طرز تهیه و فوت و فن‌ طبخ کشک بادمجان


حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده‌های غذایی‌مان را گیاهی درست کنیم.

آفتاب‌‌نیوز :

حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده‌های غذایی‌مان را گیاهی درست کنیم.

کشک بادمجان یکی از این غذاهای گیاهی است که در کمتر از نیم‌ساعت درست می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، دل هرکسی را آب می‌کند.

طرز تهیه و فوت و فن‌ طبخ کشک بادمجان

مواد لازم:

بادمجان: ۸ عدد
کشک: ۶ قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر: ۸ حبه
نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت

۱. بادمجان‌های سرخ‌شده را با گوشت‌کوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویه‌ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

۲. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۳. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذارید.

فوت و فن‌ها:

طرز تهیه و فوت و فن‌ طبخ کشک بادمجان

- یک فوت آشپزی بی‌نظیر برای درست کردن کشک‌ بادمجان مجلسی و لذیذ اضافه کردن یک عدد استاک گوشت (پودر فشرده گوشت) در مرحله‌ای است که آب و کشک را به مواد اضافه می‌کنید. در صورت اضافه کردن استاک بهتر است ۴/۳ فنجان آب اضافه کنید و اجازه دهید کشک‌ بادمجان روی حرارت بسیار ملایم جوش بخورد و جا بیفتد؛ اما در این صورت دیگر غذای گیاهی نخواهید داشت.

- استفاده از گردو در تمام مراحل سلیقه‌ای است، گردو را برای رفع طبع سرد کشک به این غذا اضافه می‌کنند اما اگر می‌خواهید این غذا را مجلسی‌تر درست کنید حتما از گردو استفاده کنید.

- اگر با چربی بادمجان‌های سرخ شده مشکل دارید می‌توانید از بادمجان‌های کباب شده استفاده کنید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

تهران فردا تعطیل شد/ جزئیات تعطیلی مراکز