روش تهیه دسر باواریای کیوی
دسر باواریای کیوی یک دسر خوشمزه و جدید است با این دسر همه را شگفت زده کنید دسر کلسترد یخچالی را هم بخوانید مواد اولیه : شیر دو ونیم پیمانه شکر یک پیمانه پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری خامه فرم گرفته یک و نیم پیمانه پودر ژله کیوی یا لیموترش یک بسته زرده تخم … نوشته روش تهیه دسر باواریای کیوی اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
دسر باواریای کیوی
یک دسر خوشمزه و جدید است با این دسر همه را شگفت زده کنید دسر کلسترد یخچالی را هم بخوانید
مواد اولیه :
شیر دو ونیم پیمانه
شکر یک پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته یک و نیم پیمانه
پودر ژله کیوی یا لیموترش یک بسته
زرده تخم مرغ چهار عدد
اسانس لیمو سه قطره
آبسرد ۱/۳ پیمانه
مارمالاد کیوی چهار قاشق سوپخوری
کیوی حلقه شده برای تزئین
آب جوش به میزان لازم
طرز تهیه برای ۱۲ نفر:
پودر ژله را در یک لیوان آبجوش حل کرده و آنقدر هم میزنیم تا ذرات پودری آن دیده نشود.
سپس مارمالاد کیوی و خامه را به مایع اضافه کرده و مخلوط میکنیم. کف و دیواره قالب پاند کیک را با روغن مایع کمی چرب میکنیم و مخلوط ژلاتین کیوی را داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا خودش را بگیرد. سپس زردههای تخممرغ را همراه شکر با همزنبرقی میزنیم تا شکر داخل تخممرغ حل شود.
بعد اسانس را اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ ثانیه هم میزنیم. آنگاه شیر را داخل ظرفی جوشانده و کمکم به مواد تخممرغی، در حال همزدن اضافه میکنیم.
پودر ژلاتین را روی مقداری آب سرد ریخته و به طریق بنماری حل میکنیم سپس به مواد اضافه میکنیم و با همزن، هم میزنیم تا ژلاتین جذب مایه شود.
ظرف را حدود نیم ساعت کنار گذاشته تا کمی خنک شود حالا خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کرده دوباره هم زده تا یک مایه یکدست و صافی به وجود آید. قالب را از یخچال بیرون آورده و مایع سفید رنگ را کمکم روی ژله کیوی بسته شده میریزیم سپس دوباره قالب را داخل یخچال به مدت دو تا سه ساعت گذاشته تا کاملا دسر بسته شود.
ظرف دسر را یک لحظه داخل آبگرم قرار داده و باواریا را داخل ظرف مناسبی بر میگردانیم و با حلقههای کیوی تزئین میکنیم.
**برای دریافت مطالب جدید به کانال ایران بانو بیایید @iranbanou_com **
گرد آوری مطالب : iranbanou.com