این چیکن برگر لقمه ای یا همان اسلایدر جزء خوراکیهای محبوب و پرطرفدار برای همهی دورهمیها است؛ و ترکیب طعم مرغ و پنیر پارمسان هرگز ناامیدتان نخواهد کرد. در ادامه با بخش آشپزی سایت بازده همراه باشید و طرز تهیه چیکن برگر لقمه ای با پنیر پارمسان خوشمزه را یاد بگیرید.
چیکن برگر لقمه ای با پنیر پارمسان
زمان مورد نیاز و مقدار تهیهزمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مواد مورد نیاز متناسب با ۱۲ چیکن برگر لقمه ای
الف. ۶۸۰ گرم ناگت مرغ آماده و منجمد
ب. ۳۴۰ گرم نان همبرگر لقمهای
پ. ۲۰۰ گرم ترکیب پنیر موزارلا
ت. ۶۸۰ گرم سس مارینارا
ث. نصف فنجان کره
ج. ۱ قاشق چای خوری پودر سیر
چ. ۱ قاشق چای خوری پوست خرد شدهی فلفل قرمز
ح. یکچهارم فنجان پنیر پارمسان رنده شده
خ. ۱ قاشق غذاخوری ریحان تازهی خرد شده
الف. دمای فر را به ۱۹۰ درجهی سانتیگراد برسانید. ناگت مرغ را طبق دستورالعمل مندرج روی بستهبندی آن آماده کنید. در این میان، نانهای همبرگر لقمهای از عرض به دو قسمت تقسیم کنید؛ همهی آنها را روی سینی فر بچینید – سطح سینی فر را باید از قبل به روغن آغشته کرده باشید. نصف برش پنیر را روی بخش زیرین نان بگذارید. سپس سینی را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید، تا پنیرها به خوبی آب شوند.
ب. سپس، ابتدا مقداری سس، بعد از آن، تکههای مرغ، بار دیگر باقیماندهی سس، و در آخر، باقیماندهی برشهای پنیر را روی بخش زیرین نان قرار دهید. در نهایت، بخش بالایی نان را نیز روی مواد بگذارید.
پ. برای تهیهی سسی که قرار است روی چیکنبرگرها بریزید، ابتدا کره، پودر سیر، و فلفل قرمز خرد شده را داخل ظرف بریزید؛ درب آن را بپوشانید و داخل مایکروویو با درجهی بالا قرار دهید؛ هر از گاهی آن را به هم بزنید تا کره کاملا آب شود. سپس، این مواد را روی نان بریزید، و در آخر نیز روی آنها پنیر پارمسان بپاشید. سینی فر را بدون پوشش اضافه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نانها کاملا قهوهای و طلایی شوند. پیش از مصرف نیز، مقداری ریحان خرد شده نیز روی آنها بپاشید.
چند نکتهی تجربیالف. به جای نان همبرگر لقمهای میتوانید از نانهای دیگر نیز استفاده کنید.
ب. داخل هر یک از این نانها میتوانید پپرونی یا سالامی نیز قرار دهید.
پ. به جای ناگت میتوانید از تکههای کوچک مرغ سوخاری نیز استفاده کنید.
هر کدام از این چیکنبرگرها حاوی ۴۰۲ کالری، ۲۳ گرم چربی (۱۱ گرم چربی اشباع شده)، ۶۲ میلیگرم کلسترول، ۷۸۰ میلیگرم سدیم، ۳۴ گرم کربوهیدرات (۱۰ گرم قند، ۴ گرم فیبر)، و ۱۷ گرم پروتئین است.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: tasteofhome