۳ دستور تهیه غذا با تن ماهی که خوشمزه و جدید است

منبع خبر / گوناگون / ۲۶-۰۲-۱۳۹۹

درصد بالای اسیدهای چرب امگا-۳ در گوشت ماهی تن عروق خونی را متعادل می‌کند، و کلسترول را در سرخرگ‌ها کاهش می‌دهد. کاهش کلسترول در سرخرگ‌ها یعنی کاهش مشکلات در مقابل گردش خون و... نوشته ۳ دستور تهیه غذا با تن ماهی که خوشمزه و جدید است اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

درصد بالای اسیدهای چرب امگا-۳ در گوشت ماهی تن عروق خونی را متعادل می‌کند، و کلسترول را در سرخرگ‌ها کاهش می‌دهد. کاهش کلسترول در سرخرگ‌ها یعنی کاهش مشکلات در مقابل گردش خون و تپش قلب؛ که همه‌ی این‌ها به بهبود سلامت قلب منجر می‌شوند. همه می‌دانیم مصرف ماهی برای سلامتی بسیار مفید است، و باید دست‌کم هفته‌ای دو بار ماهی بخوریم. مصرف ماهی تن فواید بسیاری برای سلامتی دارد، ماهی تن غذای بسیار سالمی است و باید به میزان بیش‌تری از این ماهی مصرف کنید. در این نوشتار ۳ دستور تهیه غذا با تن ماهی که خوشمزه و جدید است را یاد میگیریم تا این خوراکی خوشمزه و سالم و مفید را بیشتر مصرف کنیم.

۱. پاستا با تن ماهی

3 دستور تهیه غذا با تن ماهی که خوشمزه و جدید است

3 دستور تهیه غذا با تن ماهی که خوشمزه و جدید است

مواد لازم برای ۲ نفر:

۱۰۰ گرم پاستای فتوچینی خام

۲/۱ فنجان کرفس خورد شده

۳/۱ فنجان پیاز خرد شده

۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین ذوب شده

۲/۱ فنجان نخود فرنگی منجمد

۱ بسته پنیر خامه‌ای نرم و له شده

۳/۲ فنجان شیر

۲/۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قوطی تن ماهی( آب و روغن آن را کاملا گرفته باشید)

۲/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده

طرز تهیه غذا با تن ماهی

پاستا را طبق دستور روی پاکت آن بپزید، آن را آبکشی کنید و گوشه‌ای بگذارید تا گرم بماند.

کرفس و پیاز را داخل تابه‌ای بزرگ و روی شعله متوسط نسبتا زیاد در کره تفت بدهید. آن را دائم هم بزنید تا نرم شود. نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا گرم شود.

پنیر خامه‌ای، شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را با شعله متوسط بپزید تا نرم شود. هر از گاهی آن را هم بزنید. تن ماهی و پنیر پارمزان را اضافه کنید. اجازه دهید حرارت به تمام مواد برسد.

پاستا را به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید تا پاستا کاملا گرم شود. آن را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن جعفری تازه ریخته و سرو کنید.

۲. کتلت تن ماهی با تن ماهی

3 دستور تهیه غذا با تن ماهی که خوشمزه و جدید است

3 دستور تهیه غذا با تن ماهی که خوشمزه و جدید است

مواد لازم ب

سیب زمینی ۴ عدد (بزرگ)کنسرو تن ماهیتخم مرغ ۱ عدد کامل +۱ عدد زرده پیازچه ۱۵ ساقهسیر ۱ حبهجعفری ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده و تازه)ماست ۱ قاشق غذاخوریآبلیمو ۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل به میزان لازمآرد سوخاری به میزان لازمروغن به میزان لازم

طرز تهیه غذا با تن ماهی

۱- ابتدا سیب زمینی را بشویید و با مقداری آب و نمک بپزید.پس از اینکه پخت پوست بکنید و در ظرفی رنده کنید (نباید به صورت پوره نرم شود).

۲- روغن کنسرو تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید. سپس به سیب زمینی اضافه کنید.

۳- همه سبزیجات شامل پیازچه خردشده (هم قسمت سفید و هم قسمت های سبز آن)، جعفری خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و تن ماهی بیفزایید.

۴- یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد زرده را همراه ماست، آب لیمو، سیر له شده، نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.

۵- از مخلوط به اندازه یک نارنگی بردارید و به شکل کتلت درآورید. دو طرف آن را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید. این کتلت را با سس دلخواه سرو کنید.

۳. اردور تن ماهی و تخم مرغ با خمیر فیلو

3 دستور تهیه غذا با تن ماهی که خوشمزه و جدید است

3 دستور تهیه غذا با تن ماهی که خوشمزه و جدید است

مواد لازم:

– یک قوطی ماهی تن

– به اندازه‌ی یک مشت پنیر موزارلا رنده شده

– به اندازه‌ی یک مشت جعفری یا گشنیز خرد شده

– نمک و فلفل، مقداری

– ۶ تا ۱۰ ورق خمیر فیلو

– کره‌ی ذوب‌شده برای رومال

– ۶ تخم‌مرغ

طرز تهیه غذا با تن ماهی

۱. فر را در دمای ۴۲۵ درجه‌ی فارنهایت یا ۲۲۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. ماهی تن را از مایع‌ داخل قوطی جدا کرده و بعد آن را با جنگال داخل یک کاسه خرد کنید. پنیر موزارلا رنده شده، و جعفری یا گشنیز خردشده را اضافه کنید.

۲. یک ورق فیلو را به سه قسمت برش بزنید. هر تکه را با کره‌ی ذوب‌شده برس بکشید. دو تکه خمیر فیلو را روی هم قرار بدهید تا به صورت ضربدر دربیایند. تکه‌ی بعدی خمیر را نیز از مرکز این ضربدر رد کنید تا شکل یک چرخ به دست بیاید که خط دایره‌ی دورش را ندارد.

۳. در مرکز لایه‌های خمیر، ترکیب آماده شده را قرار بدهید. روی مواد، یک تخم‌مرغ بشکنید، بعد نمک و فلفل روی آن بپاشید. دنباله‌های هر نوار خمیر را روی هم جمع کنید تا بقچه‌های آماده شود و بعد یکی یکی همه را روی ورق پخت بچینید. در نهایت ۶ بقچه‌ آماده خواهد شد.

۴. روی بقچه‌ها را با برس کره‌ی ذوب شده بمالید. در صورتی که می‌خواهید موقع خوردن، تخم‌مرغ شل باشد، ۵ دقیقه آن را بپزید، اما اگر می‌خواهید تخم‌مرغ سفت باشد، ۱۰ دقیقه پخت لازم است. این غذا با سالاد گوجه‌فرنگی ترکیب خوبی را تشکیل می‌دهد.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده- فاطمه یحیی

منبع:food

۳ دستور تهیه غذا با تن ماهی که خوشمزه و جدید است


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس صبح بخیر زمستانی | ۱۳۰ عکس نوشته صبح بخیر زمستانی