دستور تهیه قویماق دسر خوشمزه استان آذربایجان


دستور تهیه قویماق دسر خوشمزه استان آذربایجان

قویماق یا قویماخ، اسم یک دسر خوشمزه و محلی استان آذربایجان می‌باشد. البته این دسر کمی شبیه کاچی نیز می‌باشد و به اسم قویماق تبریز و یا قویماق اردبیل معروف است.

دستور تهیه قویماق دسر خوشمزه استان آذربایجان
برای تهیه کردن این دسر عالی باید از آرد گندم، شکر، کره و… استفاده کنید که هر یک از این مواد طبیعی بسیار سالم و مقوی هستند. به همین دلیل می‌توانید هم در سفره مهمانی خود تنوع خاصی بدهید و هم یک دسر خوشمزه و انرژی بخش و کاملا سالم را تدارک ببینید.

اگر می‌خواهید که این دسر تبریزی را مقوی‌تر و خوشمزه‌تر کنید، می‌توانید کمی مغز گردو و یا پودر نارگیل به آن اضافه کنید تا فواید و خواص این دسر دوبرابر شود. به دلیل طعم شیرین این دسر، معمولا در وعدغ صبحانه نیز می‌توانید میل کنید. وجود آرد و کره در این غذا باعث فراهم کردن کالری بالا آن شده است. از این رو این دسر برای افراد لاغر و ضعیف بسیار مناسب می‌باشد و به عنوان یک دسر مقوی بسیار عالی است.

مواد لازم

آرد گندم: ۵۰ گرم
شکر: ۱ لیوان
کره: ۲۰۰ گرم
زعفران و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل پخت

مرحله ۱
ابتدا کره را در یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود.

مرحله ۲
سپس آرد را مرحله مرحله اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آرد طلایی شود.

مرحله ۳
سپس زردچوبه و کمی آب جوش به قابلمه اضافه و مخلوط کنید.

مرحله ۴
شکر و زعفران را نیز به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله ۵
بعد از گذشت حدود ۲۰ دقیقه، بعد از سفت شدن قویماق، اجاق گاز را خاموش کنید.
منبع:غذالند


زیباترین و شادترین عکس نوشته های شب یلدا