به گزارش خبرگزاری مهر ، سید محمود تارا با اشاره به اینکه محور همه بحثهای امروز سازمان بیمه سلامت، الکترونیکی شدن فرایندهای بیمه است گفت : در سراسر دنیا حجم کارها به حدی بالا است که از توان انسان خارج است لذا به حوزه الکترونیک باید پیوست.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در هیچ جای دنیا خدمات و فرآیندهای سازمان الکترونیک صد درصد نیست افزود: بسیاری از فرآیندها و خدمات در کشورهای توسعه یافته الکترونیک شده است که به تبع کشور ما هم این حرکت را در سازمان بیمه سلامت و موازی با آن در وزارت بهداشت این چرخه را به شکل جدید شروع کرده است.
تارا تصریح کرد: چرخه الکترونیکیشدن در بیمه سلامت طبق ارزیابی وسع در سطح کشور اجرایی می شود، قسمت مالی آن باید توسط ۴۰ ارگان احتساب شود که بار بیشتر این مسئولیت بر عهده وزارت رفاه است.
وی عمدهترین مشکلات در حوزه بررسی پروندههای الکترونیکی را مشخص کردن سقف عددی، ریالی و دارویی نام برد.
مشاور مدیرعامل بیمه سلامت کشور اظهارداشت: با بررسی سامانه بیماریها در کشور به این نتیجه رسیدیم که باید پنج هزار قاعده کلی در سیستم الکترونیک کنترل و برای تحقق این امر مدیریت منابع و بایگانیهای بالینی پیاده شود.
مشاور مدیرعامل بیمه سلامت کشور افزود: طی چند سال اخیر اقدامات جدیدی در کل نظام بیمه سلامت شکل گرفت که بنیانگذار آن بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی بوده است که از جمله این موارد میتوان به اصالت دارو و تایید دارو اشاره کرد.
وی تصریح کرد: حرکت سازمان بیمه سلامت کشور تحت عنوان حذف دفترچه کاغذی و نسخه الکترونیکی از سال گذشته شروع شده که امیدواریم تا سال ۱۴۰۰ این طرح در سراسر کشور اجرا شود.
تارا از ۱۵۰ میلیون فرآیند و بار مراجعه الکترونیکی در سال توسط بیمه سلامت در سطح کشور خبر داد و گفت: این امر قبل از هزینهکرد باید در همه استانهای کشور اجرا شود.
وی نسخهنویسی الکترونیکی را یک حرکت فرهنگی، رفتاری و اجتماعی بیان کرد و افزود: آیتی در این حوزه فقط یک ابزار کمککننده است این فرهنگسازی را در مطبها باید اجرا کنیم و به مردم اطلاعرسانی شود که چگونه از این طرح استقبال کنند لذا نیازمند همکاری و تعامل ملی و استانی هستیم.