آسانترین و خوشرنگترین ترشی را آماده کنید
کلم را خوب بشویید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد به صورت خلالی و ریز ریز خرد کنید و در یک ظرف شیشهای یا دبه بریزید و داخل آن نمک، فلفل و سرکه اضافه کنید. سرکه باید روی کلمها را بپوشاند.
چی لازم دارم:
کلم قرمز به میزان دلخواه
نمک به میزان کافی
سرکه به مقدار کافی
پودر فلفل قرمز مقداری
چه جوری درست میشه:
کلم را خوب بشویید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد به صورت خلالی و ریز ریز خرد کنید و در یک ظرف شیشهای یا دبه بریزید و داخل آن نمک، فلفل و سرکه اضافه کنید. سرکه باید روی کلمها را بپوشاند. سپس در ظرف را ببندید و در یخچال یا یک جای خنک قرار دهید تا رنگ سرکه بعد از چند روز تغییر کند و قرمز رنگ شود و خود کلم هم نرمتر شود. همچنین اگر بخواهید ترشی زودتر آماده شود و کلم نرمتر شود آن را قبل از ریختن در شیشه در آب جوش کمی بجوشانید.
نکاتی مهم برای درست کردن ترشی کلم قرمز
برای ظروف ترشی هرگز از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید؛ و بهترین گزینه ظرفهای شیشهای هستند.
برای اینکه ترشی سرکه را کمی کمتر کنید میتوانید سرکه را با مقداری آب بجوشانید و بعد از اینکه سرد شد استفاده کنید و یا یک قاشق غذا خوری شکر به کلم قرمز بیافزایید.
بهتر است برای نرم شدن کلم آن را در آب نجوشانید، چون باعث تغییر رنگ و مزه کلم میشود و کیفیت ترشی کلم را کم میکند.
اضافه کردن فلفل و سیر طعم اصلی کلم را از بین خواهد برد.
بعد از ۵ تا ۴ روز که ترشی در محیط بیرون آماده شد. آن را داخل یخچال قرار دهید.
ترشی کلم قرمز با ماندن کم کم رنگش را از دست میدهد به همین دلیل بهتر است آن را هر بار با مقداری کم تهیه کنید.
در صورتی که بخواهید ترشی را زود تهیه کنید میتوانید پس از خرد کردن کلم را در قابلمه آب بریزید و زیر شعله زیاد کنید بجوشانید تا کلمها سریع نرم شوند.
سرکه سفید باعث خوشرنگتر ماندن ترشی میشود.
کلم قرمز هر چقدر قرمزتر باشد، ترشی شما هم خوشرنگتر میشود.
بسته به ذائقه خود میتوانید مقدار ترشی و آب را کم یا زیاد کنید.
برای خوشرنگتر شدن ترشی از آب لبو استفاده کنید.
منبع:نمناک