ناراحتی دختر بنیامین بهادری نسبت به واژه نامادری + فیلم

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ خرداد ۳۱, شنبه ساعت ۱۴:۲۱۰ رأیبدون امتیاز
ناراحتی دختر بنیامین بهادری نسبت به واژه نامادری + فیلم

رکنا: دختر بنیامین بهادری، در یک لایو اینستاگرامی که توسط همسر پدرش ایجاد شده بود، نسبت به واژه نامادری انتقاد کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی رکنا، بارانا بهادری دختر بنیامین بهادری، در یک لایو اینستاگرامی که توسط همسر پدرش ایجاد شده بود، نسبت به واژه نامادری انتقاد کرد.

بارانا همسر پدرش، شایلی محمودی را مادر خود خواند و ازکاربرانی که به جای مادر برای نامیدن او از واژه نا مادری استفاده می کنند گلایه کرده است.

به گفته بارانا بهادری 10 ساله، حرف "نا" در کنار مادر واژه مناسبی را نمی سازد.

بسیاری از کاربران معتقدند که نسل جدید بسیار باهوش هستند و قدرت تحلیل همه چیز را حتی در سن کم دارند. به گفته بسیاری از کاربران، مادر لزوما شخصی نیست که کودکی را به دنیا می آورد بلکه شخصی است که تمام عواطف خود را وقف و صرف یک کودک می کند.

به گفته آنان، شایلی محمودی به حدی با او رفیق است و به او محبت می کند که به کار بردن واژه نامادری برای او صحیح نیست. به گفته آنان، شایلی محمودی با داشتن دو فرزند تنی بارانا را از یاد نبرده و حال آنان با هم خوب است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 0

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...