فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها


اگر می‌خواهید از دستورالعمل‌های پخت پیش‌غذاهای لقمه‌ای یا همان فینگر فود بدانید و در دورهمی ها و میهمان‌های‌تان چشم دیگران را خیره کنید و ظرف‌های کثیف زیادی هم... نوشته فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

اگر می‌خواهید از دستورالعمل‌های پخت پیش‌غذاهای لقمه‌ای یا همان فینگر فود بدانید و در دورهمی ها و میهمان‌های‌تان چشم دیگران را خیره کنید و ظرف‌های کثیف زیادی هم روی دست‌تان نماند با ما همراه باشید تا فینگر فود سرد و ۵ طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها را بدانید.

۱. لقمه‌های سالاد سیب زمینی

فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها

فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها

مواد لازم:

۱۲ عدد سیب زمینی قرمز کوچک، دو نیم شده

۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

یک دوم فنجان خامه ترش

۲ قاشق غذاخوری پیازچه‌ی تازه‌ی ریز شده

۲ قاشق غذاخوری کبر خشک شده‌ی خرد شده

یک و نیم قاشق چایخوری آب لیمو

یک دوم قاشق چایخوری نمک کوشر

یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه فینگر فود سرد

مرحله‌ی ۱: دمای فر را روی ۲۳۰ درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.

مرحله‌ی ۲: سیب زمینی‌ها و روغن را ترکیب کنید؛ برای آن که خوب پوشانده شود هم بزنید. سیب زمینی‌ها را به نحوی بچنید که طرف بریده شده پایین قرار بگیرد، در یک لایه روی یک کاغذ پوستی – که سینی فر را پوشانده است. به مدت ۲۰ دقیقه در ۲۳۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید. سیب زمینی‌ها را برگردانید؛ ۱۰ دقیقه بپزید. بردارید و بگذارید تا ۲۰ دقیقه بماند و خنک شود.

مرحله‌ی ۳: اجاق را روی شعله‌ی بالا گرم کنید.

مرحله‌ی ۴: با استفاده از یک چاقوی تکه‌ای، به دقت دایره ای را در طرف برش خرده‌ی سیب زمینی‌ها ببرید. با استفاده از یک قاشق کوچک گوشت سیب زمینی را بر دارید، به نحوی که یک پوسته‌ی نازک بماند. گوشت سیب زمینی، خامه‌ی ترش، ۱ قاشق غذاخوری پیازچه، و ۵ ماده‌ی بعدی را مخلوط کنید. نهایتا پوسته‌ی سیب زمینی‌ها را با این مخلفات پر کنید؛ روی آن‌ها پنیر و ۱ قاشق غذاخوری پیازچه‌ی باقیمانده‌ را بپاشید.

مرحله‌ی ۵: سیب زمینی‌ها را به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که پنیر کمی قهوه‌ای شود کباب کنید.

مطلب مرتبط: طرز تهیه ۴ مدل فینگر فود با نان تست که خیلی لذیذ است

۲. ترافل پنیر

فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها

فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها

مواد لازم:

– پنیر پیمنتو (سه-پنیر/تری-چیز)

– پکان (گردوی آمریکایی) بو داده‌ی ریز شده

– جعفری تازه‌ی ریز شده

– بیکن پخته و ریز ریز شده

طرز تهیه:

پنیر پیمنتو را به گلوله‌های ۲ سانتی‌متری تبدیل کنید. گلوله‌ها را در پکان بوداده‌ی حسابی ریز شده، جعفری تازه‌ی خرد شده، یا بیکن پخته و ریز ریز شده.

۳. سالاد کاپریس و سالسا

فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها

فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها

مواد لازم:

– ۳ فنجان گوجه‌ گیلاسی چهار قسمت شده

– ۲۳۰ گرم گلوله‌های پنیر موزارلای کوچک تازه

– ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر و کمی‌ هم برای چاشنی

– ۳ قاشق غذاخوری ریحان تازه‌ی بسیار ریز شده

– ۱ قاشق غذاخوری سرکه‌ی بالزامیک سفید

– ۱ قاشق غذاخوری پیازچه‌ی حسابی ریز شده

– ۱ قاشق چایخوری نمک کوشر

– یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

تمام مواد را در یک کاسه‌ی متوسط ترکیب کنید؛ به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. بگذارید ۵ دقیقه بماند. درست پیش از سرو کردن، روی آن روغن اضافه بپاشید.

مطلب مرتبط: فینگر فود شب یلدا: طرز تهیه ۸ خوراکی محشر برای مهمانی ها

۴. تارت سالاد مرغ

فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها

فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها

مواد لازم:

– ۱ بسته پوسته‌ی شیرینی مینی فیلو یخ زده

– سه چهارم فنجان سالاد مرغ

– تکه‌های انبه

– بلکبری

– جوانه‌های ریحان

طرز تهیه:

پوسته‌های شیرینی ترد را طبق دستورالعمل روی بسته؛ خنک کنید. باقاشق سالاد مرغ را درون پوسته‌های خنک شده بریزد. به آرامی ۱ عدد انبه‌ی تازه را درون سالاد مرغ هر پوسته قرار بدهید، و جوری آن را شکل بدهید که شبیه گل بشود. ۱ تکه‌ی کوچک بلکبری و ۱ جوانه‌ی ریحان کوچک را کنار هر تکه انبه قرار دهید.

مطلب مرتبط: طرز تهیه ۱۵ پیش غذا و دسر محشر برای سینی مزه شب یلدا

۵. سالاد چغندر

فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها

فینگر فود سرد: 5 طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها

مواد لازم:

– ۲ عدد چغندر

– ۲ فنجان شابانک

– یک تکه پنیر بز(بلوچیز)

– یک دوم فنجان گردو

– یک سوم فنجان روغن زیتون

– ۳ قاشق غذاخوری سرکه‌ی بالزامیک

– ۲ قاشق غذاخوری خردل

– ۱ قاشق غذاخوری عسل

– نمک و فلفل جهت طعم دهی

طرز تهیه این فینگر فود سرد

۱. با کباب کردن چغندرها شروع کنید. فر را از قبل تا 204 درجه سانتیگراد گرم کنید. سر چغندرها را از نزدیک ریشه بزنید و آن‌ها را خوب بسابید. سپس خیلی شل فویل دور آن‌ها بپیچید و ۵۰-۶۰ دقیقه آن‌ها را کباب کنید.

۲. بگذارید خنک شوند، سپس از یک حوله‌ی کاغذی برای جدا کردن پوست آن‌ها استفاده کنید.

۳. سپس چغندرها را به قطعات گرد خرد کنید و سپس یک چهارم کنید.

۴. سپس مواد لازم را آماده کنید و آن ها را به سیخ بکشید.

۵. با دو تا یک چهارم چغندر شروع کنید، یک دسته شابانک، سپس یک تکه پنیر بز.

۶. روی تکه‌ها گردوی خرد شده بریزید و سرکه‌ی بالزامیک بپاشید.

۷. از خوردن آن لذت ببرید!

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی

منبع: myrecipes

فینگر فود سرد: ۵ طرز تهیه فینگر فود سرد خوشمزه برای مهمانی ها


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیبایی های ایران از نگاه یک بلاگر_گردشگر چینی + عکس