ماکارانی غذای مورد علاقه بچه ها است و بسیاری از بزرگسالان هم عاشق چشیدن طعم بی نظیر یک بشقاب ماکارانی با سس کچاب یا بدون آن هستند. در این نوشتار با چند نوع طرز تهیه ماکارانی که بسیار منحصر به فرد و خوشمزه هستند آشنا می شویم.
۱. ماکارانی پنیری
مواد لازم۵۰۰ گرم ماکارونی رشته ای
۳ عدد تخم مرغ
نمک و ادویه به میزان لازم
۲ عدد گوجه فرنگی
۳۰۰ گرم قارچ
۱ عدد فلفل دلمه ای
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱عدد پیاز نگینی
پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه ماکارانیابتدا ماکارونی را کاملا می پزیم و سپس آبکش می کنیم. سپس در یک ظرف ریخته و تخم مرغ و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم. حالا زمان پختن گوشت چرخ کرده به همراه پیاز و ادویه است. پس از اینکه کاملا گوشت پخته شده ماهیتابه نچسب را با روغن داغ حسابی چرب کنید. سپس یک لایه از ماکارونی(مخلوط شده با تخم مرغ) ریخته، یک لایه پنیر پیتزا و سپس گوشت و پیاز را اضافه میکنم. روی گوشت و پیاز هم با برش های گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای پر میکنیم و این کار را تا موقع تمام شدن مواد ادامه می دهیم. سپس ماهیتابه را یا درون فر یا روی اجاق با حرارت ملایم میگذاریم تا پنیر آب شود و آماده سرو شود.
۲. ماکارانی رشته ای با مرغ
طرز تهیه ماکارانیفر را از قبل با دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره را در تابه بزرگی ذوب کنید.
سس سالاد، آب و سوپ قارچ یکدست و خامهای را به آن اضافه کنید.
پنیر خامهای را به ترکیب بالا اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.
مرغ را در ظرف مخصوص پخت قرار بدهید و سس را روی آن بریزید.
اجازه دهید این ترکیب به مدت ۶۰ دقیقه بپزد.
۱۰ دقیقه قبل از پایان زمان پخت مرغ ماکارانی را طبق دستور روی پاکت آن بپزید و آبکش کنید.
ماکارانی را در ظرف مورد نظر کشیده و با سس مرغ را روی آن بریزید.
غذای شما آماده است. نوش جان!
مطلب مرتبط:طرز تهیه ماکارونی پنیری: ۳ دستور پخت لذیذ و منحصر به فرد
۳. اسپاگتی ایتالیایی با سوسیس
مواد لازم
۹۰۰ گرم سوسیس ایتالیایی داغ یا ولرم
۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
۳ تا ۴ حبه سیر له شده
۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۲۰۰ گرم رب گوجه فرنگی
۴۰۰ گرم سس گوجه فرنگی
۲ فنجان آب( در صورت تمایل برای پخت بیشتر مواد)
۳ قاشق چایخوری ریحان
۲ قاشق چایخوری پودر جعفری خشک
۱و ۲/۱ قاشق چایخوری شکر قهوهای
۱ قاشق چایخوری نمک
۲/۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
۴/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم اسپاگتی
پنیر پارمزان به مقدار لازم
طرز تهیه ماکارانیسوسیس ایتالیایی را در یک قابلمه بزرگ سرخ کنید و آن را دائما هم بزنید.
پیاز را به سوسیس اضافه کنید تا خوب بپزد. هر از گاهی مواد را هم بزنید تا پیازها کاملا قهوهای و نرم شوند.
سیر، گوجه فرنگی، رب گوجه، سس گوجه و آب را به مواد اضافه کنید.
ریحان، جعفری، شکر قهوهای، نمک، پودر فلفل سیاه و فلفل قرمز را به مواد اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید.
شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت حداقل ۱ ساعت بپزد. هرچه زمان پخت سس شما طولانیتر شود سس بهتری خواهید داشت. فقط مراقب باشید سس شما نسوزد.
اسپاگتی را طبق دستور آن بپزید و آبکشی کنید.
سس را روی اسپاگتی ریخته و در آخر آن را با پنیر پارمزان تزیین کنید.
۴. ماکارانی حلزونی
زمان لازم برای تهیه: ۱۵ دقیقه
مواد لازم۴۵۰ گرم ماکارونی حلزونی
۱چهارم فنجان کره
۱چهارم فنجان آرد چند منظوره
نصف قاشق چایخوری نمک
کمی فلفل سیاه
۲ فنجان شیر گرم
۲ فنجان پنیر چدار خرد شده
طرز تهیه ماکارانی
ماکارونی را طبق دستور پخت مندرج روی بسته آن بپزید.
کره را در تابه سایز متوسط روی شعله متوسط ذوب کنید، آرد را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس شیر را به تدریج اضافه کنید. با هر بار اضافه کردن شیر مواد را خوب هم بزنید.
مواد را آنقدر بپزید که حبابهایی در آن تشکیل شود.
پنیر را کم کم اضافه کنید تا بطور کامل ذوب شود.
ماکارونی را آبکش کنید، سس پنیر را به آن اضافه کنید و مواد خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
۵. ماکارانی پروانه ای با مرغ و سس پستو
مواد مورد نیازالف. ۲ قاشق غذاخوری کره
ب. حدود نیم کیلوگرم فیلهی مرغ بدون پوست و استخوان، خرد شده به صورت مکعبی
پ. حدود ۳۰۰ گرم آب مرغ
ت. نصف فنجان سس پستو ریحان
ث. نصف فنجان شیر
ج. ۲۲۰ گرم (حدود ۳ فنجان) ماکارانی پاپیونی یا پروانهای، پخته شده و آب کشیده شده
طرز تهیه ماکارانی
الف. چاشنیهای مورد علاقهتان را به مرغ بزنید. کره را در یک ماهیتابه روی شعلهی ملایم حرارت دهید.
ب. مرغ را به کره اضافه کنید و هر از گاهی به هم بزنید تا به خوبی قهوهای شود.
پ. آب مرغ، سس پستو، و شیر را در ماهیتابه بریزید و به هم بزنید؛ و آنقدر حرارت دهید تا به جوش بیایند. اکنون، شعله را کم کنید.
ت. به مدت ۵ دقیقهی دیگر یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود، آنها را روی شعلهی اندک نگه دارید. در این مرحله، ماکارانی پاپیونی را نیز اضافه کنید و به هم بزنید. اجازه دهید مواد همچنان به پختن ادامه دهند تا کاملا داغ و پخته شوند.
ث. غذا آماده است.
الف. ۳ حبه سیر
ب. ۲ فنجان ریحان تازه
پ. نصف فنجان پنیر پارمسان
ت. یک سوم فنجان دانهی کاج
ث. نصف فنجان روغن زیتون
ج. نمک و فلفل به میزان لازم
الف. ابتدا ریحان و دانهی کاج را در یک دستگاه غذاساز با هم ترکیب کنید.
ب. سپس سیر را اضافه کنید.
پ. در ادامه، روغن زیتون، پنیر پارمسان و در نهایت، نمک و فلفل را اضافه کنید. سس پستو را از دستگاه غذاساز خارج کنید.
برای اطلاع از دستور غذاهای مختلف و طرز تهیه انواع غذا، شیرینی و دسر و … اینجا کلیک کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده- فاطمه یحیی
منبع:food