همبرگر یکی از محبوب ترین غذاهای سراسر دنیا و در تمام فرهنگ هاست. این غذا آنچنان محبوب است که حتی دستورالعمل طبخ مخصوص گیاهخواری یا طبخ با گوشت مرغ و یا اندازه های مختلف مثل ابر همبرگر یا مینی برگر هم برای آن ابداع شده است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مینی همبرگر و پیاز کاراملی را که قطعا هوش از سرتان میبرد بدانید!
مینی همبرگر و پیاز کاراملی
مواد لازم:– ۵۰۰ گرم گوشت قرمز لخم چرخ کرده
– ۱ پیاز متوسط پوست کنده و خرد شده
– ۲ حبه سیر له شده
– یک چهارم از یک دسته جعفری برگ تخت ریز شده
– یک چهارم از یک دسته ترخون ریز شده
– ۱ عدد تخم مرغ کمی زده شده
– ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
– ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
– ۲ قاشق غذاخوری کچاپ گوجه فرنگی
– یک دوم قاشق چایخوری نمک
– ۵۰ گرم پودر سوخاری قهوهای تازه
– یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
– ۱ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات، برای سرخ کردن مطلب مرتبط: طرز تهیه همبرگر خانگی بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه پیاز کاراملی– ۳ پیاز متوسط، پوست کنده و خرد شده
– ۲۵ گرم کرهی بدون نمک
– یک چهارم از یک دسته آویشن، که برگهای آن چیده شده است
– یک دوم قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه مینی همبرگر۱. برای درست کردن برگرها، گوشت، پیاز، سیر و ترخون را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
۲. مواد خیس را به کاسه همراه با آرد سوخاری اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. روی آن نمک و فلفل بپاشید.
۳. آن را به شکل ۶ بخش برابر در بیاورید و تا موقع لزوم در یخچال نگه دارید.
۴. برای پیاز کاراملی، کره را در یک تابهی با اندازهی متوسط آب کنید. پیاز، آویشن، و نمک را اضافه کنید و حدودا ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی و غلیظ شود.
۵. در تابهای جدا، ۱ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات را گرم کنید و وقتی داغ شد، هر دو طرف برگرها را برشته کنید. حرارت را کاهش دهید و تا زمان پخت کامل به این کار ادامه دهید. یا اینکه میتوانید روی باربیکیو نیز کار آشپزی را انجام دهید.
۶. آن را از روی حرارت بردارید و یک تکه پنیر روی هر برگر بگذارید تا تدریجا آب شود.
۷. نان را به ۶ مربع کوچک ببرید تا به عنوان نان همبرگر استفاده کنید یا از نان های مینی استفاده کنید. تکههای نان را با روغن چرب و کباب یا کمی تست کنید. روی نصف آن حمص بمالید، بعد بگذارید مینی برگرهای گوشت روی لایهی دیگری قرار بگیرد.
۸. پیازهای کاراملی را اضافه و ساندویچ برگر را جمع و جور کنید. بلافاصله سرو نمایید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی
منبع: greatbritishchefs