طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی مجلسی بسیار خوشمزه


مرغ که به دلیل داشتن پروتئین برای تمام دنیا شناخته شده است خواص زیادی برای سلامتی دارد. همینطور دستور غذاهای مختلفی هستند که با ترکیب مرغ و سایر... نوشته طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی مجلسی بسیار خوشمزه اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

مرغ که به دلیل داشتن پروتئین برای تمام دنیا شناخته شده است خواص زیادی برای سلامتی دارد. همینطور دستور غذاهای مختلفی هستند که با ترکیب مرغ و سایر مواد تهیه می شوند و حسابی خوشمزه و لذی هستند . در این مقاله هم با یک دستور پخت خیلی عالی آمده ایم تا شما طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی مجلسی بسیار خوشمزه را یاد بگیرید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی مجلسی بسیار خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی مجلسی بسیار خوشمزه

خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی

مواد لازم:

– یک عدد مرغ کامل

– ۱ عدد پیاز (پوست کنده)

– ۱ عدد هویج بزرگ (پوست کنده)

– ۵ تکه نان سفید

– ۴۵۰ گرم گردو (خرد شده)

– ۲ تا ۳ حبه سیر

– ۳ قاشق چایخوری پاپریکای (شیرین)

– ۳ قاشق چایخوری نمک

– یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه

– ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

مطلب مرتبط: ۱۶ مهمترین خواص گوشت مرغ برای سلامتی+۳دستور غذایی محشر با مرغ

طرز تهیه:

۱. مواد لازم را فراهم آورید.

۲. مرغ را درون قابلمه‌ی بزرگ درپوش داری قرار دهید. ظرف را از آب تا جایی پر کنید که روی مرغ را بپوشاند. نمک، فلفل، پیاز، و هویج را اضافه کنید. آن را بجوشانید، در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید. بگذارید مرغ به آرامی بجوشد تا گوشت کم کم از استخوان جدا شود.

۳. در حالی‌که مرغ می‌پزد، می‌توانید گردوها را خرد کنید. روش معمول آن است که آن‌ها را با استفاده از یک وردنه بین دو لایه‌ کاغذ مومی خرد کنیم. این کار اجازه می‌دهد روغن طبیعی از گردو خارج و با مخلوط ترکیب و بهترین طعم و قوام حاصل شود. اگر عجله دارید، می‌توانید گردو را در غذاساز بپزید تا پودر نرمی به دست بیاید.

۴. وقتی مرغ کاملا پخت، قابلمه را در بسته نگه دارید و بگذارید خنک شود. وقتی مرغ به حد کافی خنک شد، از آبگوشت آن را در بیاورید و در یک دیس جدا قرار دهید. پیاز و هویج را در بیاورید و دور بریزید.

۵. با پوشیدن دستکش لاستیکی، تمام گوشت را از استخوان جدا کنید، و همه‌ی استخوان‌ها، پوست، و غضروف‌ها را دور بریزید. سپس تکه‌های بزرگ گوشت را به رشته‌های کوچک تبدیل کنید.

۶. در حالی که آب گوشت همچنان گرم است، آن را درون یک کاسه‌ی بزرگ آبکشی کنید. نان مورد علاقه‌تان را به آب گوشت درون کاسه اضافه و آن را خرد کنید تا تکه‌ی نان بزرگی در آن نماند.

۷. گردوهای خرد شده، سیر له شده، و پاپریکا را اضافه و با هم مخلوط کنید. نهایتا، مرغ ریز شده را اضافه و تا زمان ترکیب شدن مخلوط کنید. نمک را به میزان دلخواه برای طعم دهی بیفزایید. روی آن را بپوشانید و به مدت چند ساعت پیش از سرو کردن در یخچال قرار دهید.

۸. برای آماده و سرو کردن غذا، مخلوط را در یک ظرف خالی بریزید. روی آن را خرده‌های گردو بریزید. یک قاشق چایخوری پاپریکا را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط و روغن «قرمز» روی آن بپاشید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی

منبع:thespruceeats

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی مجلسی بسیار خوشمزه


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شعر غمگین شب یلدا + مجموعه اشعار زیبای غم و ناراحتی شب یلدا