طرز تهیه شیرینی کره ای خانگی
شیرینی کره ای خانگی برای عید شیرینی عید امسال رو خودتون بپزید ببینید چقدر بیشتر مزه میده ما آموزش شیرینی های زیادی رو داریم طرز تهیه شیرینی عید و طرز تهیه شیرینی آلمانی یا مشهدی و کیک نارگیلی باقلوا خانگی را هم ببینید مواد لازم : ▫️کره 150گ به دمای محیط رسیده ▫️پودرقند 85گ … نوشته طرز تهیه شیرینی کره ای خانگی اولین بار در پورتال جامع ایران...
شیرینی کره ای خانگی برای عید
شیرینی عید امسال رو خودتون بپزید ببینید چقدر بیشتر مزه میده ما آموزش شیرینی های زیادی رو داریم طرز تهیه شیرینی عید و طرز تهیه شیرینی آلمانی یا مشهدی و کیک نارگیلی باقلوا خانگی را هم ببینید
مواد لازم :
▫️کره ۱۵۰گ به دمای محیط رسیده
▫️پودرقند ۸۵گ
▫️ارد ۳۰۰گ
▫️تخم مرغ ۱عدد
▫️وانیل۱/۴ق چ
▫️اسانس میتونه به دلخواه تغییر کنه.
طرز تهیه شیرینی کره ای :
کره و پودر قند و هم بزنید تا سبک بشه.حدود ۵دقیقه،و بعد تخم مرغ و وانیل و اضافه کنید و ۱دقیفه هم بزنید.ارد و با احتیاط اضافه کنید،ابخوری اردها فرق میکنه ممکنه کمی کمتر یا بیشتر نیاز بشه.
خمیرو زیاد ورز ندین به روغن میفته و شیرینی خشک میشه.
خمیر نیاز به استراحت نداره به ضخامت ۳میل باز کنید، کاتر بزنید و در سینی بچینید در فر گرم ۱۶۵ گازی و ۱۴۵ برقی حدود ۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه زیرش کمی رنگ بگیره بپزید و بعد به دلخواه تزیین کنید
روش دوم :
طرز تهیه شیرینی کره ای خانگی :
مواد لازم؛
آرد سفید الک شده ۱۲۵ گرم
پودر قند ۵۰گرم
کره ۱۰۰گرم
وانیل مایع ۱ ق چ
تخم مرغ ۲۵ گرم
طرز تهیه شیرینی کره ای :
ابتدا یک عدد تخم مرغ (زرده و سفیده) را با چنگال به خوبی هم میزنیم سپس وزن میکنیم (برای من یه تخم مرغ ۵۰گرم شد).
کره را با قاشق یکدست میکنیم سپس پودر قند را به آن اضافه میکنیم. پس از اینکه کاملا با قاشق ترکیب شدند، تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کرم رنگ شود. سپس آرد الک شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. ماسوره دلخواه را درون قیف انداخته ومواد را میریزیم. با دست کمی مواد را فشار میدهیم تا هوا از آن خارج شود و سپس روی سینی به اندازه دلخواه ماسوره میزنیم. فر را از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شود سپس شیرینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مواد برای شکلاتی؛
آرد ۱۱۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
کره ۱۰۰گرم
پودر کاکائو ۱۵ گرم
وانیل ۱ ق چ
تخم مرغ ۲۵ گرم
دقیقا مثل قبلیه فقط در اخر ارد و پودر کاکائو الک شده اضافه میشه. پودر کاکائو رو حتما الک کنید.