عید امسال شرایط متفاوتی از استقبال سال نو را تجربه میکنیم. در روزهای سرد زمستانی بسیاری از افراد در این کره خاکی درگیر شیوع بیماری کرونا شده اند و خیلی ها ترجیح می دهند که از انتقال و سرایت ویروس دور بمانند و خودشان در منزل شیرینی شب عید را تهیه کنند. در این مقاله ۵ دستور پخت شیرینی خانگی مخصوص عید را برایتان نوشته ایم که واقعا محشر و خوشمزه هستند. با ما همراه باشید.
شیرینی خانگی مخصوص عید
۱. تارت کشمش-گردو
مواد لازم:– ۱ فنجان شکر
– یک چهارم فنجان کره یا مارگارین آب شده
– ۲ عدد تخم مرغ بزرگ، که به آرامی زده شده است
– ۱ قاشق غذاخوری سرکهی سفید
– یک دوم قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
– یک دوم قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
– ۱ فنجان کشمش زرد
– ۱ فنجان گردوی ریز شدهی بوداده
– ۳ بسته پوستهی تارت فیلو یخ زده
طرز تهیه شیرینی۱: ۶ مادهی اول را در یک کاسهی بزرگ مخلوط کنید. کشمش و گردوی بو داده را اضافه کنید و هم بزنید.
۲: با قاشق به طور یک دست آن را درون پوستههای تارت یخ زده فرو کنید. پوستهها را در یک سینی فر بزرگ قرار بدهید.
۳: تارتها را در ۱۶۲ درجهی سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. خنک کنید. و در صورت تمایل تزئین کنید.
۲. شیرینی نخودچی
مواد لازم۵۰۰ گرم آرد نخودچی
۲۰۰ گرم کره یا روغن جامد
۲۵۰ گرم شکر
۱ قاشق زعفران ساییده شده
۱ قاشق هل ساییده شده
پودر بادام و پسته به میزان کافی
طرز تهیه شیرینی۱. ابتدا کره یا روغن صاف قنادی را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا نرم شود سپس به وسیله یک همزن برقی، چند دقیقه هم بزنید.
۲. پودر قند یا شکر را داخل روغن ریخته و به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا کاملا حل شود سپس پودر هل را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
۳. آرد نخودچی را ۲ تا ۳ بار الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود سپس به مخلوط اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را کمی ورز دهید. دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد ورز داده شود، چون اینکار موجب به روغن افتادن خمیر میشود.
۴. در ادامه زعفران دم کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کاملا یکدست و یکرنگ شود. برای نرمتر شدن شیرینی در این مرحله میتوانید خمیر را به وسیله چرخگوشت، چرخ کنید.
۵. مواد را داخل سلفون قرارداده و اجازه دهید ۵ تا ۶ ساعت استراحت کند.
۶. فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به کمک وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتیمتر روی سینی باز کنید سپس قالب دلخواهتان را داخل آرد بزنید و شروع به قالب زدن کنید. اگر مایل نبودید از قالب استفاده کنید، خمیر را گرد کرده و روی سینی فر بچینید.
۷. شیرینیها را بهوسیله پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی شده؛ سینی را از فر خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شوند.
شیرینیها را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.
۳. کوکی کره ای
مواد لازم:
– ۴ تکه (۳۲ قاشق غذاخوری یا ۲ فنجان) کرهی بدون نمک، به دمای اتاق
– ۱ فنجان پودر شکر
– ۱ فنجان شکر دانه ریز
– ۴ فنجان آرد همه منظوره
– ۲ فنجان بادام (پوست کنده و نصف شده)
– ۱ قاشق چایخوری عصارهی بادام تمیز
– ۱ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
۱. فر را روی ۱۵۰ درجهی سانتیگراد تنظیم کنید. از یک همزن برقی یا دستی استفاده کنید، کره، شکر دانه ریز، و پودر شکر را درون یک کاسه به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. عصارهی بادام را اضافه کنید. به آرامی آرد همه منظوره را اضافه نمایید.
۲. روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و در یخچال تا مدت یک ساعت بگذارید خنک شود.
۳. خمیر کوکی خنک شده را روی یک سطح آغشته به آرد پهن و لوله کنید. به شکل ریسمانی با ضخامت ۷ تا ۱۰ سانتیمتر در بیاورید.
۴. به صورت مورب به شکل الماس ببرید و روی ورقههای کوکی چرب نشده قرار دهید. در مرکز هر کوکی یک عدد بادام قرار دهید.
۵. به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. آن را بردارید و بگذارید خنک شود.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – سارا فیضی
منبع: myrecipes
۳ دستور پخت شیرینی خانگی مخصوص عید که محشر است
برای مطالعه طرز تهیه انواع غذاها، دسرها ، سالاد و پیش غذاهای عالی و خوشمزه اینجا کلیک کنید