به آتش کشیدن کتاب« اصول طب هاریسون»توسط پدرطب سنتی«ایت الله عباس تبریزیان.
توضیحات مدیریت سایت-پیراسته فر:اخیراً یک ویدئویی درفضای مجازی منتشرشده که شخصی که لباس مقدس روحانیت رابرتن دارد وبعنوان پدرطب سنتی شناخته می شود،طی یک مراسمی که طرفدارانش هم حضورداشتند ،کتاب یک دانشمندی که مرجع ومنبع دانشجویان علوم پزشکی ،بلکه مرجعی برای متخصصان پزشکی است را به آتش می کشد!کاری که شایدتنهاازمغولان مهاجم برمی آید(کسروی ازاین عاقلتربود).درادامه واکنش وزارت بهداشت+حجت الاسلام رسول جعفریان را خواهیدخواند.
واکنش وزارت بهداشت به آتشزدن کتاب پزشکی توسط یک مدعی طب اسلامی
معاون وزارت بهداشت خواستار برخورد قاطع مراجع علمی، فرهنگی، دینی و قضایی با مدعی طب اسلامی شد که کتاب پزشکی را به آتش کشید.
« دکتر علیرضا رئیسی »درباره این اتفاق گفت: در مراسمی آئینی با فیلم و تصویر فردی به نام «تبریزیان» که پیروانش او را «آیت الله» میخوانند و تحت عنوان طب اسلامی، تجارتخانهای برپا کرده است، کتاب «اصول طب هاریسون» که از کتب مرجع پزشکی است را به آتش میکشد.
آنچه مایه تاسف است فقط خالی بودن دست این گروه افراد مدعی از نقد علمی نیست، بلکه سکوت و عدم برخورد قاطع مراجع علمی، فرهنگی، دینی و قضایی در برابر چنین رفتارهایی است.
به نظر میرسد که این اتفاق نادر و عجیبی نیست و در حال تبدیل شدن به رویه و قاعدهای است که به اشکال مختلف شاهد تکرار آن بودهایم از دخالت جاهلانه در درمان صدها بیمار مبتلا به سرطان و بیماریهای مزمن تا توصیه به خوردن نمک در هنگامه بسیج ملی«کنترل فشارخون» از تریبون صدا وسیما.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، رئیسی در خاتمه با سخیف و جاهلانه خواندن این اقدام از کلیه مراجع دینی، دانشگاهی و قضایی خواست که در برابر این چنین اقدامات واکنشی در خور از خود نشان دهند./جمعه، ۴ بهمن ۱۳۹۸ایسنا
به آتش کشیدن علم پزشکی
کتاب اصول طب داخلی هاریسون اثر «دن لوئیس لانگو»(Harrisons Principles Of Internet Medicine) آشنایی با بیماریهای داخلی است.
این کتاب اولین بار در سال ۱۹۵۸میلادی( ۱۳۳۶شمسی) منتشر شد و از آن زمان تاکنون تقریباً هر ۴ سال یک بار، بازخوانی، به روز و تجدید چاپ شده است وبه عنوان کتاب پزشکی نوین مطرح است.
بخش آغازین کتاب ، بخش بیماریهای تنفس و مطالب مربوطه و شرح و توضیح نشانههای بالینی و بیماریهای تنفس یکی از بهترین و جامعترین منابع برای دانشجویان از مقطع پزشکی عمومی تا فوق تخصص است.
واکش حجت الاسلام جعفریان به این حرکت جاهلانه
ویدئویی در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است که به آتش کشیده شدن یک کتاب پزشکی و علمی توسط یک مدعی طب سنتی را به نمایش میگذارد. او کتاب پزشکی هاریسون را آتش زده است تا به قول خودش با «طب شیمیایی» مبارزه کند.
حجت الاسلام رسول جعفریان درباره این اقدام افراطی و زشت در کانال تلگرامی خود که سایتهای مختلف خبری نیز آن را بازنشر کردهاند نوشت:
اقدام شرم آور یک روحانی مروج طب سنتی به اسم طب دینی، با آتش زدن یک کتاب علمی با نام طب هاریسون ـ بر اساس فیلمی که انتشار یافته ـ کار زشتی است که هیچ دانش دوستی، در هیچ سطحی، آن را نمی پذیرد. متاسفانه این شخص، سالهاست با استفاده از باورهای عامیانه در میان مردم، تلاش در ترویج بافتههای خود به اسم طب دینی دارد و برای تقدیس آنها، از روایاتی که بارها محدثان آنها را نقد کردهاند، استفاده میکند.
این رفتار وی، در حوزه قم، مورد تأیید هیچ کس، جز شماری از هواداران ساده لوح او که مانند آنها همه جای دنیا هستند، نیست.
روشن است که طب سنتی به عنوان یک شاخه علمی، در مراکز دانشگاهی میتواند مطرح و توصیههای آن پس از بررسیهای علمی، و تأیید مراکز رسمی، مورد استفاده قرار گیرد،
اما نامبرده(تبریزیان) نه از نظر تحصیلات علمی و نه حوزوی، در مقامی نیست که بخواهد چنین ادعایی را بکند.
طبعا در قم یا مشهد، هیچ نوع شاخه درسی وجود ندارد که او به استناد تحصیل در آن، چنین ادعایی را داشته باشد.
و اما اقدام به کتابسوزی، این عمل مشمئز کننده همیشه کار افراد جاهل و افراطی بوده است، کسانی که هیچ گاه، در هیچ مدلی، چه از نوع کسروی با آتش زدن آثار ادبی و این شخص با آتش زدن یک کتاب علمی، در پیشگاه ملت فرهیخته ایران جایی نداشته و ندارند.
خوشحالیم که این شخص، پس از یک دوره تلاش در قم، از این مرکز دینی طرد شده و به دلیل اقدامات ناصوابش در محاکم مربوط محکوم هم شده است.
جعفریان درادامه می نویسد:مسلما، وظیفه حاکمیت، دفاع از حریم علم و دانش و مبارزه با جاهلانی است که با اقدمات ناصواب خود، زمینه آسیب زدن به دین و سلامت مردم را دنبال می کنند.
درباره دادن لقب آیت الله به ایشان باید عرض کنم، در قم مع الاسف زمینهای وجود دارد که کسانی از سوی خود یا نزدیکانشان، لقب آیت الله را به خود اختصاص دهند. مسلم است که دادن چنین لقبی، هیچ رسمیتی نداشته و نشان دهنده هیچ مقام و منصب علمی و غیر علمی نیست.
باید عرض کنم، یکی از افتخارات ایران در چند دهه اخیر، در مراکز علمی و پزشکی، توسعه پزشکی مدرن است، امری که سبب شده ست تا ایران در منطقه خاورمیانه، یک قطب مهم پزشکی باشد. این راهی است که دولت های پس از انقلاب، به شدت از آن حمایت کرده و ایران اسلامی از این زاویه، کشوری سرافزار است.
بنابراین، نباید این قبیل رفتارهای زشت و شرم آور را در مقابل آن همه تلاش و گسترش علم پزشکی نوین قرار داد، هرچند، نهادهای مربوطه، در تمام سطوح، میباید با اقدامات دقیق نظارتی خود، شائبه اعتنای به این قبیل رفتارهای نادرست را از میان ببرند، کاری که جز با توسعه مراکز علمی و ترویج دانش میان مردم، امکان نخواهد داشت./۰۴ بهمن ۱۳۹۸عصرایران.بااندکی اصلاحات.افزودن تصاویرتوسط مدیریت سایت.