طرز تهیه حلوای شیر
حلوا شیر، به روشهای متفاوتی تهیه میشود این حلوا اغلب شیرازیها در ماه رمضان میپزند و در افطار میل میکنند در این مطلب شما را با دو روش طرز تهیه حلوا شیر آشنا میکنیم.
حلوا نشاسته
مواد لازم برای حلوا نشاسته:
مواد لازم برای حلوا نشاسته:
شکر ۳ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
گلاب به مقدار لازم
زعفران آبکرده به مقدار لازم
مغز بادام، پسته و گردو خرد شده به مقدار لازم
پودر هل به مقدار لازم
طرز تهیه حلوای نشاسته با شیر:
ابتدا نشاسته را با شکر و آب مخلوط کنید سپس آن را روی حرارت قرار بدهید؛ و آرام هم بزنید بعد پودر هل را اضافه کنید زمانی که نشاسته سفت شد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. نزدیک سفت شدن آن که شد زعفران آبکرده و گلاب را اضافه کنید در صورت تمایل میتوانید داخل آن مغزهای خرد شده اضافه کنید و دائم هم بزنید تا سفت شود و به قابلمه نچسبد. سپس تا زمانی که گرم است آن را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و به سلیقهی خود تزیین کنید.
حلوای شیر با آرد برنج و نشاسته:
مواد لازم برای تهیه حلوا شیر:
آرد برنج ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۲ پیمانه سرخالی
روغن نصف پیمانه
زعفران دم کرده مقداری
شیر ۲/۵ پیمانه
طرز تهیه حلوای شیر با آرد برنج:
برای درست کردن حلوای ارد برنج با شیر، ابتدا شیر، شکر، زعفران، وانیل را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
سپس آرد برنج، نشاسته ذرت را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید و تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود، ولی تغییر رنگ ندهد بعد روغن را اضافه کنید.
بهتر است مخلوط شیر خنک شده باشد تا نشاسته و آرد گلوله نشود. سپس قابلمه حاوی آرد را از روی حرارت بردارید و مخلوط شیر را اضافه کنید دائم هم بزنید تا یکدست شود و بعد آن را روی حرارت قرار بدهید و دائم هم بزنید تا سفت شود و از ظرف جدا شود. حدوداً ۵ دقیقه به همزدن ادامه بدهید، از روی حرارت بردارید در ظرف بریزید و تزیین کنید.
منبع:بیتوته