روش ضد­عفونی کردن میوه ها و سبزیجات


هنوز هیچگونه شواهدی که نشان دهد این ویروس از طریق میوه و سبزی قابل انتقال است وجود ندارد. اما با توجه به این که ممکن است این محصولات آغشته...

هنوز هیچگونه شواهدی که نشان دهد این ویروس از طریق میوه و سبزی قابل انتقال است وجود ندارد. اما با توجه به این که ممکن است این محصولات آغشته به ترشحات یا قطرات ناشی از سرفه یا عطسه ی فرد مبتلا باشند، رعایت نکات احتیاطی توصیه می ­شود:

ابتدا دست­های خود را به مدت 20 ثانیه بشویید. سینک ظرفشویی را هم بشویید. ابتدا از آب روان برای شستن میوه ­ها و سبزی ­ها استفاده کنید، هر جا که نیاز است از یک برس برای زدودن آلودگی از سطح میوه­ها کمک بگیرید. میوه ­های آسیب­ دیده یا ترک برداشته را دور بیندازید. سه قطره مایع ظرفشویی را در یک لیتر آب (4 لیوان آب) حل کنید و بگذارید میوه و سبزی برای سه دقیقه در آن خیس بخورد. آب­کشی کنید. سپس از مواد ضد­عفونی کننده آماده حاوی پرکلرین برای میوه و سبزی که دستورالعمل استفاده روی آن­­­ها موجود است استفاده کرده و سپس آب­کشی کنید. ترجیحا از میوه­ هایی که قابل پوست­ کندن هستند استفاده کنید. پس از ضد­عفونی پوست را دور بیندازید. این توصیه­ ها تا زمان یافتن اطلاعات جدیدتر و متفاوت در خصوص کروناویروس جدید کاربردی هستند.

روش ضد­عفونی کردن میوه ها و سبزیجات
بیشتر بخوانید:
*ویروس کرونا چیست؟/ راه های پیشگیری از آن
*خوراکی‌هایی علیه "کرونا"
*سربازان کرونا !

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست