر بز را اضافه کنید. حدود ۲ قاشق چایخوری مخلوط قارچ را در هر پوسته فیلو بریزید. روی آنها را با پیازچهی تازه تزئین کنید.
۸. کوفته پنیری مدرن
مواد لازم:
– یک چهارم فنجان نخود سبز با پوشش واسابی (ترب ژاپنی)
– یک چهارم فنجان گرانولا
– یک چهارم فنجان کوکی زنجبیلی
– یک چهارم فنجان پارمسان خوب رنده شده
– یک دوم قاشق چایخوری دانهی رازیانه
– ۲ بسته پنیر بز
طرز تهیه فینگر فود تولدنخودها را در یک غذاپز له کنید. خردههای آن را روی یک بشقاب پخش کنید. این مراحل را برای گرانولا هم تکرار کنید و بعد برای کوکیهای زنجبیلی. پارمسان و رازیانه را در بشقاب دیگری مخلوط کنید.
پنیر را به شکل گلولهای در بیاورید. گلولهها را در پوشش تهیه شده بغلتانید.
از قبل: پنیر را در گلولهها بچرخانید و در یخچال بگذارید، روی آن را چیزی نپوشانید و بگذارید تا ۲۴ ساعت بماند. گلولهها را بیش از یک ساعت قبل مهمانی در پوشش تهیه شده نچرخانید.
مطلب مرتبط: طرز تهیه ۴ مدل فینگر فود با نان تست که خیلی لذیذ است
۹. کاسنی فرنگی با پنیر و گردو
– یک سوم فنجان گردوی خرد شده
– ۲ قاشق غذاخوری عسل
– اسپری آشپزی
– یک چهارم فنجان سرکهی بالزامیک
– سه قاشق غذاخوری آب پرتقال
– ۱۶ برگ کاسنی
– یک سوم فنجان پنیر آبی یا پنیر بز خرد شده
– ۱۶ تکهی کوچک پرتقال
– ۱ قاشق غذاخوری پیازچهی خرد شده
– یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده
طرز تهیه فینگر فود تولدمرحلهی ۱: فر را روی ۱۹۰ درجهی سانتیگراد بگذارید.
مرحلهی ۲: گردوها و ۱ قاشق غذاخوری عسل را مخلوط کنید؛ روی یک سینی فر که اسپری آشپزی به آن زدهاید پهن کنید. در دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، و بعد از ۵ دقیقه هم بزنید.
مرحلهی ۳: ۱ قاشق غذاخوری عسل، سرکه و آب پرتقال را در قابلمهای کوچک ترکیب کنید. محلوط را روی حرارت بالا به جوش بیاورید، و تا زمانی که حجم آن به سه قاشق غذاخوری کاهش پیدا میکند بپزید.
مرحلهی ۴: هر برگ کاسنی را با یک بخش پرتقال پر کنید. روی هر بخش ۱ قاشق چایخوری پنیر و ۱ قاشق چایخوری گردو بریزید؛ روی یک بشقاب بریزید. مخلوط سرکه را به صورت یکدست روی برگها بریزید، و به صورت یکدست روی آنها پیازچه و فلفل بپاشید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی
منبع: myrecipes