شیرینی پستو
مواد لازم:– ۲ قاشق غذاخوری دانهی کاج بو داده
– ۱ حبه سیر ریز شده
– ۳ قاشق غذاخوریی پنیر پارمیگیانو-رگیگانو
– ۲ بسته ریحان تازه
– ۱ برگه خمیر شیرینی یخ زده
– ۸/۳ قاشق چایخوری نمک کوشر
طرز تهیه۱: فر را روی ۲۰۴ درجهی سانتیگراد قرار دهید.
۲: دانهها و سیر را در یک غذاساز کوچک قرار دهید؛ تا زمانی که به خوبی خرد شوند بزنید. پنیر اضافه کنید؛ و برای ترکیب شدن باز هم بزنید. ساقههای درشت ریحان را بردارید. برگها را پاره کنید، و داخل غذاساز بریزید؛ تا زمانی که حسابی خرد و خمیر مانند شود بپزید.
۳: خمیر را باز کنید، و به شکل یک مستطیل در بیاورید. پستو را روی خمیر پخش کنید تا لبهها. روی آن نمک بپاشید. هر دو طرف خمیر را به بالا جمع کنید تا در میانه به هم برسند. به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید.
۴: خمیر را به ۲۰ قطعه ببرید. قطعات را در یک لایهی تکی روی سینی فری که کاغذ پوستی دارد قرار دهید. به مدت ۱۶ دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوهای میشود بپزید.
شیرینی نخودچی
مواد لازم۱ کیلو آرد الک شده و نرم نخودچی
نیم کیلو پودر قند
۴۰۰ گرم روغن جامد
هل، وانیل و پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه۱. ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد.
۲. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت ۳۷۵ درجه ی فارنهایت به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.
۳. می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت ۷ ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.
شیرینی کره ای
مواد لازم:– ۴ تکه (۳۲ قاشق غذاخوری یا ۲ فنجان) کرهی بدون نمک، به دمای اتاق
– ۱ فنجان پودر شکر
– ۱ فنجان شکر دانه ریز
– ۴ فنجان آرد همه منظوره
– ۲ فنجان بادام (پوست کنده و نصف شده)
– ۱ قاشق چایخوری عصارهی بادام تمیز
– ۱ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:۱. فر را روی ۱۵۰ درجهی سانتیگراد تنظیم کنید. از یک همزن برقی یا دستی استفاده کنید، کره، شکر دانه ریز، و پودر شکر را درون یک کاسه به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. عصارهی بادام را اضافه کنید. به آرامی آرد همه منظوره را اضافه نمایید.
۲. روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و در یخچال تا مدت یک ساعت بگذارید خنک شود.
۳. خمیر کوکی خنک شده را روی یک سطح آغشته به آرد پهن و لوله کنید. به شکل ریسمانی با ضخامت ۷ تا ۱۰ سانتیمتر در بیاورید.
۴. به صورت مورب به شکل الماس ببرید و روی ورقههای کوکی چرب نشده قرار دهید. در مرکز هر کوکی یک عدد بادام قرار دهید.
۵. به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. آن را بردارید و بگذارید خنک شود.
شیرینی گردویی
مواد لازم۳ عدد زرده تخم مرغ
۱ قاشق روغن مایع
۲۰۰ گرم گردو ریز شده
۱ فنجان شکر آسیاب شده
۱ قاشق آرد سفید گندم
هل، وانیل و پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه۱. ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود ۱۰ دقیقه خوب بزنید.
۲. سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
۳. پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خرد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
۴. داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – سارا فیضی
منبع: healthbeckon