طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانه


این روزها که به تعطیلات نوروز و سال نو نزدیک می شویم همه دلشان می خواهد که انواع شیرینی های خوشمزه را در منزل داشته باشند و از... نوشته طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانه اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

این روزها که به تعطیلات نوروز و سال نو نزدیک می شویم همه دلشان می خواهد که انواع شیرینی های خوشمزه را در منزل داشته باشند و از طرز تهیه شیرینی های خوشمزه خانگی مطلع شوید. اگر شما هم مثل خیلی های دیگر روزهای آخر سال به اجبار در خانه مانده اید و از طرفی بیم خریدن شیرینی هایی را دارید که به سلامت و تمیزی آنها شک دارید بهتر است خودتان دست به کار شوید و این سال تحویل با شیرینی های دستپخت خودتان کامتان را شیرین کنید. در ادامه ۷ دستور پخت تارت و کیک و شیرینی عید نوروز در خانه را برایتان می گوییم.

۱. تارت پنیر با کمپوت انجیر

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانه

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانهمواد لازم:

(برای کمپوت) :

– ۲ فنجان انجیر سیاه خشک و خرد شده

– ۱ فنجان آب

– ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

– ۱ قاشق غذا خوری آب لیموی تازه

– یک هشتم قاشق چایخوری نمک

(برای تارت):

– ۲ بسته نان تارت

– ۱ بسته پنیر بلوچیز با پنیر دلخواه

– ۱ عدد سفیده‌ی تخم مرغ بزرگ

– ۱ قاشق غذاخوری شیر کم چرب ۱٪

– ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر

– ۱ قاشق غذاخوری آرد

– یک هشتم قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه شیرینی

۱: برای تهیه‌ی کمپوت، ۷ ماده‌ی اول را در یک قابلمه‌ی متوسط مخلوط کنید. آن را بجوشانید. رویش را بپوشید، حرارت را کم کنید، و ۲۰ دقیقه بجوشانید، گاهگاهی هم بزنید. بجوشانید. روی آن را بر دارید، تا زمانی که مخلوط به حدود ۱ فنجان کاهش می‌یابد به جوشاندن ادامه دهید (حدود ۳۰ دقیقه). از روی شعله بردارید. خنک کنید.

۲: مخلوط انجیر را درون غذاساز بریزید؛ به مدت ۴ دقیقه تا زمانی که حسابی ریز شود. آن را در یک کاسه‌ی کوچک قرار دهید؛ رویش را بپوشانید و خنک کنید.

۳: برای تهیه‌ی تارت‌ها، فر را روی ۱۹۰ درجه‌ی سانتیگراد تنظیم کنید.

۴: پوست‌های تارت را در یک لایه روی تابه‌ بچنید. پنیرها را در یک کاسه‌ی متوسط ترکیب کنید؛ با یک مخلوط کن با سرعت متوسط تا زمانی که نرم می‌شود هم بزنید. سفیده‌های تخم مرغ را اضافه کنید؛ خوب بزنید. شیر را اضافه کنید؛ خوب بزنید. شکر، آرد، و نمک را ترکیب کنید؛ به مخلوط اضافه نمایید و خوب بزنیدش.

۵: حدود یک ونیم قاشق چایخوری از مخلوط پنیر را درون هر پوسته‌ی فیلو (تارت) پر کنید. به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه بپزید. روی قفسه‌ی سیمی آن را خنک کنید. روی هر تارت را با حدود یک و نیم قاشق چایخوری کمپوت تزئین کنید.

۲. شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانه

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانهمواد لازم

۱ کیلو آرد الک شده و نرم نخودچی

نیم کیلو پودر قند

۴۰۰ گرم روغن جامد

هل، وانیل و پودر پسته به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی

۱. ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد.

۲. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت ۳۷۵ درجه ی فارنهایت به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.

۳. می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت ۷ ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.

۳ . تارت کشمش-گردو

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانه

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانهمواد لازم:

– ۱ فنجان شکر

– یک چهارم فنجان کره یا مارگارین آب شده

– ۲ عدد تخم مرغ بزرگ، که به آرامی زده شده است

– ۱ قاشق غذاخوری سرکه‌ی سفید

– یک دوم قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

– یک دوم قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده

– ۱ فنجان کشمش زرد

– ۱ فنجان گردوی ریز شده‌ی بوداده

– ۳ بسته پوسته‌ی تارت فیلو یخ زده

طرز تهیه شیرینی

۱: ۶ ماده‌ی اول را در یک کاسه‌ی بزرگ مخلوط کنید. کشمش و گردوی بو داده را اضافه کنید و هم بزنید.

۲: با قاشق به طور یک دست آن را درون پوسته‌های تارت یخ زده فرو کنید. پوسته‌ها را در یک سینی فر بزرگ قرار بدهید.

۳: تارت‌ها را در ۱۶۲ درجه‌ی سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. خنک کنید. و در صورت تمایل تزئین کنید.

۴. مینی کاپ کیک با هلو و خامه

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانه

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانهمواد لازم:

– یک دوم فنجان آرد برنج سفید

– یک دوم فنجان نشاسته‌ی ذرت

– یک و نیم قاشق چایخوری جوش شیرین

– یک چهارم قاشق چایخوری نمک

– یک دوم فنجان شکر

– ۶ قاشق غذاخوری کره گیاهی

– ۲ عدد تخم مرغ بزرگ

– ۱ عدد سفیده‌ی تخم مرغ بزرگ

– یک دوم قاشق چایخوری عصاره‌ی وانیل

– یک دوم فنجان شیر

– اسپری آشپزی

– ۶ قاشق غذاخوری مربای هلو

– ۶ تکه‌ی هلو که به سه قسمت تقسیم شده اند

طرز تهیه شیرینی

۱: درجه ی حرارت گاز را روی ۳۷۵ سانتیگراد تنظیم کنید.

۲: آرد برنج سفید، نشاسته‌ی ذرت، را درون پیمانه‌های خشک بریزید؛ با یک چاقو صافش کنید. با آرد برنج سفید، بکینگ پودر، و نمک در یک کاسه‌ی متوسط ترکیب کنید و با یک همزن خوب هم بزنید.

۳: شکر و کره را در یک کاسه‌ی بزرگ بریزید؛ در مخلوط کن با سرعت متوسط هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌ی تخم مرغ را اضافه کنید – هر بار یکی – بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. وانیل را قاطی کنید و هم بزنید. مخلوط آرد و شیر را یک به یک به مخلوط شکر اضافه کنید،‌ با مخلوط آرد شروع کنید و به پایان ببرید.

۴:‌ تمام کاپ‌های (ظرف‌های) شیرینی را آسترگذاری کنید؛ روی آسترها اسپری آشپزی بزنید. دو سوم از کره را درون کاپ‌های آماده شده بریزید، و هر کاپ را تا نیمه پر کنید. یک دوم قاشق چایخوری مربای هلو را روی کره‌ی درون کاپ‌ها بمالید؛ باقی کره را روی آن بمالید. به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بگذارید دو دقیقه در سینی خنک شود. از روی سینی بردارید. به طور کامل روی قفسه‌ی سیمی آن را خنک کنید.

مرحله‌ی ۵: چاشنی زده شده را با قاشق درون یک کیسه‌ی خمیر متناسب که گوشه‌ّهای ستاره مانند کوچکی دارد بریزید. بعد چاشنی زده شده را درون کاپ‌کیک‌ها خالی کنید. روی آن‌ها هلو بگذارید.

۵. شیرینی پنیری گردویی

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانه

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانهمواد لازم:

– ۱ برگه خمیر پاف یخ زده، گرم شده

– ۱۷۰ گرم پنیر خامه‌ای، نرم شده

– ۲ قاشق غذاخوری عسل

– یک هشتم قاشق چایخوری نمک

– یک هشتم قاشق چایخوری فلفل

– یک چهارم فنجان پنیر بز تازه‌ی تکه تکه شده

– ۳ قاشق غذاخوری گلابی رسیده‌ی پوست کنده و حسابی ریز شده

– ۲ قاشق غذاخوری گردو سرخ شده

طرز تهیه شیرینی

۱. فر را از قبل روی دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد بگذارید. روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده است، خمیر شیرینی را باز کنید. با استفاده از یک کاتر آشپزی گرد خمیر را به ۲۴ حلقه‌ی گرد ببرید. آن را داخل سینی فر که با کاغذ آشپزی پوشیده شده است بگذارید. تا به رنگ قهوه‌ای طلایی در بیاید یعنی ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.

۲. در این حین، پنیر خامه‌ای، عسل، نمک و فلفل را تا زمانی که خوب مخلوط شوند بزنید. پنیر بز، گلابی و گردو را داخل آن بپیچید.

۳. هر خمیر پخته شده را نصف کنید. با قاشق مخلوط پنیر خامه‌ای را روی نیمه‌های خمیر بریزید؛ و روی هر نیمه را بپوشانید. وقتی به دمای اتاق رسید سرو نمایید.

۶. چیز کیک و ژله فلفلی

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانه

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانهمواد لازم:

– ۲۴ عدد فنجان آشپزی کوچک فویل دار

– اسپری آشپزی

– یک چهارم فنجان پودر سوخاری نرم

– یک چهارم فنجان گردوی بو داده

– ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده

– ۲ قاشق غذاخوری کره‌ی آب شده

– ۱ بسته پنیر خامه‌ای نرم

– ۱ بسته پنیر بز نرم

– ۱ عدد تخم مرغ بزرگ

– ۲ قاشق غذاخوری خامه‌ی غلیظ

– ۱ قاشق غذاخوری سس چیلی تند

– یک چهارم فنجان ژله‌ی سبز

– یک چهارم فنجان ژله‌ی قرمز

طرز تهیه شیرینی

۱: درجه‌ی فر را روی 175 درجه‌ی سانتیگراد تنظیم کنید. قالب های فنجانی شیرینی پزی را در یک سینی مخصوص کاپ کیک (۱۲ تایی) قرار بدهید؛ کاپ‌ها را اسپری آشپزی بزنید.

۲: نان سوخاری و سه ماده‌ی لازم بعدی را با هم مخلوط کنید. حدود ۱ قاشق چایخوری از این مخلوط را با فشار در ته هر یک از فنجان‌ها قرار دهید.

۳: پنیر خامه‌ای را با سرعت متوسط با استفاده از همزن برقی خوب بزنید تا شل و پف کرده شود؛ تخم مرغ و دو ماده‌ی بعدی را اضافه کنید، و تا مرز مخلوط شدن هم بزنید. آن‌ را با قاشق درون کاپ‌ها بریزید تا سه چهارم‌شان را پر کند.

۴: به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه بپزید. آن را درون سینی روی قفسه‌ی سیمی (حدودا ۲۰ دقیقه) خنک کنید. ۱ قاشق چایخوری ژله‌ی فلفل سبز آب شده را روی هر ۱۲ چیزکیک بریزید. ۱ قاشق چایخوری ژله‌ی فلفل قرمز آب شده را روی باقی 12 چیزکیک‌ بریزید. روی آن را بپوشانید و ۲ تا ۱۲ ساعت پیش از سرو کردن آن را خنک کنید.

۷. چیزکیک زنجبیل گلابی

این کاپ‌چیز‌کیک‌های زنجبیل-گلابی تمام طعم یک چیزکیک پخته را در یک دسر ۱۰ دقیقه‌ای خام برای شما فراهم می‌آورد.

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانه

طرز تهیه شیرینی: 7 دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانهمواد لازم

– ۱ قوطی کمپوت گلابی

– یک چهارم فنجان پنیر خامه‌ای سبک

– ۱ فنجان چاشنی دسر(فقط کافی است ۱۰۰ گرم کره، ۱۰۰ گرم شکر و ۴۰۰ گرم شیر عسلی را در تابه ای بریزید و به مدت نیم ساعت بجوشانید تا کرم غلیظ و شیرینی به دست آید. این کرم برای تهیه انواع دسرها به کارتان می آید.)

طرز تهیه شیرینی

۱. گلابی‌ها را خشک، و در یک چهارم فنجان شربت نگهداری کنید. گلابی‌ها را ببرید؛ و کنار بگذارید. سه چهارم بیسکوییت را به صورت یکدست خرد کنید و داخل ۴ ظرف دسر بریزید.

۲. پنیر خامه‌ای و شربت را در یک کاسه‌ی متوسط مخلوط کنید و تا زمانی که ترکیب شوند خوب بزنید. با چاشنی زده شده مخلوط کنید. با قاشق از آن بردارید و داخل ظرف‌های دسر بریزید.

۳. روی آن را گلابی و از باقیمانده‌ی خرده بیسکوییت‌ّها بریزید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی

منبع: myrecipes

طرز تهیه شیرینی: ۷ دستور پخت کیک و شیرینی عید نوروز در خانه



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران