طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور
در گزارش زیر طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور را به شما آموزش میدهیم.
در این مطلب طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای ژله فالوده با طعم انگور:
ژله انگور برای قالب بزرگ ۴ تا بسته
فالوده شیرازی ۵۰۰ گرم (فالوده آماده یا رشته فالوده خشک)
طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور:
چهار بسته ژله را با ۶ لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف شود و ذرات ژله داخل آن مشخص نباشد.
این را کنار بگذارید تا یک کم خنک شود.
رشتههای فالوده را از آب آن جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید (دقت کنید نباید داخل فالوده تان آبلیمو باشد)
اگر رشته فالوده خشک دارید با آب و شکر پنج دقیقه بجوشانید تا نرم شود و بعد به ژله اضافه کنید. این مواد را داخل قالب بریزید و قالب را ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدهید.
مواد لازم برای ژله فالوده با طعم انگور:
ژله انگور برای قالب بزرگ ۴ تا بسته
فالوده شیرازی ۵۰۰ گرم (فالوده آماده یا رشته فالوده خشک)
طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور:
چهار بسته ژله را با ۶ لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف شود و ذرات ژله داخل آن مشخص نباشد.
این را کنار بگذارید تا یک کم خنک شود.
رشتههای فالوده را از آب آن جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید (دقت کنید نباید داخل فالوده تان آبلیمو باشد)
اگر رشته فالوده خشک دارید با آب و شکر پنج دقیقه بجوشانید تا نرم شود و بعد به ژله اضافه کنید. این مواد را داخل قالب بریزید و قالب را ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدهید.