ژامبون دودی، ریحان تازه، گوجه فرنگی رسیده، و موزارلای آب شده و دلپذیر بر روی این غذا، تصویر جذابی از کاپرزه مرغ ایتالیایی با ژامبون گوشت را خلق میکنند. عطر این غذا مانند طعماش فوقالعاده وسوسهانگیز است!
۱. کاپرزه مرغ ایتالیایی
زمان مورد نیاز و مقدار تهیهزمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
برای مصرف ۴ نفر
الف. ۸ لایه ژامبون گوشت
ب. ۴ تکه سینهی مرغ بدون پوست و بدون استخوان (هر کدام ۱۷۰ گرم)
پ. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
ت. نصف قاشق چای خوری نمک
ث. یکچهارم قاشق چای خوری فلفل
ج. ۲ عدد گوجه فرنگی، خرد شده
چ. برگ تازهی ریحان، خرد شده
ح. ۴ برش از پنیر موزارلای کم چرب
الف. ژامبون ها را داخل یک سینی فر چرب نشده قرار دهید. آنها را مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۰۵ سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا تقریبا نیمپز شوند – نباید ژامبون ها ترد و خشک شوند. سپس، آن را روی حولهی کاغذی قرار دهید تا رطوبتشان کاهش یابد.
ب. مرغها را نیز داخل یک سینی فر چرب نشده بگذارید. با استفاده از قلممو روی مرغها را روغن بزنید و مقداری نمک و فلفل نیز روی آنها بپاشید. گوجه فرنگی و ریحان را نیز روی مرغها قرار دهید. هر تکه از مرغ را به همراه گوجه فرنگی و ریحان، داخل دو لایه ژامبون بپیچید – ژامبون ها را باید به صورت ضربدری دور مواد بپیچید.
پ. سینی را بدون پوشش، به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۵ درجهی سانتیگراد داخل فر قرار دهید. در آخر، مقداری پنیر روی غذا بریزید، و یک دقیقه دیگر نیز آن را داخل فر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود.
ارزش غذاییهر وعدهی مصرف از این غذا حاوی ۳۷۳ کالری، ۱۸ گرم چربی (۷ گرم چربی اشباع شده)، ۱۲۳ میلیگرم کلسترول، ۸۲۱ میلیگرم سدیم، ۳ گرم کربوهیدرات (۱ گرم قند، ۰ گرم فیبر)، و ۴۷ گرم پروتئین است.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: tasteofhome